שלום, חיברתי את הלפטופ של dell (אינספירון 1420) לטלוויזיית הPhilips החדשה שקנינו לסלון, ע"מ לצפות בסרטים דרכו. לאחר לא מעט ייסורים הצלחתי להציג תמונה עם כבל VGA אך ורק על רזולוציה של 1024x768 אם אינני טועה ולראות חלק סרט של 1080p, אבל ישנן עדיין 2 בעיות מעצבנות:
- הראשונה והחמורה יותר, היא שאני רואה את הצג בצורה קטנה על המסך הגדול ולא בfull screen שמתפרס על כל מסך הטלוויזיה, אני לא יודע איך לשנות את זה, היה קטע אחד שממש במקרה, אין לי מושג איך זה קרה, הצג התפרס באמת על כל מסך הטלוויזיה (ככה שאני יודע שזה אפשרי לפחות) אבל כאשר ניתקתי את הכבל וחיברתיו מחדש, לא הצלחתי לעשות את זה full screen שוב... אני כנראה מפספס פה משהו...
- איך אני רואה כתוביות בסרטים? היה לי vobsub ולאחר שהתקנתי את חבילת המקודדים cccp (כן, ראיתי בדיעבד שזה לא מומלץ:\) זה ביטל לי את זה או משהו, אם אני אתקין vobsub מחדש זה לא יפגע בכלום?
מצפה לעזרתכם נואשות,
תודה...
בעיה בצפייה עם Laptop
-
kobilicious
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
שלום
לגבי הניגון, תשתמש בנגן MPC-HC
הוא קל משקל ומומלץ כיוון שיש לו קודקים פנימיים מצויינים והוא פותח כל סוג של מדיה (אודיו/וידאו)
http://xvidvideo.ru/2009-10-22-10-49-14 ... aller.html
לגבי מתיחת התמונה, נסה למצא בהגדרות כרטיס המסך את הגדרות ה UNDERSCAN/OVERSCAN ולשחק איתן.
בנוסף תראה מה הרזולוציה שבה הטלויזיה שלך תומכת ונסה להגדיר אותה בנייד שלך. ברוב הדרייברים יש אפשרות לקבוע רזולוציה ידנית לפי התאמה שלך.
לגבי הניגון, תשתמש בנגן MPC-HC
הוא קל משקל ומומלץ כיוון שיש לו קודקים פנימיים מצויינים והוא פותח כל סוג של מדיה (אודיו/וידאו)
http://xvidvideo.ru/2009-10-22-10-49-14 ... aller.html
לגבי מתיחת התמונה, נסה למצא בהגדרות כרטיס המסך את הגדרות ה UNDERSCAN/OVERSCAN ולשחק איתן.
בנוסף תראה מה הרזולוציה שבה הטלויזיה שלך תומכת ונסה להגדיר אותה בנייד שלך. ברוב הדרייברים יש אפשרות לקבוע רזולוציה ידנית לפי התאמה שלך.
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
תנסה להעביר לרזולוציה של 1360x768 שזה פורמט של מסך רחב ונסה איתו, גם אם הטלויזיה Full-HD תנסה מיותר לנסות 1080 בגלל שכרטיס מסך חלש כנראה.
בשלט הטלויזיה יש לך אופציה של פריסת המסך נגיד movie expend, super zoom 4:3, וכו', תדאג שזה יהיה פשוט Widescreen.
אבל יש לך עוד אופציות בטלוזיה של מתיחה וגם בדרייבר של הכרטיס מסך (אלא אם כן זה של אינטל שהם די מוגבלים).
בשלט הטלויזיה יש לך אופציה של פריסת המסך נגיד movie expend, super zoom 4:3, וכו', תדאג שזה יהיה פשוט Widescreen.
אבל יש לך עוד אופציות בטלוזיה של מתיחה וגם בדרייבר של הכרטיס מסך (אלא אם כן זה של אינטל שהם די מוגבלים).