המרה מ-BNC ל-RCA
-
golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
רציתי לשאול האם ייתכן מצב שיש איזשהו מכשיר (ממיר כלשהו) שיכול לבצע המרה מחיבור BNC שמשדר RF לכניסת RCA כלומר COMPOSITE לפי דעתי אין דבר כזה מפני לפי מה שאני יודע אותות RF משדרים בתדרים שזוהי שיטה אנלוגית ו-RCA או SCART משדרים באותות ספרתיים שזוהי שיטה דיגיטלית אז רציתי לדעת רק האם אני צודק שאין מצב כזה בשום אופן?
(חבר שלי טוען שהוא בדק ובאחת מרשתות השיווק אמרו לו שפעם היה להם כזה כבל אך לא קיים - לפי דעתי זה לא ייתכן כנראה היה איזשהו קצר בתקשורת)
(חבר שלי טוען שהוא בדק ובאחת מרשתות השיווק אמרו לו שפעם היה להם כזה כבל אך לא קיים - לפי דעתי זה לא ייתכן כנראה היה איזשהו קצר בתקשורת)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
א. אם לממיר הדיגיטלי יש יציאת RF היא לא BNC.
ב. כל ממיר דיגיטלי מוציא קומפוזיט ו-RGB ולעיתים SVIDEO, כלומר, הוא עצמו עושה את ההמרה שאתה מחפש.
ג. בלי קשר, מה שאתה מחפש נקרא - טיונר. כלומר, שולף את המידע המאופנן על ה-RF ומוציא קומפוזיט או צורה אחרת. בהחלט יש כאלו.
ב. כל ממיר דיגיטלי מוציא קומפוזיט ו-RGB ולעיתים SVIDEO, כלומר, הוא עצמו עושה את ההמרה שאתה מחפש.
ג. בלי קשר, מה שאתה מחפש נקרא - טיונר. כלומר, שולף את המידע המאופנן על ה-RF ומוציא קומפוזיט או צורה אחרת. בהחלט יש כאלו.
-
golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
תודה רבה מרטין על התיחסותך לשאלה, קיבלתי את התשובה שחיפשתי בסעיף ג' של תשובתך.
יש לי איזושהי שאלה לגבי סעיף א' - אז בעצם לחיבור BNC מחברים כבל COAX - שבקצהו יש מחבר BNC - רציתי לדעת מה שיטת השידור שמועברת דרך BNC - (כמו שאני יודע חיבור BNC קיים בהרבה תחומים של אודיו וידאו), רציתי לדעת אם לדוגמא אני מבצע הלחמה בקצה כבל קואקסאלי מסוג RG59 ומחבר לו בקצה חיבור BNC - האם אותו מסך שבו יש כניסת BNC יקבל בעזרת אותו כבל - שידור RF שיוצא מיציאת RF OUT של הממיר הדיגיטלי.
יש לי איזושהי שאלה לגבי סעיף א' - אז בעצם לחיבור BNC מחברים כבל COAX - שבקצהו יש מחבר BNC - רציתי לדעת מה שיטת השידור שמועברת דרך BNC - (כמו שאני יודע חיבור BNC קיים בהרבה תחומים של אודיו וידאו), רציתי לדעת אם לדוגמא אני מבצע הלחמה בקצה כבל קואקסאלי מסוג RG59 ומחבר לו בקצה חיבור BNC - האם אותו מסך שבו יש כניסת BNC יקבל בעזרת אותו כבל - שידור RF שיוצא מיציאת RF OUT של הממיר הדיגיטלי.
-golan-
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78882
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אתה טועה במינוח, BNC הוא מחבר שננעל בסיבוב:

חיבור RF, לעומת זאת, נראה כך:

אם אתה מחפש משהו שיתן לך קומפוזיט מ-RF, אזי אתה צריך טיונר. יש מכשירים חיצוניים כאלה, אבל הם עולים יותר יקר ממכשיר וידאו פשוט שיעשה את העבודה הזו גם.

חיבור RF, לעומת זאת, נראה כך:

אם אתה מחפש משהו שיתן לך קומפוזיט מ-RF, אזי אתה צריך טיונר. יש מכשירים חיצוניים כאלה, אבל הם עולים יותר יקר ממכשיר וידאו פשוט שיעשה את העבודה הזו גם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78882
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בגדול כן, אפשר להעביר דרך BNC מה שרוצים (ציוד מקצועי יעביר גם SDI, קומפוננט, RGBHV ועוד מני ירקות בעזרת מחבר זה) - אבל במרבית המקרים מדובר בקומפוזיט.