בעיה בתצוגת FULLHD עם מחשב נייד
שלום,
חיברתי את המחשב נייד למסך FULLHD של LG בכבל HDMI , הגדרתי את התצוגה ל 1920X1080 והיו לי שתי בעיות :
1. לא ראיתי את התמונה כמו שצריך, נראה כי התצוגה לא מתאימה לגודל המסך.
2. לא שמעתי סאונד דרך המסך אלא דרך המחשב בלבד.
ד"א, השתמשתי בנגן MPC.
אודה לעזרתכם
חיברתי את המחשב נייד למסך FULLHD של LG בכבל HDMI , הגדרתי את התצוגה ל 1920X1080 והיו לי שתי בעיות :
1. לא ראיתי את התמונה כמו שצריך, נראה כי התצוגה לא מתאימה לגודל המסך.
2. לא שמעתי סאונד דרך המסך אלא דרך המחשב בלבד.
ד"א, השתמשתי בנגן MPC.
אודה לעזרתכם
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
1. שמגדירים 1080P לתצוגה, צריך לשים לב לכמה דברים
- האם המסך שלך מוגדר כ NATIVE RATE? (עדיף שכן)
- האם ניסית לשחק בהגדרות ה OVERSCAN/UNDERSCAN של כרטיס המסך להתאמת התמונה על המסך?
באמרך MPC אני מקווה שאתה מתכוון ל MPCHC
עדיפות לגרסה אחרונה מפה
http://xvidvideo.ru/media-player-classi ... a-x86-x64/
- האם המסך שלך מוגדר כ NATIVE RATE? (עדיף שכן)
- האם ניסית לשחק בהגדרות ה OVERSCAN/UNDERSCAN של כרטיס המסך להתאמת התמונה על המסך?
באמרך MPC אני מקווה שאתה מתכוון ל MPCHC
עדיפות לגרסה אחרונה מפה
http://xvidvideo.ru/media-player-classi ... a-x86-x64/
static - תודה
1. איך אני יודע אם המסך מוגדר כ NATIVE RATE, מדובר במסך LCD 42 LF20FR של LG .
2. האם שאתה כותב OVERSCAN/UNDERSCAN אתה מתכוון להגדרות רזולוציה ? אם כן אז תשובתי היא כן.
אכן כוונתי היתה ל MPCHC, הורדתי מהאתר שלהם.
שאלה נוספת שקשורה בעקיפין לנושא...
מהם היתרונות של שימוש בחבילת מקודדים של K-LITE אשר ב MPCHC ?
1. איך אני יודע אם המסך מוגדר כ NATIVE RATE, מדובר במסך LCD 42 LF20FR של LG .
2. האם שאתה כותב OVERSCAN/UNDERSCAN אתה מתכוון להגדרות רזולוציה ? אם כן אז תשובתי היא כן.
אכן כוונתי היתה ל MPCHC, הורדתי מהאתר שלהם.
שאלה נוספת שקשורה בעקיפין לנושא...
מהם היתרונות של שימוש בחבילת מקודדים של K-LITE אשר ב MPCHC ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
1. אם יש לך מסך HD Ready רוב הסיכויים שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1366x768 זו רזולוציה שתתקשה מאוד לשלוח מהמחשב ושרוב מסכי ה HD Ready אינם מסוגלים לקבל.
אם ה LF20FR נושא את המדבקה HD Ready 1080p אז הוא אמור להיות בעל אפשרות לקבל שידור של 1920x1080 במצב שנקרא לפעמים dot by dot או just scan (לכל יצרן יש שם אחר למצב זה). פתח את ספר המשתמש של המסך ותעבור על ההסברים למצבי הווידאו השונים, זה בטח מוסבר שם.
2. לא. כיוון ה Overscan/Underscan נועד לטפל בבעיה של תמונה טיםה חתוכה או הופעת מסגרת שחורה דקה סביבה. זו בעיה מאוד נפוצה עם כרטיסי מסך של ATI.
3. תוכנת MPC-HC אינה משתמשת בחבילת K-LITE ובכלל עדיף להימנע מלהתקין את החבילה הזו, אפילו אם יבטיחו לך שזה ירפא אותך מצרעת ויביא לך הצלחה עם בנות המין היפה.
אם ה LF20FR נושא את המדבקה HD Ready 1080p אז הוא אמור להיות בעל אפשרות לקבל שידור של 1920x1080 במצב שנקרא לפעמים dot by dot או just scan (לכל יצרן יש שם אחר למצב זה). פתח את ספר המשתמש של המסך ותעבור על ההסברים למצבי הווידאו השונים, זה בטח מוסבר שם.
2. לא. כיוון ה Overscan/Underscan נועד לטפל בבעיה של תמונה טיםה חתוכה או הופעת מסגרת שחורה דקה סביבה. זו בעיה מאוד נפוצה עם כרטיסי מסך של ATI.
3. תוכנת MPC-HC אינה משתמשת בחבילת K-LITE ובכלל עדיף להימנע מלהתקין את החבילה הזו, אפילו אם יבטיחו לך שזה ירפא אותך מצרעת ויביא לך הצלחה עם בנות המין היפה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כי לא הגדרת נכון במחשב לאיזו יציאה האודיו מופנה. תבחר את התקן השמע השייך ליציאה הדיגיטלית ש ה HDMI
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.