Nuforce ne6 או klipsch 4?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
emostation פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקת פופ- רוק בעיקר (main stream) לאחר התייעצות בפורום הגעתי לשתי מועמדות סופיות בטווח המחירים שלי(200-400 ש"ח)
אני מתלבט אם להשקיע בקליפסץ או לחסוך ולקנות את ה-Nuforc בנוסף איני בטוח אם הדגמים האלו מתאימים לי ולסוג המסיקה שאני שומע.
אני מחפש אוזניות ניידות ולא בהכרח ie ואשמח להמלצות אחרונות לפני הרכישה

תודה מראש! :D

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

הת'רד הקודם שלך הסתיים באותו העניין, נשארת בלי מענה בגלל שאף אחד לא שמע את שתיהן ויכול להשיב מניסיון. תצטרך להסתמך על דעות של אחרים ולהחליט כמה באמת את רוצה להשקיע באיכות סאונד. אם אין לך (הרבה) קבצים של lossless או mp320 לך על הnuforce בראש שקט, אתה תעריך מאוד מה שהם יכולות להוציא ממקור בסיסי.

dults
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

לך על cx 500 אתה תהיה מאוד מרוצה
מי שלא מחפש את כל הניואנסים הכי קטנים ושומע מוזיקת "מועדונים" יהיה מאוד מרוצה מהם
אני מרוצה אפילו מה 300
אופציה נוספת akg k430 שיש אותן בארץ יעשו את העבודה נאמנה

emostation פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

Ilyan כתב:הת'רד הקודם שלך הסתיים באותו העניין, נשארת בלי מענה בגלל שאף אחד לא שמע את שתיהן ויכול להשיב מניסיון. תצטרך להסתמך על דעות של אחרים ולהחליט כמה באמת את רוצה להשקיע באיכות סאונד. אם אין לך (הרבה) קבצים של lossless או mp320 לך על הnuforce בראש שקט, אתה תעריך מאוד מה שהם יכולות להוציא ממקור בסיסי.
...
אין לי קבצים בכלל יש לי נגן אבל אחותי לקחה אותו כבן ערובה (הוא לא יחזור)
כאשר יהיו לי קבצים אני כנראה אוריד את התכנים הכי בסיסיים שאני אמצא אני מחפש שיפור ניכר משמיעת מוסיקה מיו טיוב.
אני מתכנן לקנות אייפוד טוץ ואין לי ניסיון בכל הנוגע לאוזניות איכותיות (את ה-cx300 לא ממש אהבתי)
האם כדאי לקנות ב-49 דולר את ה-nuforce או לקפוץ על המחיר הזול (יחסית באיביי) ולקנות את הklipsch s4i כולל המיקרופון באזור המאה דולר? (אולי במכירה פומבית אשיג מחיר טוב יותר)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”