42cents כתב:הם המוכרים הגדולים בארץ של המותג פיליפס, ואם יש בעיה הם מקושרים היטב ליבואן אלקטרה
מחיר עדכני ל 7404 בשקם: 6150 ללא התקנה
לא רוצה לרשום דברים לא נכונים אבל שמעתי שאבי סופר ועוד כמה רשתות דוחפים לקופסאות מוצרים מחודשים וכאלה שהוחזרו מלקוחות. שימו לב! שקם לא יסתכנו בזה, זה הימור גדול עבורם. גם ככה זו הוצאה כבדה, אבל עדיף לשים עוד 100 או 200 ולישון בראש שקט. זו דעתי.
ועוד משהו: המלצה שלי: קחו הובלה. זה 100 שקלים ואתם מסירים אחריות מנזקים. אחרת הטכני שמרכיב יוכל תמיד לטעון שאתם דפקתם משהו בהובלה העצמית. אני הובלתי לבד ויומיים לא ישנתי מהלחץ וגם לא פתחתי את הקופסא מחשש שיפילו עליי איזה נזק.
...
שקם אלקטריק, אם אינני טועה, הם בבעלות של אלקטרה.
הם מאוד קשוחים במחירים וכרגיל זורקים רפש בכל האחרים.
על ה 37" רצו 6500 ולא היו מוכנים לרדת יותר. רכשתי ב 5400 .
שבאתי עם הצעה של אולסייל, התממו ואמרו לי שלא מכירים את האתר הזה.
לא יודע מאיפה שמעת את השטות על אבי סופר ומוצרים מחודשים וכאלה שהוחזרו:
1. לא שמעתי שבארץ אלקטרה "מחדשים" מסכי LCD. נראה לי סתם קשקוש.
2. אני אישית הרמתי טלפון למול אלקטרה ובררתי שהמסך שרכשתי הוא סוג א' ולא היה אצל אף לקוח ! (הם יודעים על הלקוחות, כי המוכר מדווח על המכירה לאלקטרה בשביל ההתקנה שאלקטרה מבצעת בעצמה). הבדיקה היא בקלות עפי מספר סיריאלי של המוצר.
3. אפשר לבדוק בתפריט טכנאים כמה שעות עבדה הטלויזיה
אבי סופר מוכר יותר זול מהסיבות הבאות:
1. הוא מוכר בכמויות מאוד גדולות ! הרבה יותר מכל חנות של אלמ/ש.אלקטריק . יש לו כל מיני שת"פים עם ועדי עובדים וכו'. בגלל זה הוא מוציא מהיבואנים מחירים אטרקטיביים.
2. הוא לא מחזיק חנויות מפוארות כמו אלמ/ש.אלקטריק ולכן לא צריך לשלם שכר דירה וכו' לקניונים. יש לו מספר חנויות קטנות באלנבי (בת"א).
את ההפרש הזה הוא מעביר לצרכנים
תפקיד המוכרים ברשתות להכפיש את האחרים (לאו דוודא את סופר) בכדי לערער לך את הבטחון ושתקנה אצלהם.
לי אמרו שהוא מוכר עודפים ... זה היה לפני חודש שאי אפשר היה להשיג טלויזיות של פיליפס כי לא היה לאף אחד במלאי את ה 37... אז על איזה עודפים הם מדברים ? עודפים מחוסר מלאי ? קשקוש.
(ואין לי קשר לאבי סופר... סתם צרכן נבון שלא אוהב שעובדים עליו ברשתות)