שינוי רקע תצוגת מידע ב-NowCom NC8336

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
amirchen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 850
שם מלא: אמיר חן
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב.
קניתי את ההמיר של חברת NOWCOM דגם NC8336.
מכשיר מעולה. נתקע כמה פעמים אבל בעיקר בגללי.
מחובר אליו DOK של 4 גיגה ואחרי ביטול אפשרות של TIMESHIFT הוא עובד ללא בעיה (דורש גודל של לפחות 3 גיגה בכדי להקליט).
אחד הדברים שמפריעים לי זה הרקע תכלת עם צבע כתב לבן ב-EPG והמידע שמופיע על המסך אחרי לחיצה על לחצן INFO.
בדקתי קצת בתפריטים ובחוברת שהגיעה עם המכשיר ולא מצאתי דרך לשנות את זה.
האם זה כך בכל המכשירים?
האם ישנה דרך לשנות את הצבעים/גוונים בכדי שניתן יהיה לקרוא את המידע?

תודה מראש,
אמיר

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

שלום אמיר,

תתחדש - גם אני רכשתי את הממיר הזה לפני מספר ימים וכמוך אני חושב שמדובר במכשיר מעולה. תוכל להתרשם ממעט מחוויותי בנוגע לתכונות ההקלטה של המכשיר בשרשור הזה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=973139.

בניגוד אליך לא הצלחתי לתקוע את המכשיר גם לאחר מאמצים רבים, כולל התעללות ב-time shift. האם שדרגת את הקושחה? אני עובד עם time shift מופעל קבוע ללא כל בעיה (DOK בגודל 8G)

למרות העבודה החלקה והפיצ'רים ישנם כמה וכמה נושאים שדורשים תיקון ושיפור - יש לי כבר רשימה בת כ-20 נקודות כאלה והיד עוד נטויה. ואכן ברשימת "שלושת הגדולים" נמצא העניין שציינת עם צבע הפונט בכל מסכי הטקסט אל מול הרקע התכלכל-בהיר. זהו אחד בהחלט הדברים היותר מתסכלים בממיר - הטקסט הוא קטן, לבן ובלתי קריא ברוב המקרים מעל הרקע הבהיר גם הוא (בעיקר אם בוחרים רמת שקיפות שונה מ-0%). מישהו כאן פישל בהנדסת האנוש, יש לממיר כל כך הרבה פונקציות אבל מרגיז שחלק מהן הופכות כמעט בלתי שמישות רק בגלל בחירה לא נכונה של צבעים.

כנראה שלא נראה בקרוב אופציה בממיר לשינוי הצבעים ע"י המשתמש, אבל בהחלט אפשר לצפות מהחברה לעשות עבודה ולשנות את צבע הפונט/תפריטים בעדכון הקושחה הבא שלהם (לא צריך להתאמץ, מספיק להעתיק את סכמת הצבעים מאחד מהממירים המקובלים מ-HOT או yes). אני מתכוון לפנות אל החברה בקרוב עם רשימת ההצעות שלי לשיפור, זו תהיה אחת הראשונות.

amirchen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 850
שם מלא: אמיר חן
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

תודה על המידע gimm.
אתמול עדכנתי את הקושחה ועכשיו העברית ב-EPG לא הפוכה :o
חיברתי אל הממיר דיסק קשיח חיצוני של 250 גיגה והוא עובד איתו מעולה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”