בעיות בנוגע ל-2 סוגי רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
EEEBBR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
שם מלא: eeebbr
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש לי בעיות עם 2 רמקולים שלי.
הזוג האחד חדש מלפני שבועיים.עברו פתיחה.של סרוין וגה VE-8.הם קדמיים וכידוע אצל סרווין וגה נותנים צליל באס עמוק.
כשאני שומע הבס הוא מעט עמום ומשאיר מעיין בס של הד.הרמקולים הורחקו מהקיר בערך 40 ס"מ.מחוברים לרסיבר של ימהה שנותן 130 RMS לערוץ(במדד ימהה זה בערך 100 לדעתי).
ניסיתי להרחיק אותם קצת אחד מהשני(עכשיו הם ברווח של 2.30 מטר אחד מהשני אבל זה לא עזר.
המערכת קולנוע ביתי כוללת גם סאב אבל הוא לא משפיע עם המריחה הזאת(בדיקה פיזית-חיבור וניתוק שלו-אין הבדל,ניתוק וחיבור של הקדמיים-הבדל גדול).
יש למישהו רעיון מה עושים עם זה?

הרמקול השני הוא רמקול להגברה ישן יחסית של חברת סמי(שבכלל השם מעלה שאלות אצלי בראש אם הוא שווה את זה-פשוט כי אני לא מכיר אחת כזאת-בכל מצב הוא עשה את העבודה שלו הרבה זמן).400 W RMS.הוופר הוא 16 אינטש.הרמקול קצת הוזנח ובעוד הטוויטרים עובדים מעולה.הוופר חורק ומשמיע קולות כאילו אין לו יכולת לתת צלילים נמוכים והוא פשוט חורק שמגיעים לשירים כאלה.הוא שימש לא פעם לשמיעה של מוזיקת טראנס(באיכות גבוהה) והוזנח על ידי הבעלים שלו(היה לילה בגשם).
ברור לי שהמצב אנוש ועכשיו שהוא אצלי אני מנסה לראות מה אפשר לעשות.
אשמח אם יש למישהו איזה שהיא מחשבה איך אפשר לראות מה הבעיה בדיוק עם החריקה שלו,וכמובן אם יש דרך טיפול כזאת או אחרת.פירוק,הלחמה,כל רעיון יתקבל בברכה.תודה

EEEBBR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
שם מלא: eeebbr
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

העלתי תמונות שאולי יראו משהו שאני לא רואה

שליחה #2 

מה גם שבזמן של לחיצה על הטבעת במקום מסויים הסאונד מסתדר..
מה זה יכול להיות?
קדימה(כשלוחצים על הטבעת שכאן בחלק התחתון שלה-הסאונד מסתדר)
 קדימה(כשלוחצים על הטבעת שכאן בחלק התחתון שלה-הסאונד מסתדר)
אחורה
 אחורה
והחלק(מצולם מאחורה) על האזור שאם לוחצים עליו הסאונד מסתדר
 והחלק(מצולם מאחורה) על האזור שאם לוחצים עליו הסאונד מסתדר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”