חיבור PS2 לLCD עם קומפוננט

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
gmb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
עד עכשיו חיברתי את הPS2 לטלוויזיה עם קומפוזיט (צהוב לבן אדום סטנדרטי ורגיל)
עבד מצוין, אבל חייפשתי דרך לשפר בכמה שאפשר את התמונה
הזמנתי מאיביי קבל חיבור PS2 לקומפוננט (אדום, כחול, ירוק ולבן-אדום לסאונד)
למרות שאת הסאונד חיברתי מהPS2 עם כבל אופטי לרסיבר.
בלי קשר, לא ראיתי תמונה הל המסך, חיברתי מחדש את הכבל הצהוב, הפעלתי את ה PS2 והעברתי בהגדרות התצוגה מ RGB למשהו שהיה רשום כ YCBR-YRC-YRC וא משהו כזה)
הפעלתי מחדש, חיברתי את הקומפוננט והפעלתי. הפעם עבד רק שמשום מה יש מלא "ARTIFACTS" כאלה על המסך, לא יודע איך להסביר, אבל זה ממש נראה כאילו במקומות מסויימים יש פיקסלציה עצבנית (זה לא ממש על כל המסך, וזה מה שמוזר לי)
יש מצב שהכבל לא תקין או שאולי לי עשיתי משהו טוב מבחינת ה PS2 או הטלוויזיה או משהו אחר בהגדרות?

נ.ב 1
יש בכלל הגיון במה שעשיתי, או שקניית הכבל קומפוננט לPS2 הוא מיותר?
נ.ב 2
מאז שחיברתי את ה PS2 לרסיבר, בחיים של לא שמעתי את הרסיבר עם עוצה כזאת, שיחקתי קצת ב GOD OF WAR וב GUITAR HERO והסאונד הוא קודם כל נקי ויפה, ושנית הוא ממש נשמע עוצמתי.. אני בקושי מגביה את הווליום והסאונד ממש נשמע מ-30%
חיבור של מחשב לחיבורים האנלוגיים של הרסיבר נשמע ממש חלש ו"דהוי" לעומת ה PS2, וכמו כן, ממיר ה HD שמחובר עם HDMI לרסיבר נשמע גם כן איכותי ברמה דומה, אבל מבחינת עוצמת שמע הוא נשמע חלש יותר. בכל מקרה, חיבור מהמחשב נשמע טוב בערך ב 60-65%. ואליו מהממיר הוא נשמע ברמה סבירה החל מ-50% בערך

איך זה הגיוני?

בתודה מראש,
רמי

gmb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

אף אחד לא יודע?
אני "סובל" בשקט כבר כמה ימים

לא הגיוני שרואים ככה... אבל אולי אני טועה...

רמי

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #3 

אני לא יודע על אילו ארטיפקטים אתה מדבר בדיוק. כעיקרון התמונה צריכה לצאת חדה יותר, והפיקסלציה תהיה יותר בולטת לעין.
לפי דעתי חיבור שכזה הוא לא מיותר - נסה להריץ את GOW2 במצב progressive (צריך לבחור בתפריט של המשחק) והתמונה שתקבל מבחינת רווית הצבעים ואיכות התמונה הכוללת תדהים אותך - זה 2 משחקים שונים לגמרי!
נסה לבדוק עם כבל אחר, או לחילופין לשחק עם ההגדרות בטלוויזיה ותראה אם זה מסתדר...

gmb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

האמת שאת 2 כבר סיימתי מזמן
ועכשיו אני משחק ב-1
אין את האופציה הזאת ב-1?

אני אנסה למצוא את הדיסק של 2 ולנסות שוב פעם

בכל מקרה, אם אני אצלם זה יעזור כדי להמחיש את ההבדל?

רמי

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #5 

אני לא זוכר את האופציה הזאת ב-1.
צלם - אם אתה רואה את ההבדלים אז פרסם.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”