איפה לקנות טלויזיה? בחנות פרטית או ברשת ארצית?
-
TzV-EyE-GeR
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מעוניין ברכישה של טלויזית LCD מדגם Philips 42PFL5604H.
מתלבט היכן לרכוש, בחנות פרטית, או ברשת ארצית? פערי המחירים מאוד גבוהים ומגיעים בחנויות הפרטיות עד לכ-1000 ש"ח פחות מברשתות.
האם חנות פרטית פחות אמינה מכל מיני בחינות מרשת ארצית? האם רשת ארצית תיתן לי גב "רציני" יותר אם וכאשר יקרה משהו?
בנוסף אציין, שבכל המקומות שבדקתי האחריות הייתה של היבואן הרשמי(אלקטרה, שנתיים).
האם יש לכם המלצות על חנויות פרטיות שאתם מכירים מנסיונכם(אשמח לה"פ בנושא אם אין אפשרות לפרסם כאן)?
אודה לכל עזרה בנושא.
מתלבט היכן לרכוש, בחנות פרטית, או ברשת ארצית? פערי המחירים מאוד גבוהים ומגיעים בחנויות הפרטיות עד לכ-1000 ש"ח פחות מברשתות.
האם חנות פרטית פחות אמינה מכל מיני בחינות מרשת ארצית? האם רשת ארצית תיתן לי גב "רציני" יותר אם וכאשר יקרה משהו?
האם יש לכם המלצות על חנויות פרטיות שאתם מכירים מנסיונכם(אשמח לה"פ בנושא אם אין אפשרות לפרסם כאן)?
אודה לכל עזרה בנושא.
נערך לאחרונה על ידי TzV-EyE-GeR ב 29/11/2009 18:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה כמו לשאול ביטוח דרך ביטוח ישיר/או דרך סוכן ביטוח,תשובות מתחלקות,הרי במקרה של "אחריות" הכל יגיעה ליבואן ראשי,שום חנות לא רשאי לפתוח/לתקן.
בקיצור איפו שהכי זול,כל עוד זה יבואן ראשי,בשביל שקט נפשי
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OD22414
לפי דעתי פה תוציא מחיר טוב....ישירות מאלקטרה.
בקיצור איפו שהכי זול,כל עוד זה יבואן ראשי,בשביל שקט נפשי
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OD22414
לפי דעתי פה תוציא מחיר טוב....ישירות מאלקטרה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
TzV-EyE-GeR שלום לך .TzV-EyE-GeR כתב:אני מעוניין ברכישה של טלויזית LCD מדגם Philips 42PFL5604H.
אודה לכל עזרה בנושא....
מומלץ לרכוש דרך חנות מתמחה . כמובן שהמסך יהיה של יבואן רשמי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תכלס בסוף זה לא משנה שתיהן יזרקו אותך ליבואן לשם הפעלת אחריות אולי בחנויות כמו לייזר סיטי יטפלו בזה לבד מול היבואן (פעם זה היה ככה) אבל יקחו לך 2000 ש"ח יותר .
לדעתי זה לא משנה יותר מידי אלא אם כן הפער הוא זעום אז לך על רשת גדולה למרות שלפעמים לחנוןת פרטית שהבעלים יושב שם אז יותר חשוב לו לשרת אותך כמו שצריך ולא איזה ילד אחרי צבא בבסט ביי
לדעתי זה לא משנה יותר מידי אלא אם כן הפער הוא זעום אז לך על רשת גדולה למרות שלפעמים לחנוןת פרטית שהבעלים יושב שם אז יותר חשוב לו לשרת אותך כמו שצריך ולא איזה ילד אחרי צבא בבסט ביי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי רק חנויות מתמחות - גם יתנו לך שירות התקנה מעולה, גם תקבל בד"כ מחיר טוב, ואם יהיו בעיות - יש אם מי לדבר - ולא צריך ללכת לחפש רחוק, אלף טלפונים ושאר בעיות.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
lalzarlalzar כתב:תכלס בסוף זה לא משנה שתיהן יזרקו אותך ליבואן לשם הפעלת אחריות אולי בחנויות כמו לייזר סיטי יטפלו בזה לבד מול היבואן (פעם זה היה ככה) אבל יקחו לך 2000 ש"ח יותר .
לדעתי זה לא משנה יותר מידי אלא אם כן הפער הוא זעום אז לך על רשת גדולה למרות שלפעמים לחנוןת פרטית שהבעלים יושב שם אז יותר חשוב לו לשרת אותך כמו שצריך ולא איזה ילד אחרי צבא בבסט ביי...
בכל חנות מתמחה מקבלים מחיר טוב יותר מאשר ברשתות כל שהם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
איזה מחיר קיבלת עליה?TzV-EyE-GeR כתב:אני מעוניין ברכישה של טלויזית LCD מדגם Philips 42PFL5604H.
מתלבט היכן לרכוש, בחנות פרטית, או ברשת ארצית? פערי המחירים מאוד גבוהים ומגיעים בחנויות הפרטיות עד לכ-1000 ש"ח פחות מברשתות....
אני קניתי בחמישי האחרון 3 כאלה
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......