חיבור S-VIDEO ל SCART - תמונה בשחור לבן
יש לי מסך פלזמה של פיליפס 50PF9966 עם
3 חיבורי SCART
1 חיבור DVI
1 S-VIDEO
חיברתי את הDVD למגבר של SONY DB940 בחיבור S-VIDEO ומהמגבר עם כבלS-VIDEO TO SCART למסך.
משום מה בכל היציאות אני רואה בשחור לבן, אם אני מחבר ישיר S-VIDEO TO S-VIDEO רואים טוב מאוד, הבעיה היא שהחיבור S-VIDEO במסך הוא קידמי.
האם מישהו מכיר את הבעיה? ניסיתי כבלים שונים, לשנות SETUP שונה מPAL לNTSC וכו אבל זה לא עזר.
תודה.
3 חיבורי SCART
1 חיבור DVI
1 S-VIDEO
חיברתי את הDVD למגבר של SONY DB940 בחיבור S-VIDEO ומהמגבר עם כבלS-VIDEO TO SCART למסך.
משום מה בכל היציאות אני רואה בשחור לבן, אם אני מחבר ישיר S-VIDEO TO S-VIDEO רואים טוב מאוד, הבעיה היא שהחיבור S-VIDEO במסך הוא קידמי.
האם מישהו מכיר את הבעיה? ניסיתי כבלים שונים, לשנות SETUP שונה מPAL לNTSC וכו אבל זה לא עזר.
תודה.
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי, תתחדש על הפלזמה אגב.
א. למה לחבר די וי די בחיבור s-video? למסך שלך יש שתי כניסות קומפוננט, תקבל איכות תמונה טובה יותר.
ב. אם בדי וי די יש scart אז אתה יכול לחבר scart to scart אם החיבור מלפנים הוא הבעיה שלך.
ג. לאיזה setup התכוונת של המסך או הרסיבר? במסך דאג ששיטת הצבע תהיה על אוטומטי. כנ"ל גם ברסיבר.
בהצלחה.
א. למה לחבר די וי די בחיבור s-video? למסך שלך יש שתי כניסות קומפוננט, תקבל איכות תמונה טובה יותר.
ב. אם בדי וי די יש scart אז אתה יכול לחבר scart to scart אם החיבור מלפנים הוא הבעיה שלך.
ג. לאיזה setup התכוונת של המסך או הרסיבר? במסך דאג ששיטת הצבע תהיה על אוטומטי. כנ"ל גם ברסיבר.
בהצלחה.
up conversion
יש לך ברסיבר Up-conversion ?
אם אתה מחבר באותו סוג של חיבור אז לא תהיה לך את הבעיה כאשר אתה צריך לשדרג את איכות החיבורים אז תהיה לך בעיה .
תחבר ישירות לפלזמה לא דרך הרסיבר .
אם אתה מחבר באותו סוג של חיבור אז לא תהיה לך את הבעיה כאשר אתה צריך לשדרג את איכות החיבורים אז תהיה לך בעיה .
תחבר ישירות לפלזמה לא דרך הרסיבר .
לצערי אין בDVD חיבור SCART, יש RGB, S-VIDEO ו COMPOSITE.
ניסיתי לחבר ישירות S-VIDEO ל SCART ללא הרסיבר אבל עדיין רואים בשחור לבן.
חיבורי הקומפוננט הם חיבור SCART ועדיין לא מצאתי כיצד לחבר דרכם. הזמנתי מחבר מאנגליה והוא צריך להגיע בימים הקרובים אבל אני לא בונה על זה לפי כמה מאמרים שקראת לאחרונה.
קצת אובד עיצות...
ניסיתי לחבר ישירות S-VIDEO ל SCART ללא הרסיבר אבל עדיין רואים בשחור לבן.
חיבורי הקומפוננט הם חיבור SCART ועדיין לא מצאתי כיצד לחבר דרכם. הזמנתי מחבר מאנגליה והוא צריך להגיע בימים הקרובים אבל אני לא בונה על זה לפי כמה מאמרים שקראת לאחרונה.
קצת אובד עיצות...
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

אין לך מה להיות אובד עצות
לפי המפרט הטכני יש למסך שלך קומפוננט, למה הוא בסקארט אין לי מושג, (אני מקווה שאתה לא מתבלבל בחיבורים)
אבל יש גם כבל סקארט לקומפוננט, לא יעיל בהרבה מקרים נפוצים בארץ (המאמרים שקראת) אבל במקרה שלך זה אמור להתאים, צריך רק לוודא שהכיוון מתאים והאות עובר מחיבורי הקומפוננט אל יציאת הscart.
פתרון בטוח יש....השאלה באיזו שיטה...
לפי המפרט הטכני יש למסך שלך קומפוננט, למה הוא בסקארט אין לי מושג, (אני מקווה שאתה לא מתבלבל בחיבורים)
אבל יש גם כבל סקארט לקומפוננט, לא יעיל בהרבה מקרים נפוצים בארץ (המאמרים שקראת) אבל במקרה שלך זה אמור להתאים, צריך רק לוודא שהכיוון מתאים והאות עובר מחיבורי הקומפוננט אל יציאת הscart.
פתרון בטוח יש....השאלה באיזו שיטה...
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

Audio/video inputs include a direct-digital HDMI input, 2 component-video (1 configured for RCA-type RGB+HV computer outputs, with separate horizontal and vertical sync terminals), 3 each S-video, and composite-video connections. A convenient side-panel input (including a headphone jack and an S-video jack) simplifies spontaneous hookups.
רשום שיש לך קומפוננט שלא בתצורת סקארט
רשום שיש לך קומפוננט שלא בתצורת סקארט
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
א. הכבל שרכשתי הוא כבל עם S-VIDEO פלוס אדום ולבן בצד אחד ו SCART בצד השני, אז אני לא בדיוק יודע עם זה SCART->SVIDEO או להיפך.
ב. אין במסך הזה שום חיבור RGB, רק SCART, DVI ו SVIDEO מקדימה (למצלמת וידאו כנראה), אשמח מאוד ללינק איפה ניתן לרכוש כבל כזה.
תודה,
בכל אופן שלחתי את השאלה גם לפיליפס ואני מחכה לתשובה גם מהם.
ב. אין במסך הזה שום חיבור RGB, רק SCART, DVI ו SVIDEO מקדימה (למצלמת וידאו כנראה), אשמח מאוד ללינק איפה ניתן לרכוש כבל כזה.
תודה,
בכל אופן שלחתי את השאלה גם לפיליפס ואני מחכה לתשובה גם מהם.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני קניתי את הכבל הזה http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/PGV633.html
לא כתוב שיש כיוון מסויים.
לא כתוב שיש כיוון מסויים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יש כמה דברים שלא ברורים לי:
1. אם אתה בממיר של YES מעביר ל-SVIDEO (משאיר את החיבור SCART ל-SCART ומחליף רק בתפריטים), זה עובד?
2. האם ניסית בדיסק PAL וגם ב-NTSC?
יש כמה אפשרויות שאני יכול לחשוב עליהם:
1. כבל לא תקין (יש 4 חוטים בכבל, צריך רק אחד תקול בכדי לגרום לתופעה זהה למה שאתה מתאר). תבדוק אם יש במקרה פין מכופף בראש הכבל בצד של ה-SVIDEO (יותר סביר) או ב-SCART.
2. המסך לא מסוגל לקבל SVIDEO דרך הכניסה שחיברת. לשם כך אפשר להשתמש בממיר 3100S או PACE1000 שמכוון למצב SVIDEO, בכדי לבדוק אם יש כניסות SVIDEO ב-SCART. לא כל מסך תומך במצב SVIDEO דרך כל מחברי ה-SCART שלו. יש כאלה שיש להם רק כניסה אחת מאופשרת ויש כאלה ללא כניסות תואמות SVIDEO בכלל. במקרה וזה לא מאופשר, הטלויזיה חושבת שמדובר בכניסת קומפוזיט בלבד ולכן מתעלמת לחלוטין מהסיגנל צבע שמגיע מהכבל.
3. יתכן ו-PAL/NTSC זה בעיה כאן - נסה דיסקים משני הסוגים.
בכל מקרה, צעד ראשון הוא רכישה של קוננקטור ממיר SCART ל-SVIDEO זול (עשרות שקלים בודדים במקרה הרע) בכל חנות הום סנטר, מה שיאפשר לך לוודא אם הבעיה בכבל או לא.
1. אם אתה בממיר של YES מעביר ל-SVIDEO (משאיר את החיבור SCART ל-SCART ומחליף רק בתפריטים), זה עובד?
2. האם ניסית בדיסק PAL וגם ב-NTSC?
יש כמה אפשרויות שאני יכול לחשוב עליהם:
1. כבל לא תקין (יש 4 חוטים בכבל, צריך רק אחד תקול בכדי לגרום לתופעה זהה למה שאתה מתאר). תבדוק אם יש במקרה פין מכופף בראש הכבל בצד של ה-SVIDEO (יותר סביר) או ב-SCART.
2. המסך לא מסוגל לקבל SVIDEO דרך הכניסה שחיברת. לשם כך אפשר להשתמש בממיר 3100S או PACE1000 שמכוון למצב SVIDEO, בכדי לבדוק אם יש כניסות SVIDEO ב-SCART. לא כל מסך תומך במצב SVIDEO דרך כל מחברי ה-SCART שלו. יש כאלה שיש להם רק כניסה אחת מאופשרת ויש כאלה ללא כניסות תואמות SVIDEO בכלל. במקרה וזה לא מאופשר, הטלויזיה חושבת שמדובר בכניסת קומפוזיט בלבד ולכן מתעלמת לחלוטין מהסיגנל צבע שמגיע מהכבל.
3. יתכן ו-PAL/NTSC זה בעיה כאן - נסה דיסקים משני הסוגים.
בכל מקרה, צעד ראשון הוא רכישה של קוננקטור ממיר SCART ל-SVIDEO זול (עשרות שקלים בודדים במקרה הרע) בכל חנות הום סנטר, מה שיאפשר לך לוודא אם הבעיה בכבל או לא.