ממיר HOT HD - צפייה בשידורי SD
שלום לכולם,
עקב מעבר לדירה חדשה, הציעו לי הצעה לממירי HOT HD (כרגע יש לי דוקסיס 7200 שאני מאד מאד מרוצה).
מכיוון שרוב השידורים שאני רואה הם SD, האם יהיה עדיף לחבר את הממיר בחיבור אנלוגי לטלויזיה (משמע סקארט לסקארט RGB) או בחיבור HDMI?
באיזה חיבור יראו שידורי SD הכי טוב? בחיבור אנלוגי (RGB) או בחיבור של HDMI?
ושאלה אחרונה ברשותכם: כרגע יש לי טלויזיה CRT (בשאיפה בחודשים הקרובים נחליפה).
האם יהיו הבדלים באיכות שידורי SD בין הממיר שיש לי כיום (דוקסיס 7200) לממיר HOT HD? (שיהיה מחובר כמובן בסקארט).
תודה על הסבלנות, שי.
עקב מעבר לדירה חדשה, הציעו לי הצעה לממירי HOT HD (כרגע יש לי דוקסיס 7200 שאני מאד מאד מרוצה).
מכיוון שרוב השידורים שאני רואה הם SD, האם יהיה עדיף לחבר את הממיר בחיבור אנלוגי לטלויזיה (משמע סקארט לסקארט RGB) או בחיבור HDMI?
באיזה חיבור יראו שידורי SD הכי טוב? בחיבור אנלוגי (RGB) או בחיבור של HDMI?
ושאלה אחרונה ברשותכם: כרגע יש לי טלויזיה CRT (בשאיפה בחודשים הקרובים נחליפה).
האם יהיו הבדלים באיכות שידורי SD בין הממיר שיש לי כיום (דוקסיס 7200) לממיר HOT HD? (שיהיה מחובר כמובן בסקארט).
תודה על הסבלנות, שי.
אין כל כך הבדל באיכות לדעתי, אך יש שטוענים כי האיכות פחות טובה בשידורי SD ויש הטוענים כי האיכות דווקא משתפרת ב SD. בכל אופן אני מציע לך לקבל את ההצעה, כדי שתהיה לך את האופציה לשידורי HD.
כרגע HOT רוצה להעביר הרבה מנויים לממיררי HD כדי שיהיה לה יותר קל ליישם טכנולוגיות עתידיות, במידה ויש לך LCD או פלזמה חבר בHDMI אתה יכול להגדיר שזה יציג בין כה באיזו רצולוציה שאתה רוצה, חיברתי בהתחלה במקביל גם סקראט וגם HDMI אך לא הבחנתי בהבדל כלשהו כרגע אני רק עם HDMI לצורך אסטתי.
בקיצור אין כזה הבדל חוץ מבתכנתי HD שם דרושה הרזולוציה הגבוהה למרות שגם עם הסקראט לא הרגשתי הבדל כלשהו.
בקיצור אין כזה הבדל חוץ מבתכנתי HD שם דרושה הרזולוציה הגבוהה למרות שגם עם הסקראט לא הרגשתי הבדל כלשהו.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500