שמי רועי, אני בן 20 מחיפה (כן, אני צעיר, אני יודע) ומאז שאני מכיר את עצמי, תמיד התעניינתי בסרטים וכל מה שקשור אליהם.
אני זוכר את הוידאו הראשון שאבא שלי קנה לנו, אני זוכר את הפעם הראשונה (והאחרונה) שראיתי סרט על לייזר דיסק, אני זוכר את הפעם הראשונה שצפיתי בסרט על דיוידי שמחובר למערכת קולנוע ביתית 5.1.
ואז נכנס לעולמנו ה-HD. מהרגע שגיליתי את ה-HD עולמי השתנה. כיום המשפט שהחברים שלי אומרים לי הכי הרבה הוא "תפסיק כבר לחפור על HD!".
בכל מקרה, לפני שנתיים בערך מצאתי את האתר הזה עם כל מיני כתבות מעניינות על דברים שאני לא מבין בהם אבל מאוד רציתי להבין. ואחרי שקראתי קצת היו לי מליון ואחת שאלות בראש. אז נרשמתי לאתר.
אני מסתכל עכשיו על ההודעות הראשונות שכתבתי באתר וזה פשוט מצחיק, בהתחלה לא ידעתי כ"כ מה זה סטרימר ומה ההבדל בינו לבין נגן DVD עם יציאת HDMI ...
אני זוכר שאף פעם לא הצלחתי להבין את כל העניין של יחסי מסך ומתי צריכים להיות פסים שחורים ומתי לא ויום אחד באיזה שרשור פשוט חפרתי שם בשאלות על ימין ועל שמאל ועופר פשוט ענה לי על כל אחת ואחת מהן עד שהבנתי לחלוטין.
להלן http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
בשעה טובה, חודש הבא סוף סוף יהיה לי סטרימר. הפתרון האולטימטיבי בשבילי לצפייה בסרטים, שבלעדי האתר הזה לא הייתי יודע מה זה בכלל.
ישנם המון דברים שעניינו אותי לפני שהגעתי לאתר ולא הבנתי בהם כלום עד שהגעתי לפה.
בשנתיים האחרונות שאני חבר באתר למדתי כ"כ הרבה מכ"כ הרבה אנשים ואני ממשיך וממשיך ללמוד.
כ"כ כיף להיות במקום שלא מתעצבנים על מישהו שהוא לא מבין, אלא תומכים ותורמים לידע שלו.
בכל מקרה, אני באמת מאוד מעריך את כל מי שעזר לי וענה לי וסבל את החפירות והשאלות שלי.
כל מה שאני רוצה בעצם להגיד זה... תודה.