שאלת Xtreamer לגבי איכות וידאו
היי
אני שוקל לרכוש את האקסטרימר ורציתי רק לברר לגבי איכות התמונה.
הסיבה שיש לי חשש היא שכרגע יש לי גם xbox 360 וגם מחשב שמחוברים למערכת.
קובץ MKV מומר ל-MP4 ומוצג דרך ה-360 מציג איכות מעולה.
קובץ MKV שמוצג דרך המחשב (מחובר דרך כבל DVI ל-HDMI) נראה פחות טוב, אולי בגלל שיש הרבה הגדרות וקודקים בדרך, אני לא בטוח, אבל זה נראה פחות חד, צבעים פחות חיים.
איך התמונה של האקסטרימר?
תודה
אני שוקל לרכוש את האקסטרימר ורציתי רק לברר לגבי איכות התמונה.
הסיבה שיש לי חשש היא שכרגע יש לי גם xbox 360 וגם מחשב שמחוברים למערכת.
קובץ MKV מומר ל-MP4 ומוצג דרך ה-360 מציג איכות מעולה.
קובץ MKV שמוצג דרך המחשב (מחובר דרך כבל DVI ל-HDMI) נראה פחות טוב, אולי בגלל שיש הרבה הגדרות וקודקים בדרך, אני לא בטוח, אבל זה נראה פחות חד, צבעים פחות חיים.
איך התמונה של האקסטרימר?
תודה
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
תשמע לדעתי לראות סרטים דרך ה Xbox360 לא רעיון טוב - שעות עבודה של XBOX לא תמיד טוב
לגבי מחשב ניראה לי מוזר מאוד תנסה לעבוד עם קודקים ספציפים ולא סט של קודקים (יכול להיות בגלל שזה מחובר דרך DVI לא יודע)
לגבי הסטרימר יש לי אותו כבר כמה ימים
האיכות לא נופלת ממחשב (לא ניסיתי דרך ה XBOX שלי)
ואני מאוד מרוצה הייתי מהמחשב
נ.ב אם יש לך כבר מחשב אז למה ללכת גם לסטרימר ? את ה HTPC שלי מכרתי וקניתי את הסטרימר.
Light
לגבי מחשב ניראה לי מוזר מאוד תנסה לעבוד עם קודקים ספציפים ולא סט של קודקים (יכול להיות בגלל שזה מחובר דרך DVI לא יודע)
לגבי הסטרימר יש לי אותו כבר כמה ימים
האיכות לא נופלת ממחשב (לא ניסיתי דרך ה XBOX שלי)
ואני מאוד מרוצה הייתי מהמחשב
נ.ב אם יש לך כבר מחשב אז למה ללכת גם לסטרימר ? את ה HTPC שלי מכרתי וקניתי את הסטרימר.
Light
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
אין לי HTPC יעודי, פשוט חיברתי את המחשב למערכת.
רציתי סטרימר מכמה סיבות -
1. לא כל כך מרוצה מהאיכות דרך המחשב ואין לי כוח להתעסק עם קודקים, אם זו הסיבה בכלל להבדל בין ה-360 והמחשב
2. נוחות - מדיה סנטר יעודי עם שלט. לא רוצה להיות תלוי במחשב או 360 כל פעם שבא לי לראות סרט, שניהם אצלי לא עובדים 24/7.
3. עוד משהו שייתכן שאפשר לפתור איכשהו - כל פעם עליי לאתחל את המחשב כדי שיזהה את הרסיבר כמו שצריך
4. סתם, נראה לי דבר מגניב הסטרימר הזה
אני רק לא רוצה להזמין לפני שאני בטוח שהאיכות שלו טובה כמו ה-360 לפחות.
1. לא כל כך מרוצה מהאיכות דרך המחשב ואין לי כוח להתעסק עם קודקים, אם זו הסיבה בכלל להבדל בין ה-360 והמחשב
2. נוחות - מדיה סנטר יעודי עם שלט. לא רוצה להיות תלוי במחשב או 360 כל פעם שבא לי לראות סרט, שניהם אצלי לא עובדים 24/7.
3. עוד משהו שייתכן שאפשר לפתור איכשהו - כל פעם עליי לאתחל את המחשב כדי שיזהה את הרסיבר כמו שצריך
אני רק לא רוצה להזמין לפני שאני בטוח שהאיכות שלו טובה כמו ה-360 לפחות.
יש לי אקסטרימר ולפני היה לי HTPC. האיכות אותו דבר, לא שמתי לב להבדלים. אבל מבחינת הנוחות זו ליגה אחרת. לגבי השוואה ל 360 אני לא יודע, אבל גם פה לא אמור להיות הבדל כלשהו.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
לדעתי ענית לעצמך לגבי נוחות, לגבי איכות אני לא רואה שום הבדל בין סטרימר למחשבzilbermm כתב:אין לי HTPC יעודי, פשוט חיברתי את המחשב למערכת.
אני רק לא רוצה להזמין לפני שאני בטוח שהאיכות שלו טובה כמו ה-360 לפחות....
כדאי לך לבדוק עם מישהו שיש לו סטרימר
Light