מה קורה עם האנטנות בנתניה ותל אביב?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לפי השמועות המשדר של תל אביב אמור לעלות בשבוע הבא.
לגבי איזורים נוספים, אני לא יודע על עוד איזורים שאמורים לפעול בשבוע הבא. עוד משדר אמור לעלות לאוויר תוך פחות מחודש (לא יודע איפה, אבל יתכן מאוד שזה עבור איזור נתניה).
לגבי איזורים נוספים, אני לא יודע על עוד איזורים שאמורים לפעול בשבוע הבא. עוד משדר אמור לעלות לאוויר תוך פחות מחודש (לא יודע איפה, אבל יתכן מאוד שזה עבור איזור נתניה).
- oferlaor
- מנהל

מאוד מוזר מה שאתה מתאר ASAF23... משום שבתחנת השידור איתנים בירושלים ממשיכים לשדר באנלוגי במקביל לשידורים הדיגיטליים ועל כן, יתכן והורדת השידורים האנלוגיים בנתניה לא בהכרח מרמז על כך שיתחילו שידורים דיגיטליים לצאת ממשדרי התחנה...
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אז בואו נעשה סקר.
מי מאמין שמחר (ב- 1.12.2009 כמו שהובטח) יוקם משדר חדש עבור תושבי תל אביב.
מי מאמין,
מי לא מאמין.
אני לא מאמין .
מי לא מאמין.
אני לא מאמין .

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
מישהו יודע איפה בדיוק המשושה המרכזית בנתניה אמורה להיות מוצבת?
- oferlaor
- מנהל

בכל מקרה, אני לא יודע מי "הבטיח" שזה יתרומם היום. אני יודע שהם התכוונו שזה יעלה השבוע, אבל לא ראיתי בשום מקום שמישהו הבטיח זאת חגיגית.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

חשבון פשוט :oferlaor כתב:בכל מקרה, אני לא יודע מי "הבטיח" שזה יתרומם היום. אני יודע שהם התכוונו שזה יעלה השבוע, אבל לא ראיתי בשום מקום שמישהו הבטיח זאת חגיגית....
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 14_1120831
- dvb-acavish
- חבר ותיק

אצלי יש קליטה גבוהה מאוד, אבל זה רק אחרי ש"הינדסתי" את האנטנה להיות ורטיקאלית (קוטביות אנכית).
בשביל קוטביות אנכית, פשוט תנסה להשיג צורה של עיגול, יש את זה בכל אנטנה פנימית (מוגברת ולא מוגברת), וגם אנטנה טלסקופית או "פס" קטן יעזור לך.
אם אתה אומר שאין לך שיפור בקליטה, אז אתה קולט עם אנטנה חיצונית את השידורים מירושלים/מאיתנים, בקוטביות אופקית רגילה כמו כל שאר המשדרים.
בשביל קוטביות אנכית, פשוט תנסה להשיג צורה של עיגול, יש את זה בכל אנטנה פנימית (מוגברת ולא מוגברת), וגם אנטנה טלסקופית או "פס" קטן יעזור לך.
אם אתה אומר שאין לך שיפור בקליטה, אז אתה קולט עם אנטנה חיצונית את השידורים מירושלים/מאיתנים, בקוטביות אופקית רגילה כמו כל שאר המשדרים.
איפה אפשר לקרוא עוד מידע על זה?dvb-acavish כתב:אצלי יש קליטה גבוהה מאוד, אבל זה רק אחרי ש"הינדסתי" את האנטנה להיות ורטיקאלית (קוטביות אנכית).
אם אתה אומר שאין לך שיפור בקליטה, אז אתה קולט עם אנטנה חיצונית את השידורים מירושלים/מאיתנים, בקוטביות אופקית רגילה כמו כל שאר המשדרים....
אני משתמש באנטנה הקטנה שקיבלתי עם הדונגל ויש 50% קליטה והרבה קטיעות.יש דרך לשפר את הקליטה?
באזור אבן יהודה