האם קיים תחליף לוידאו? (אם אני בפורום הלא נכון, תעבירו).

פורום נגני DVD ובלוריי, סטרימרים וממירים של AppleTV ו-GoogleTV- כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם!
שלשום הלך לי הוידאו הישן והטוב שהקליט לי הרבה תכניות באופן יומיומי.
האם קיימת טכנולוגיה כלשהי במחיר דומה/זול יותר שתיתן לי אפשרות להקליט על המדיה שלה (שגם תהיה לא יותר יקרה מקלטת וידאו) באותה צורת השימוש של הוידאו?

ומישהו יודע מה מחזור החיים (מספר הקלטות) של קלטת?

תודה רבה!

עריכה- אנחנו מדברים כאן על משהו בסביבות ה600 ש"ח(מחיר וידאו).

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

יש DVD מקליט ויש ממירים מקליטים של יס והכבלים ויש גם מירים מקליטים של שידורים קרקעיים דיגיטליים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

יש לי YES.
ממיר מקליט עולה כ 4000 ש"ח. או התחייבות ל 3 שנים (מה שאני לא מתכוון לעשות).
זה הרבה יותר יקר מוידאו.

בנוגע לDVD-
אז אני לא בטוח. הבנתי שיש לדיסקים מחזור חיים של כ 1000 הקלטות. בצורה שבה אני משתמש בקלטות, הדיסק יצא משימוש תוך פחות משנה. הקלטות, אגב, מחזיקות מעמד כבר כ 8-9 שנים. אני מדבר על שימוש אינטנסיבי של הקלטות של מספר פעמים ביום על אותו הספוט לדוגמא. ז"א הקלטתי תכנית של שעה, חזרתי הביתה, צפיתי בה, הקלטתי עוד תכנית על התכנית המקורית, במהלך הפרסומות אני מחזיר אותה כ 15 דקות לאחור, צופה בהילוך מהיר בהתרחשויות. בגמר הפרסומות מחזיר את ה15 דקת לאחור ומקליט שוב. וכן הלאה...
בקיצור, שימוש אינטנסיבי של לעיתים 15 הקלטות ביום!

כמו כן אני לא בטוח בקשר לנוחות ולצורת שימוש. האם הממשק וכל ההתנהלות שלי יכולה להיות כמו מול קלטת וידאו?
ז"א לדומא אני יכול לבחור בנקודה המסוימת שממנה אני רוצה להתחיל לצרוב? נניח אם הקלטתי תוכנית, לאחר מכן סרט שאני רוצה לשמור ואז עוד תכנית, האם אני יכול מעכשיו להתחיל להקליט רק אחרי הסרט? (או לשמור את הסרט ולמחוק את כל השאר).

תודה רבה!

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #4 

קנה לך וידאו. לשימושים שלך הכי אמין, מהיר, נוח ופשוט....

דיוידי מקליטים לא בנויים לדפוסי העבודה שלך כפי שאתה מבקש, ולכמות השימוש שאתה משתמש - מניסיון...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #5 

ב 600 שקל לא תמצא את מה שאתה מחפש:

http://www.crazyedi.co.il/products/128299

יש דיסקים שניתנים לצריבה חוזרת ותכנים מהכבלים אפשר להקליט לכונן הקשיח. ניתן כמובן לראות גם סרטי דיודי, לשמוע מוזיקה ועוד...

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #6 

די וי די מקליט מתחיל ב-750 ש"ח (LG DR389). מוצרי מדבקה תמצא בפחות אבל לא מומלץ.
הדיסקים זולים, בקושי תופסים מקום וזה תחליף מצויין.

Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

zeev78 כתב:ב 600 שקל לא תמצא את מה שאתה מחפש:

http://www.crazyedi.co.il/products/128299
יש דיסקים שניתנים לצריבה חוזרת ותכנים מהכבלים אפשר להקליט לכונן הקשיח. ניתן כמובן לראות גם סרטי דיודי, לשמוע מוזיקה ועוד...
...
LOL,זה מכשיר נחמד מאוד (אם כי יש בו הרבה אופציות שאני לא צריך), אבל קצת מחוץ לתקציב שלי...
חוץ מזה, כדי להנות ממנו, אני צריך להשקיע עוד כמה עשות אלפים בציוד משלים (יש לי טלוויזית CRT ישנה וזהו).

כיצד זה ייתכן שעל פעילות שבעבר עלתה לי 600 ש"ח , אני אצטרך לשלם היום יותר מ 1000? אפילו הVCRים שבדקתי ברשת עולים 1100 ומעלה...
חשבתי שמרוצת השנים והתקדמות טכנולוגית אמורים להוזיל מחירים ולהקל על אנשים...

די וי די מקליט מתחיל ב-750 ש"ח (LG DR389). מוצרי מדבקה תמצא בפחות אבל לא מומלץ.
הדיסקים זולים, בקושי תופסים מקום וזה תחליף מצויין.
...
750 זה בסדר.
השאלה היא לגבי כיצד זה יחזיק בשימוש שלי (נראה שלROYPELES אין תקוות גבוההות), ונוחות שימוש...

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2083
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #8 

יכול להיות שזה יהיה טוב עבורך:
http://www.goldtop.co.il/show_details.a ... 4&catid=74
http://reviews.cnet.com/portable-video- ... cnetReview

בזמנו מכרו בבאג (לפני יותר משנה בטוח) חיקוי סיני של זה:
http://reviews.cnet.com/digital-video-r ... 68978.html
עלה לי אז 399 ש"ח אאל"ט
כיום המכשיר מעלה אצלי אבק (עברתי ל-DTT כך שהקלטה אנלוגית מיותרת)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

יש לי אופצייה מעניינת בשבילך, יש בה גם דיוידי וגם וידיאו רגיל, ככה לא תצטרך לזרוק את הסרטים או דברים שהקלטתה או תוכל להמיר אותם לדיודי...

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QDRC388

Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

udif כתב:יכול להיות שזה יהיה טוב עבורך:
http://www.goldtop.co.il/show_details.a ... 4&catid=74
http://reviews.cnet.com/portable-video- ... cnetReview

בזמנו מכרו בבאג (לפני יותר משנה בטוח) חיקוי סיני של זה:
http://reviews.cnet.com/digital-video-r ... 68978.html
עלה לי אז 399 ש"ח אאל"ט
כיום המכשיר מעלה אצלי אבק (עברתי ל-DTT כך שהקלטה אנלוגית מיותרת)
...
חיפשתי מידע ברשת על המכשיר הזה ודומיו וכפי שהבנתי, בעיה מאוד מרכזית בו היא סוגיית האיכות. כיון שהוא מיועד לכווץ ולהעביר קבצים למכשירים מיניאטוריים ניידים (אני שונא לראות וידאו במסכים קטנים), הוא לא נותן את אותה האיכות שמקבלים בוידאו רגיל (ויזואלית ושמע)...
אגב, כמה עולה כרטיס זיכרון? מה הקיבולת שלו (ג'יגות מול שעות הקלטה)? כמה זמן (/מחזורים) הוא מחזיק? איך אתה יודע כמה קיבולת נשארה על הכרטיס? והאם הממשק במכשיר הזה הוא כמו בוידיאו?

DDT זה רק חמש ערוצים, נכון?

יש לי אופצייה מעניינת בשבילך, יש בה גם דיוידי וגם וידיאו רגיל, ככה לא תצטרך לזרוק את הסרטים או דברים שהקלטתה או תוכל להמיר אותם לדיודי...

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QDRC388
...
כן, חשבתי על זה וגם שאלתי את השאלה הבאה:
http://www.hometheater.co.il/vt99711

בעיקרון, אם הDVD עושה את העבודה אז לא צריך את הוידאו. ואם וידאו עושה אותה, לא צריך DVD. כך שאחד מהשניים לא נחוץ לי.
הדברים שהקלטתי מקודם, לא חשובים. אני מחפש משהו לעבודה יומיומית ואינטנסיבית.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #11 

Loslas
כיצד זה ייתכן שעל פעילות שבעבר עלתה לי 600 ש"ח , אני אצטרך לשלם היום יותר מ 1000? אפילו הVCRים שבדקתי ברשת עולים 1100 ומעלה...
חשבתי שמרוצת השנים והתקדמות טכנולוגית אמורים להוזיל מחירים ולהקל על אנשים...
...
הפעלות שעלתה לך בעבר 600 שקל אינה מעניינת יותר אף אחד היום וחברות מפתחות טכנולוגיות לא כדי להקל על אנשים אלא כדי למכור מוצרים. זה כנראה עובד כי היום לא תמצא עוד שורה שלמה של מוצרים שהיו נפוצים לפני 20 שנה (מתי בפעם האחרונה ראית מכונת כתיבה, או טייפ סלילים?). כך שיש מקרים שבהם הציבור מוכן לשלם יותר כסף - ולעיתים הרבה יותר כסף - כאשר הוא מבחין שיש עבורו יתרונות בטכנולוגיה אחת על פני השניה.

אופן השימוש שאתה מתאר מתאים מאוד ליס מקס אבל התקציב שלך אינו מאפשר לך להנות ממנו כך שתאלץ להתפשר על מוצרים אחרים והזול ביותר עבורך הוא כנראה DVD מקליט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

בעיקרון, אם הDVD עושה את העבודה אז לא צריך את הוידאו. ואם וידאו עושה אותה, לא צריך DVD. כך שאחד מהשניים לא נחוץ לי.
הדברים שהקלטתי מקודם, לא חשובים. אני מחפש משהו לעבודה יומיומית ואינטנסיבית.[/quote]

לפני 20 שנה שיצרו מוצרי חשמל בנו אותם בצורה מאסיבית כדי שיחזיקו מעמד הרבה שנים, היום פשוט בונים אותם לתקופות קצרות על מנת שתחליף אותם. כל תיקון של תקלה עולה כמעט כמו המכשיר עצמו. זה נכון לגבי רוב המכשירים הזולים. אם אתה מתכוון לעסוק בעבודה מאסיבית של הקלטות אתה צריך ציוד הרבה יותר מקצועי ממה שהוצע לך פה ויקר יותר ממה שאני ושאר חברי האתר הצענו לך. קח את זה בחשבון אחרת סתם תגרם לך עוגמת נפש.

Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

zeev78 כתב: לפני 20 שנה שיצרו מוצרי חשמל בנו אותם בצורה מאסיבית כדי שיחזיקו מעמד הרבה שנים, היום פשוט בונים אותם לתקופות קצרות על מנת שתחליף אותם. כל תיקון של תקלה עולה כמעט כמו המכשיר עצמו. זה נכון לגבי רוב המכשירים הזולים. אם אתה מתכוון לעסוק בעבודה מאסיבית של הקלטות אתה צריך ציוד הרבה יותר מקצועי ממה שהוצע לך פה ויקר יותר ממה שאני ושאר חברי האתר הצענו לך. קח את זה בחשבון אחרת סתם תגרם לך עוגמת נפש.
...
LOL, הוידאו הישן והטוב שלי, לא כזה ישן (וכנראה גם טוב). הוא בן בערך 6 שנים ולא 20.
מחירו לא היה כזה זול בזמנו (ב650 ש"ח נדמה לי שיכולת לקנות DVD(אחרי הנחה)), והוא של LG (דגם GC990NW)...

אני צריך ציוד מקצועי? אתה בטוח? הוידאו הממש ישן שלי (של פנסוניק) החזיק בכלל כ 10 שנים...

הפעלות שעלתה לך בעבר 600 שקל אינה מעניינת יותר אף אחד היום וחברות מפתחות טכנולוגיות לא כדי להקל על אנשים אלא כדי למכור מוצרים. זה כנראה עובד כי היום לא תמצא עוד שורה שלמה של מוצרים שהיו נפוצים לפני 20 שנה (מתי בפעם האחרונה ראית מכונת כתיבה, או טייפ סלילים?). כך שיש מקרים שבהם הציבור מוכן לשלם יותר כסף - ולעיתים הרבה יותר כסף - כאשר הוא מבחין שיש עבורו יתרונות בטכנולוגיה אחת על פני השניה.
...
מבאס מאוד. אין לציבור שום חוש של חסכנות?!

אופן השימוש שאתה מתאר מתאים מאוד ליס מקס אבל התקציב שלך אינו מאפשר לך להנות ממנו כך שתאלץ להתפשר על מוצרים אחרים והזול ביותר עבורך הוא כנראה DVD מקליט.
...
אתה מתכוון וידאו חדש. הרי אמרו פה שDVD מקליט (ומדיה מוקלטת) נשחק בהרף עין.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אמרת LG אמרת הכל.... רק שלא תקנה שוב LG, וחלילה לא מכשיר משולב של וידאו עם דיוידי של החברה. האמינות שלהם שואפת לאפס למרבה הצער...

הייתי אומר לך אפילו לחפש מכשיר וידאו באתרי יד שניה. יש המון מכשירים טובים ומשוכללים שבקושי עבדו איתם, ואתה תוכל להנות ממנו שנים רבות ובמחיר ריצפה....
בהצלחה

Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

roypeles כתב:אמרת LG אמרת הכל.... רק שלא תקנה שוב LG, וחלילה לא מכשיר משולב של וידאו עם דיוידי של החברה. האמינות שלהם שואפת לאפס למרבה הצער...
...
מה?!!!
חשבתי שלהפך, LG זה סמל של איכות.
יש לי טלוויזיות מהם, מקרר, DVD, פלאפון ועוד משהו...
ודווקא שקלתי לקנות את הוידאו/DVD שלהם ב589 ש"ח.

רגע, אז אילו חברות טובות קיימות?
roypeles כתב:הייתי אומר לך אפילו לחפש מכשיר וידאו באתרי יד שניה. יש המון מכשירים טובים ומשוכללים שבקושי עבדו איתם, ואתה תוכל להנות ממנו שנים רבות ובמחיר ריצפה....
בהצלחה
...
זה קצת בעיה, כיוון שאנחנו מדברים כאן על מכניקה וחלקים נעים. אלקטרוניקה- בטח. אבל במכניקה לך תדע אם הוידאו שקנית לא ילך פנאן בעוד חצי שנה...הרי אין לך שום דרך לבדוק את רמת השימוש של הבן אדם לפניך.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

לגבי היד שניה - אין דרך לדעת זה נכון, אבל אפשר לראות את המצב החיצוני של המכשיר, את השלט, אם יש סימני שחיקה על הלחצנים, וכך להעריך כמה עבדו עם המכשיר. בשביל 100-150 שקל שיעלה לך - אולי כדאי לקחת את הצ'אנס. כדאי לחפש סוני, פיליפס, ג'יויסי, אולי אפילו טושיבה.

אל תיגע במכשירים המשולבים שלהם... עצה ידידותית...

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

Loslas כתב:
750 זה בסדר.
השאלה היא לגבי כיצד זה יחזיק בשימוש שלי (נראה שלROYPELES אין תקוות גבוההות), ונוחות שימוש...
...
כן, זה יעבוד טוב מאוד. איכות התמונה גבוהה ומאוד נוח לשימוש. לא ברור לי למה עד עכשיו נשארת עם קלטות.
לי יש מכשיר של סוני, סוס עבודה. וה-DR 389 של LG מכשיר מוצלח גם כן. יש דיסקים חד פעמיים ורב פעמיים שמתאימים לשימוש שלך. שעתיים בדיסק באיכות גבוהה, 4 שעות באיכות נמוכה יותר.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

zeev78 כתב:בעיקרון, אם הDVD עושה את העבודה אז לא צריך את הוידאו. ואם וידאו עושה אותה, לא צריך DVD. כך שאחד מהשניים לא נחוץ לי.
הדברים שהקלטתי מקודם, לא חשובים. אני מחפש משהו לעבודה יומיומית ואינטנסיבית.
...
לפני 20 שנה שיצרו מוצרי חשמל בנו אותם בצורה מאסיבית כדי שיחזיקו מעמד הרבה שנים, היום פשוט בונים אותם לתקופות קצרות על מנת שתחליף אותם. כל תיקון של תקלה עולה כמעט כמו המכשיר עצמו. זה נכון לגבי רוב המכשירים הזולים. אם אתה מתכוון לעסוק בעבודה מאסיבית של הקלטות אתה צריך ציוד הרבה יותר מקצועי ממה שהוצע לך פה ויקר יותר ממה שאני ושאר חברי האתר הצענו לך. קח את זה בחשבון אחרת סתם תגרם לך עוגמת נפש.[/quote]

הוא לא צריך ציוד מקצועי. הוא צריך מקליט DVD פשוט (או מקליט עם הארד דיסק) של אחד היצרנים הגדולים.. זה הכל.

Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

roypeles כתב:לגבי היד שניה - אין דרך לדעת זה נכון, אבל אפשר לראות את המצב החיצוני של המכשיר, את השלט, אם יש סימני שחיקה על הלחצנים, וכך להעריך כמה עבדו עם המכשיר. בשביל 100-150 שקל שיעלה לך - אולי כדאי לקחת את הצ'אנס. כדאי לחפש סוני, פיליפס, ג'יויסי, אולי אפילו טושיבה.

...
הו, עכשיו אנחנו נכנסים לתחום שלי. :lol:
מכיר את הפולניה ששמה ניילונים על הספה כדי לא ללכלך את הניילונים מתחת?
מי שאמר את זה כנראה פגש את המשפחה שלי. אני לא יוצא מהכלל.
יש לי WALKMAN של סוני שנראה כאילו אתמול יצא מהמפעל. דיסקמן חדש דנדש בן 10 שנים -שימוש יומיומי.
והתבלות חיצונית מואטת תקפה בייחוד במוצרים נייחים כמו טלוויזיות או וידאוים.

בכל מקרה, וידאו ב100-150 ש"ח, זה לא מהסוג שאני מחפש. אין שם בד"כ 6 ראשים וSTEREO...

נכנסתי עכשיו לגיחה קצרה ביד 2, ונראה שאין שם אפילו שום דבר (נורמלי) באזור שלי (דרום), ונסיעה עד המרכז כבר תהפוך את הביקור ללא משתלם. \:

roypeles כתב: אל תיגע במכשירים המשולבים שלהם... עצה ידידותית...
...
ומה לגבי דברים אחרים של LG?

כן, זה יעבוד טוב מאוד. איכות התמונה גבוהה ומאוד נוח לשימוש. לא ברור לי למה עד עכשיו נשארת עם קלטות.
לי יש מכשיר של סוני, סוס עבודה. וה-DR 389 של LG מכשיר מוצלח גם כן. יש דיסקים חד פעמיים ורב פעמיים שמתאימים לשימוש שלך. שעתיים בדיסק באיכות גבוהה, 4 שעות באיכות נמוכה יותר.
...
אוקיי, ספר לי קצת על הניסיון שלך.
כמה צריבות מחזיק דיסק שניתן לשכתב עליו? (תזכור אני מקליט בערך לפחות 15 פעמים ביום, גם אם זה לא על כל הדיסק אלא רק במחיקה של דברים שאני לא צריך).
מה זה בדיוק "איכות גבוהה-איכות נמוכה"?
ורגע... אתה בטוח שלא ניתן להקליט יותר מ 4 שעות? כי כאן יש לי בעיה. למשל בימי שישי-שבת אני שם את הוידאו על הקלטה אוטומטית ומקליט כ8 שעות בלי לגעת בטלויזה (YES עושה את השידורים החוזרים מכל השבוע בימים הללו ואין לי זמן בד"כ לעקוב ולהקליט במהלך השבוע). יש לוידאו שלי 6 ראשים מה שמכפיל את קיבולת הקלטת (4 שעות).

מה זה המותג SHARP? הוא שווה משהו?
עריכה- מה עם SAMSUNG משולב? גם ***?
ומנהלים תמחקו את הודעה מתחת. עשיתי בטעות דאבל פוסטינג.
נערך לאחרונה על ידי Loslas ב 02/12/2009 5:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

Loslas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

roypeles כתב:לגבי היד שניה - אין דרך לדעת זה נכון, אבל אפשר לראות את המצב החיצוני של המכשיר, את השלט, אם יש סימני שחיקה על הלחצנים, וכך להעריך כמה עבדו עם המכשיר. בשביל 100-150 שקל שיעלה לך - אולי כדאי לקחת את הצ'אנס. כדאי לחפש סוני, פיליפס, ג'יויסי, אולי אפילו טושיבה.

...
הו, עכשיו אנחנו נכנסים לתחום שלי. :lol:
מכיר את הפולניה ששמה ניילונים על הספה כדי לא ללכלך את הניילונים מתחת?
מי שאמר את זה כנראה פגש את המשפחה שלי. אני לא יוצא מהכלל.
יש לי WALKMAN של סוני שנראה כאילו אתמול יצא מהמפעל. דיסקמן חדש דנדש בן 10 שנים -שימוש יומיומי.
והתבלות חיצונית מואטת תקפה בייחוד במוצרים נייחים כמו טלוויזיות או וידאוים.

בכל מקרה, וידאו ב100-150 ש"ח, זה לא מהסוג שאני מחפש. אין שם בד"כ 6 ראשים וSTEREO...

נכנסתי עכשיו לגיחה קצרה ביד 2, ונראה שאין שם אפילו שום דבר (נורמלי) באזור שלי (דרום), ונסיעה עד המרכז כבר תהפוך את הביקור ללא משתלם. \:

roypeles כתב: אל תיגע במכשירים המשולבים שלהם... עצה ידידותית...
...
ומה לגבי דברים אחרים של LG?

...
אוקיי, ספר לי קצת על הניסיון שלך.
כמה צריבות מחזיק דיסק שניתן לשכתב עליו? (תזכור אני מקליט בערך לפחות 15 פעמים ביום, גם אם זה לא על כל הדיסק אלא רק במחיקה של דברים שאני לא צריך).
מה זה בדיוק "איכות גבוהה-איכות נמוכה"?
ורגע... אתה בטוח שלא ניתן להקליט יותר מ 4 שעות? כי כאן יש לי בעיה. למשל בימי שישי-שבת אני שם את הוידאו על הקלטה אוטומטית ומקליט כ8 שעות בלי לגעת בטלויזה (YES עושה את השידורים החוזרים מכל השבוע בימים הללו ואין לי זמן בד"כ לעקוב ולהקליט במהלך השבוע). יש לוידאו שלי 6 ראשים מה שמכפיל את קיבולת הקלטת (4 שעות).

מה זה המותג SHARP? הוא שווה משהו?

שלח תגובה

חזור אל “נגנים וסטרימרים”