subtitle workshop לא עובד על WIN7
יש לי על המחשב (64 ביט) את החבילת קודקים SHARK007 וכשאני פותח תרגום עם סרט כמעט בכל המקרים אני שומע את הסרט אבל לא רואה תמונה.
בהגדרות הוידאו של FFDSHOW תחת ה-CODEC סימנתי ב-RAW VIDEO את ה-ALL SUPPORTED אבל זה לא עוזר.
אשמח לעזרה.
תודה.
בהגדרות הוידאו של FFDSHOW תחת ה-CODEC סימנתי ב-RAW VIDEO את ה-ALL SUPPORTED אבל זה לא עוזר.
אשמח לעזרה.
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם רק התקנת SHARK007, או גם הרצת את תוכנת ההגדרות של SHARK007 וביצעת שם את הכיוונים הדרושים (שהתכנים יתנגנו עם HAALI ו-FFDSHOW וכו)? האם במדיה סנטר ומדיה פלייר התכנים מתנגנים לך עם כתוביות?
כמו כן, לא התנסיתי בעצמי, אבל תנסה לשחק עם ה-Compatibility שנמצא בטאב מיוחד בחלון ה-Properties שניתן להעלות ע"י כפתור ימני על קובץ ה-EXE של התוכנה. ייתכן שאם תשים אותו על תאימות לויסטה או XP (יכול להיות שיש גם תאימות ל-32 ביט, תבדוק את זה), יש מצב שזה יעבוד.
כמו כן, לא התנסיתי בעצמי, אבל תנסה לשחק עם ה-Compatibility שנמצא בטאב מיוחד בחלון ה-Properties שניתן להעלות ע"י כפתור ימני על קובץ ה-EXE של התוכנה. ייתכן שאם תשים אותו על תאימות לויסטה או XP (יכול להיות שיש גם תאימות ל-32 ביט, תבדוק את זה), יש מצב שזה יעבוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
במדיה פלייר יש לי כתוביות בסרטים ומצורפת תמונה של ההגדרות במסך הראשי.
http://img109.imageshack.us/img109/5967/10418618.png
http://img109.imageshack.us/img109/5967/10418618.png
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא נראה לי שהגדרת פילטר כתוביות נכון כי raw video זה בשביל לאפשר ל ffdshow לקבל כתוביות ואילו אתה סימנת שפילטר הכתוביות שלך הוא directvobsub.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- rgulian
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 709
- שם מלא: רמי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
gshhar ,פתרת את הבעיה ?!
גם אצלי עם Subtitle Workshop .
עשיתי שדרוג ל-WIN 7 .
הבעיה רק עם Subtitle Workshop ,שאר הנגנים מנגנים הכל .
ב-XP עם הייתי מפעיל סרט MKV עם Subtitle Workshop ,הייתי יכול לראות/לשמוע את הסרט כולל תירגום .
כרגע ב-7 ,הסרט רץ ,אבל ללא וידאו ,רק אודיו וכתוביות .
סרטי DIVX/XVID עובדים בצורה תקינה .
עשיתי לפי המדריך .
אצלי עם אני מגדיר כמו שהגדרת "בהגדרות הוידאו של FFDSHOW תחת ה-CODEC סימנתי ב-RAW VIDEO את ה-ALL SUPPORTED "
בסרטי DIVX/XVID אין וידאו .

גם אצלי עם Subtitle Workshop .
עשיתי שדרוג ל-WIN 7 .
הבעיה רק עם Subtitle Workshop ,שאר הנגנים מנגנים הכל .
ב-XP עם הייתי מפעיל סרט MKV עם Subtitle Workshop ,הייתי יכול לראות/לשמוע את הסרט כולל תירגום .
כרגע ב-7 ,הסרט רץ ,אבל ללא וידאו ,רק אודיו וכתוביות .
סרטי DIVX/XVID עובדים בצורה תקינה .
עשיתי לפי המדריך .
אצלי עם אני מגדיר כמו שהגדרת "בהגדרות הוידאו של FFDSHOW תחת ה-CODEC סימנתי ב-RAW VIDEO את ה-ALL SUPPORTED "
בסרטי DIVX/XVID אין וידאו .