מחפש המלצות ל- LCD 32 לחדר - עדיין צריך עזרה בבקשה כנסו!
שלום לכולם,
לאחרונה קיבלתי מ- HOT ממירי HOT HD (עם כבל HDMI). בסלון כבר יש לי LCD שקניתי לפני שנים - 37" סוני בראביה (Ready) שעלה משהו כמו 7000 ש"ח בזמנו וכמובן בגלל זה אפילו לא שקלתי Full.
בגלל ירידת המחירים והתחלת השידורים ב- HD אני קצת אבוד לגבי מה לחפש עכשיו כשאני מחפש מסך לחדר.
בעיקרון אני מחפש מספר המלצות למסכי הטלויזיה 32" הטובים ביותר לדעתכם כרגע בשוק ואח"כ ללכת לראות אותם בחנות ולתת כבר לתחושת הבטן להחליט.
בואו נצא מנקודת הנחה כרגע שאין בעיה של תקציב, כי אני לא אוהב להתפשר על קניות כאלה שהן לטווח הארוך. אבל כן חשוב לי מאוד לדעת אם שווה בכלל לקנות Full HD, או שעדיף להסתפק כרגע ב- Ready, גם מבחינת המחיר וגם אם יש בכלל אפשרות לנצל את היכולות של ה Full כיום.
ועוד שאלה קטנה... קראתי פה קצת דיונים ומדריכים... לא כדי לחבר את הממירים בכבל HDMI? למה? בגלל שזה נראה פחות טוב בשידורים הרגילים שהם לא HD?
תודה רבה מראש לעוזרים!
לאחרונה קיבלתי מ- HOT ממירי HOT HD (עם כבל HDMI). בסלון כבר יש לי LCD שקניתי לפני שנים - 37" סוני בראביה (Ready) שעלה משהו כמו 7000 ש"ח בזמנו וכמובן בגלל זה אפילו לא שקלתי Full.
בגלל ירידת המחירים והתחלת השידורים ב- HD אני קצת אבוד לגבי מה לחפש עכשיו כשאני מחפש מסך לחדר.
בעיקרון אני מחפש מספר המלצות למסכי הטלויזיה 32" הטובים ביותר לדעתכם כרגע בשוק ואח"כ ללכת לראות אותם בחנות ולתת כבר לתחושת הבטן להחליט.
בואו נצא מנקודת הנחה כרגע שאין בעיה של תקציב, כי אני לא אוהב להתפשר על קניות כאלה שהן לטווח הארוך. אבל כן חשוב לי מאוד לדעת אם שווה בכלל לקנות Full HD, או שעדיף להסתפק כרגע ב- Ready, גם מבחינת המחיר וגם אם יש בכלל אפשרות לנצל את היכולות של ה Full כיום.
ועוד שאלה קטנה... קראתי פה קצת דיונים ומדריכים... לא כדי לחבר את הממירים בכבל HDMI? למה? בגלל שזה נראה פחות טוב בשידורים הרגילים שהם לא HD?
תודה רבה מראש לעוזרים!
נערך לאחרונה על ידי מתן_ב ב 30/11/2009 16:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: מחפש המלצות ל- LCD 32 לחדר, התלבטות בין Ready ל- Full
מתן_ב שלום לך .מתן_ב כתב:שלום לכולם,
תודה רבה מראש לעוזרים!...
חדר שינה עדיך מסך HDR רזולוצייה של 1368-768 . מיכוון שהיא תהיה סלחנית יותר לשידורים ב SD .
לגבי המסך עצמו . המלצתי היא .
1. סוני דגם s-5500 .
2. סמסונג דגם b-450 .
היתרון של הסוני הוא שיש לו כניסות סקרט תומכות RGB ונותנות מתיחה חכמה בתמונה . זה כמובן שמתחברים לממיר רגיל .
היתרון הגדול של הסמסונג הוא לחיבור ב HDMI למקורות של 1080p אומנם המסך הוא HDR . אבל הוא יודע לקבל שידורים ב1080-24p יתרון די גדול בשידורים של סרטים באיכות מירבית .
גש וראה את שתי המסכים וכך תוכל להחליט לגבם .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
Re: מחפש המלצות ל- LCD 32 לחדר, התלבטות בין Ready ל- Full
האם הדגם של סוני שאתה מתכוון הוא: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=725953 ? איך יכול להיות שרשום פה גודל 3x4 ? חשבתי ש - HD זה 16x9 ?מתן_ב שלום לך .
חדר שינה עדיך מסך HDR רזולוצייה של 1368-768 . מיכוון שהיא תהיה סלחנית יותר לשידורים ב SD .
לגבי המסך עצמו . המלצתי היא .
1. סוני דגם s-5500 .
2. סמסונג דגם b-450 .
היתרון של הסוני הוא שיש לו כניסות סקרט תומכות RGB ונותנות מתיחה חכמה בתמונה . זה כמובן שמתחברים לממיר רגיל .
היתרון הגדול של הסמסונג הוא לחיבור ב HDMI למקורות של 1080p אומנם המסך הוא HDR . אבל הוא יודע לקבל שידורים ב1080-24p יתרון די גדול בשידורים של סרטים באיכות מירבית .
גש וראה את שתי המסכים וכך תוכל להחליט לגבם .
בהצלחה ....
לגבי הדגם של סמסונג לא כתוב משום מה מה הגודל שם: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=732741 . זה גם 3x4 ?
חשוב לי לציין שוב שהשימוש שיעשה בטלויזיה הזאת היא שידורי כבלים (גם שידורי HD וגם שידורים בערוצים רגילים - אבל הממיר הוא ממיר HD) אם זה משפיע על ההמלצות שלכם. וגם עוד לא הבנתי בדיוק באיזה כבל מומלץ לי לחבר או להשאיר את ה- HDMI שהוט הביאו לי.
אשמח גם לשמוע המלצות על עוד טלויזיות!
תודה רבה שוב לכולם!
האמת שלא, אבל בכל מקרה אני מזכיר שמדובר על טלויזיה לחדר שינה לצפייה בטלויזיה. לא PS3, לא סרטי בלו ריי וכו', אז מן הסתם אני מניח שאני גם לא צריך משהו כזה.
אני מחפש את הטלויזיות הטובות ביותר לשימושים שלי, לא לקנות משהו שאני לא מנצל חצי מהיכולות שלו.
אשמח מאוד לתשובות על השאלות ששאלתי בהודעתי הקודמת גם... תודה שוב!
אני מחפש את הטלויזיות הטובות ביותר לשימושים שלי, לא לקנות משהו שאני לא מנצל חצי מהיכולות שלו.
אשמח מאוד לתשובות על השאלות ששאלתי בהודעתי הקודמת גם... תודה שוב!