sony S5500 נגד philips 5404
אהלן,
אני קונה מסך 32 אינץ' חדש שמיועד חצי מהזמן למשחקי אקסבוקס וחצי מהזמן לשידורי SD.
אחרי שהייתי במספר חנויות וראיתי את כל המסכים בעיניים, נותרתי עם התלבטות בין ה-sony s5500 לבין ה-philips 5404, כאשר התמונה של הסוני מצאה חן יותר בעיניי.
מה אתם אומרים? יש לאחת מהטלויזיות עדיפות על השניה?
אני קונה מסך 32 אינץ' חדש שמיועד חצי מהזמן למשחקי אקסבוקס וחצי מהזמן לשידורי SD.
אחרי שהייתי במספר חנויות וראיתי את כל המסכים בעיניים, נותרתי עם התלבטות בין ה-sony s5500 לבין ה-philips 5404, כאשר התמונה של הסוני מצאה חן יותר בעיניי.
מה אתם אומרים? יש לאחת מהטלויזיות עדיפות על השניה?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
danvis שלום לך .danvis כתב:אהלן,
מה אתם אומרים? יש לאחת מהטלויזיות עדיפות על השניה?...
אני לא מכיר את הפילפס ולכן אין לי דעה לגבייה .
יש ברשותי את הסוני 5500 s ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה . מכל הבחינות .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

danvis .danvis כתב:מה הצורה הטובה ביותר לחבר נגן DVD רגיל לסוני? גם דרך חיבור scart?...
אם יש לך נגן שיש לו יציאת קומפוננט אז היא עדיפה על חיבור הסקרט .
את הסוני s5500 קיבלתי הצעת מחיר של 2,900 ש"ח אחריות של ישפאר. זה היה מחנות מקומית באשקלון.
בחנות א.ל.מ קיבלתי הצעת מחיר של 3,200 ש"ח (אחרי הנחת "חבר")
על הפיליפס לא ביררתי בחנות המקומית. בא.ל.מ הציעו לי אותה ב-3,400. (שוב, אחרי הנחת "חבר")
עוד אנשים יכולים להגיב לי בינתיים על החסרונות והיתרונות אחת מול השניה? ואם יש איזשהם ביקורות שפורסמו עליהן?
עריכה : איך מערכת הסאונד של הסוני S5500?
על הפיליפס לא ביררתי בחנות המקומית. בא.ל.מ הציעו לי אותה ב-3,400. (שוב, אחרי הנחת "חבר")
עוד אנשים יכולים להגיב לי בינתיים על החסרונות והיתרונות אחת מול השניה? ואם יש איזשהם ביקורות שפורסמו עליהן?
עריכה : איך מערכת הסאונד של הסוני S5500?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

danvisdanvis כתב:את הסוני s5500 קיבלתי הצעת מחיר של 2,900 ש"ח אחריות של ישפאר. זה היה מחנות מקומית באשקלון.
עריכה : איך מערכת הסאונד של הסוני S5500?...
המסך ממוקם בחדר של הילד .ואין לו שום בעיה לגבי מע' הסאונד שלה די טובה ..