איפה עוד ניתן למצוא את המסך DELL 2209WA?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
1250 ש"ח, זה המחיר הריאלי שלו.
המקום היחיד שהיה בפחות כבר נסגר (הוא היה ב-1168 ש"ח).
אחלה מסך.
יש ב-Nextop ב-1,200 ש"ח, אבל כשאני רציתי אותו, אז בדיוק לא היה במלאי והיה צריך לחכות 3 שבועות וכו'...
המלצה שלי, תמצא חנות קרובה אליך ותרכוש משם במחיר שציינתי למעלה, כך גם אם תהיה לך בעיה תוכל להגיע לחנות בקלות.
המקום היחיד שהיה בפחות כבר נסגר (הוא היה ב-1168 ש"ח).
אחלה מסך.
יש ב-Nextop ב-1,200 ש"ח, אבל כשאני רציתי אותו, אז בדיוק לא היה במלאי והיה צריך לחכות 3 שבועות וכו'...
המלצה שלי, תמצא חנות קרובה אליך ותרכוש משם במחיר שציינתי למעלה, כך גם אם תהיה לך בעיה תוכל להגיע לחנות בקלות.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני מחפש עכשיו מסך לאישתי הביתה. הוא ממש שווה את זה ? המליצו לי המון על LG ועל SAMSUNG, איך בודקים מסך מחשב ? התכנית שלי היא להגיע עם המחשב הנייד ולהתחבר בחנות, מה שאישתי (שיש לה רגישות עם מסכי מחשב מסויימים) תגיד זה מה שנקנה. אבל היה טוב לקבל הפנייה למשהו מעבר לשמות מותגים, כמו דגמים ספציפיים.
Vocare Ad Regnum
- AviBiton
- גורו HTmobile

TANDBERG
המסך הוא 22" ולא FHD (הרזולוציה שלו היא 1680X1050), אבל הפאנל הוא פאנל IPS איכותי ולא כמו רוב המסכים (בטח במחיר הזה) שבהם הפאנל הוא TN.
הוא עם הרבה כיוונים (למטה, למעלה, צידוד, פיבוט).
החיסרון היחיד במסך הוא שאם אתה מחפש ריבוי חיבורים אז תתאכזב, יש לו רק VGA ו-DVI.
אם זה רק למחשב, אז אין בעיה מבחינת החיבורים.
המסך הוא 22" ולא FHD (הרזולוציה שלו היא 1680X1050), אבל הפאנל הוא פאנל IPS איכותי ולא כמו רוב המסכים (בטח במחיר הזה) שבהם הפאנל הוא TN.
החיסרון היחיד במסך הוא שאם אתה מחפש ריבוי חיבורים אז תתאכזב, יש לו רק VGA ו-DVI.
אם זה רק למחשב, אז אין בעיה מבחינת החיבורים.
- AviBiton
- גורו HTmobile

ה-24" יקר משמעותית, יותר מפי 2 מה-22.Shayosef כתב:בהמשך לשרשור אני גם שקלתי לקחת את המסך הזה ולעבור מ 20 אינץ' ל 22 אבל אני מתפתה כבר לקפוץ ל 24 אינץ' - 2409...
מה אתה אומר אבי ?...
אני לא ראיתי בזה צורך (אני שידרגתי מ-CRT 17", אז ההבדל הוא משמעותי בשבילי).
אין בעיה להתרגל בקלות ל-24", השאלה היא מהי העלות מול התועלת, אני לא רואה לנכון להוסיף כ"כ הרבה כסף בשביל 2 האינץ' הללו.
אבל השיקול הכלכלי שלך יכול להיות אחר.
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 30/11/2009 13:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

או ב-SKYPC http://www.skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-2870~9~0.htm
אחח, איך אני מת שהמסך 17" שלי יתפגר ויהיה לי תירוץ בשביל אשתי לקנות אותו לפני שיגמר.
אחח, איך אני מת שהמסך 17" שלי יתפגר ויהיה לי תירוץ בשביל אשתי לקנות אותו לפני שיגמר.
שכחתה יש לו גם 4 חיבורי USB שזה דבר טוב אם תימצא מסך כזה קנה אותו אתה תהנה הבנתי שהיפסיקו את היצור אז מה שיש זה המלאי .theAman כתב:TANDBERG
אם זה רק למחשב, אז אין בעיה מבחינת החיבורים....
בנתיים אייבורי הוא הכי זול.theAman כתב:אתה יכול לרכוש באייבורי:
http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... 5&CatCode=...
האחריות היא ישירות על ידי היבואן?3 שנים?
אתה צודק, אבל בתכלס החנות הטובה שאני מכיר לא מוכרת את המסך הזה.theAman כתב:ה-50 ש"ח האלה הם לא משקל.
אם אתה מכיר חנות טובה שיש לך ניסיון טוב איתם, תקנה מהם, גם אם הם לוקחים 50 ש"ח יותר.
שווה את השקט שלך....
בגדול מה שחשוב זו האחריות של היבואן ומי מספק אותה בארץ.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
כן המחיר באמת גבוה בהרבה, אמנם מסך מחשב זה אחד הדברים אני משתמש בהם הכי הרבה ושראיתי את המסך הזה אצל חבר נורא התלהבתי מהגודל ואיכות הפנל ואולי אומר לעצמי אם כבר אז כבר אבל אין ספק שזה יהיה מהלב ולא מהשכל...theAman כתב:ה-24" יקר משמעותית, יותר מפי 2 מה-22.Shayosef כתב:בהמשך לשרשור אני גם שקלתי לקחת את המסך הזה ולעבור מ 20 אינץ' ל 22 אבל אני מתפתה כבר לקפוץ ל 24 אינץ' - 2409...
מה אתה אומר אבי ?...
אני לא ראיתי בזה צורך (אני שידרגתי מ-CRT 17", אז ההבדל הוא משמעותי בשבילי).
אין בעיה להתרגל בקלות ל-24", השאלה היא מהי העלות מול התועלת, אני לא רואה לנכון להוסיף כ"כ הרבה כסף בשביל 2 האינץ' הללו.
אבל השיקול הכלכלי שלך יכול להיות אחר....
שי