איך עובד כל עניין ה NMT ב A-110??
אחרי שאני קונה את המכשיר אני פשוט מעדכן ל firmware הכי חדש ואני נהנה מכל האופציות של ה NMT כולל ה moviejukebox? או שאני צריך לעשות דברים מסויימים?
ואיך בדיוק מתבטא ה moviejukebox? פשוט כל סרט שיהיה לי על הדיסק הקשיח שמחובר ל A-110 יקבל דף HTML עם מידע רלוונטי ותמונות?
בקיצור אני צריך הסבר על כל עניין ה NMT וה moviejukebox.
תודה רבה.
ואיך בדיוק מתבטא ה moviejukebox? פשוט כל סרט שיהיה לי על הדיסק הקשיח שמחובר ל A-110 יקבל דף HTML עם מידע רלוונטי ותמונות?
בקיצור אני צריך הסבר על כל עניין ה NMT וה moviejukebox.
תודה רבה.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
moviejukebox לא קשור ממש לפופקורן עצמו
זה אפליקצייה שרצה מהמחשב.
באיזו צורה אתה מזרים?
יש לך כונן פנימי, חיצוני,כונן של החמשב פשוט,אתה מחובר לרשת הביתית עם המחשב?
אתה משתמש בתוכנה כגון myihome או פשוט בשימוש של שיתוף של ווינדוס או תוכנת nfs כלשהיא?
זה אפליקצייה שרצה מהמחשב.
באיזו צורה אתה מזרים?
יש לך כונן פנימי, חיצוני,כונן של החמשב פשוט,אתה מחובר לרשת הביתית עם המחשב?
אתה משתמש בתוכנה כגון myihome או פשוט בשימוש של שיתוף של ווינדוס או תוכנת nfs כלשהיא?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כרגע הפופקורן מחבר למקבוק-פרו נייד דרך myihome.
לדעתי האפשרויות מוגבלות כרגע (אני לא רואה את כל האופציות שקיימות במדריך שב"דביק"-שם זה pc), ואני פשוט צופה דרך הפופקורן בתכני המדיה שנמצאים במחשב.
הכוונה היא לחבר pc חזק ונייח בקרוב, השאלה מה עדיף, להעביר את כל התוכן למחשב או שתהיה אפשרות פשוטה לראות את התוכן מהכונן של הפופקורן?
בעיקרון אני מעוניין בדרך הכי פשוטה שבה ניתן לקבל תוצאות טובות, מה הכי מומלץ?
תודה
לדעתי האפשרויות מוגבלות כרגע (אני לא רואה את כל האופציות שקיימות במדריך שב"דביק"-שם זה pc), ואני פשוט צופה דרך הפופקורן בתכני המדיה שנמצאים במחשב.
הכוונה היא לחבר pc חזק ונייח בקרוב, השאלה מה עדיף, להעביר את כל התוכן למחשב או שתהיה אפשרות פשוטה לראות את התוכן מהכונן של הפופקורן?
בעיקרון אני מעוניין בדרך הכי פשוטה שבה ניתן לקבל תוצאות טובות, מה הכי מומלץ?
תודה
- knazi
-
- חבר מביא חבר

כל אחד ודעתו...לי אישית יש מחשב בקומה העליונה עם 2T שמחובר קווית לראוטר שנמצא בקומה התחתונה...שמחובר קווית לפופקורן...הרבה חוטים נאלצתי להעביר לאחר ניסיונות רבים עם רשת אלחוטית שאומנם עבדה מעולה אבל רק עד סרטים 1080 שאותם לא הצליחה לנגן חלק
אם כבר יש לך תשתית של חוטים אני ממליץ על הדרך שלי.
כל המידע במחשב ומזרים משם בעזרת myihome מאוד נוח ועובד חלק וקל מאוד גם עםmoviejukebox
אם כבר יש לך תשתית של חוטים אני ממליץ על הדרך שלי.
כל המידע במחשב ומזרים משם בעזרת myihome מאוד נוח ועובד חלק וקל מאוד גם עםmoviejukebox
- Irus
- חבר מביא חבר

התכוונתי שנראה לי שהאפשרויות ב-myihome למק מוגבלות, אתה עובד עם מק?
אני מתכוון לחבר pc לראוטר שאליו מחובר הפופקורן כרגע.
השאלה היא, לאחר התקנת ה-myihome איך הכי פשוט להפעיל מובי-ג'וקבוקס.
ומה עדיף, שכל המדיה יהיה על המחשב, או האם ניתן לעבוד עם הג'וקבוקס ביעילות כשהתוכן נמצא בכונן של הפופקורן?
תודה
אני מתכוון לחבר pc לראוטר שאליו מחובר הפופקורן כרגע.
השאלה היא, לאחר התקנת ה-myihome איך הכי פשוט להפעיל מובי-ג'וקבוקס.
ומה עדיף, שכל המדיה יהיה על המחשב, או האם ניתן לעבוד עם הג'וקבוקס ביעילות כשהתוכן נמצא בכונן של הפופקורן?
תודה
אני מתכוון להפעיל את ה A-110 באופן הבא:
חיבור אלחוטי באמצעות ה WN-100.
וחיבור של כונן קשיח נייד (חיצוני) בכל עת שארצה.
אז מה ההמלצה? ולצורך העניין ה moviejukebox צריך להיות מותקן על הכונן הקשיח?
ומישהו יכול לתת הסבר על ה myihome? ראיתי שיש את זה, לא ממש הבנתי מה עושים עם זה.
תודה.
חיבור אלחוטי באמצעות ה WN-100.
וחיבור של כונן קשיח נייד (חיצוני) בכל עת שארצה.
אז מה ההמלצה? ולצורך העניין ה moviejukebox צריך להיות מותקן על הכונן הקשיח?
ומישהו יכול לתת הסבר על ה myihome? ראיתי שיש את זה, לא ממש הבנתי מה עושים עם זה.
תודה.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

קודם כל Irus אני לא עובד עם mac אבל אני לא רואה שתהיה סיבה שהתוכנה תעבוד שונה ממנו מאשר בpc
ברגע שיש לך את התוכנה myihome ואתה יכול דרכה להגיע בbrowser לכונן שלך שנמצא בפופקורן או בתוך המחשב...או בכונן נייד (לי יש במחשב ובכונן נייד) אז זה יעבוד כל מה שצריך לעשות זה להוריד את moviejukebox ואת mediainfo(התוכנה myihome נותנת קישור לשני התוכנות ברגע שאתה מגיע ללשנוית plugin, דרך אגב תראו את השרשור שאני פתחתי בקשר לaeon skin אני ממליץ מאוד ואם תשתמשו בו תצטרכו רק את הקובץ שהעלתי שם)
התוכנה myihome היא בעצם אפליקציה שרצה על המחשב שהיא סרבר שנותן לך לשתף את כל התכניי מדיה שלך בכל הבית..מוזיקה תמונות סרטים.
אני למשל משתמש בה גם דרך הפופקורן וגם דרך הxbox360 והתוכנה מאוד פשוטה לשימוש ותומכת בצורה מעולה בmoviejukebox
כמו שאמרתי על הכונן הנייד או של הפופקורן לא צריך להיות כלום חוץ מהסרטים myihome וmoviejukebox צריכים להיות על המחשב!
ברגע שיש לך את התוכנה myihome ואתה יכול דרכה להגיע בbrowser לכונן שלך שנמצא בפופקורן או בתוך המחשב...או בכונן נייד (לי יש במחשב ובכונן נייד) אז זה יעבוד כל מה שצריך לעשות זה להוריד את moviejukebox ואת mediainfo(התוכנה myihome נותנת קישור לשני התוכנות ברגע שאתה מגיע ללשנוית plugin, דרך אגב תראו את השרשור שאני פתחתי בקשר לaeon skin אני ממליץ מאוד ואם תשתמשו בו תצטרכו רק את הקובץ שהעלתי שם)
התוכנה myihome היא בעצם אפליקציה שרצה על המחשב שהיא סרבר שנותן לך לשתף את כל התכניי מדיה שלך בכל הבית..מוזיקה תמונות סרטים.
אני למשל משתמש בה גם דרך הפופקורן וגם דרך הxbox360 והתוכנה מאוד פשוטה לשימוש ותומכת בצורה מעולה בmoviejukebox
כמו שאמרתי על הכונן הנייד או של הפופקורן לא צריך להיות כלום חוץ מהסרטים myihome וmoviejukebox צריכים להיות על המחשב!
- Irus
- חבר מביא חבר

dror,
את השלב הזה כבר עברתי אז נקווה שזה יעזור לך...
בפופקורן תפעיל את אפשרות myihome בתפריט ה-nmt apps.
תתקין את התוכנה במחשב הביתי ותפעיל אותה.
ברגע שאתה נכנס לרשת בתפריט הראשי של הפופקורן אתה אמור לראות את המחשב שלך ופשוט לגשת ישירות לכל קבצי המדיה במחשב.
אצלי הפופקורן מחובר לראוטר עם כבל רשת.
לגבי המובי-ג'וקבוקס, תעקוב אחרי ההוראות של knazi, אני מחכה ל-pc שצריך להגיע.
את השלב הזה כבר עברתי אז נקווה שזה יעזור לך...
ברגע שאתה נכנס לרשת בתפריט הראשי של הפופקורן אתה אמור לראות את המחשב שלך ופשוט לגשת ישירות לכל קבצי המדיה במחשב.
אצלי הפופקורן מחובר לראוטר עם כבל רשת.
לגבי המובי-ג'וקבוקס, תעקוב אחרי ההוראות של knazi, אני מחכה ל-pc שצריך להגיע.
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אין שום קשר בין myIhome בPC לבין זה שבNMT. שתיהן נותנות את אותה פונקציונליות.Irus כתב:dror,
לגבי המובי-ג'וקבוקס, תעקוב אחרי ההוראות של knazi, אני מחכה ל-pc שצריך להגיע....
התוכנה הזו היא בעצם שרת UPNP. מתקינים אותה בNMT כדי שאם יש לכם בבית עוד צרכני UPNP אתם יכולים להשתמש בתוכן שנמצא על הNMT ולצפות בו.
אין שום קשר בין זה שמתקינים את התוכנה על הNMT לבין לראות את ספקי הUPNP האחרים בבית. ולכן אם יש לכם myIhome על אחד המחשבים, לא צריך להתקין אותה גם על הNMT. זה סתם גוזל משאבים יקרים מהמכשיר, שגם ככה הוא לא משופע בהם.
שימו לב: גם קוראים לזה myIHome Server, ולא client.
רק מציין שהשם הוא דרורי (שם משפחה) ולא דרור. חח.
ואני הולך לחבר את הכונן הנייד ל popcorn.
הוא רק יחובר למחשב כדי לשים את הסרטים ואז אני מנתק אותו ומחבר ל popcorn.
בקיצור, הכוונה היא לא לשים את הסרטים ב Streaming דרך הרשת אלא דרך כונן קשיח (מטעמי צפייה רציפה ללא קטיעות ושטויות).
במקרה הזה, ה moviejukebox לא יהיה זמין לא?
ואני הולך לחבר את הכונן הנייד ל popcorn.
הוא רק יחובר למחשב כדי לשים את הסרטים ואז אני מנתק אותו ומחבר ל popcorn.
בקיצור, הכוונה היא לא לשים את הסרטים ב Streaming דרך הרשת אלא דרך כונן קשיח (מטעמי צפייה רציפה ללא קטיעות ושטויות).
במקרה הזה, ה moviejukebox לא יהיה זמין לא?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

אם אני לא טועה אפשר לעשות את זה.אבל לא דרך myihome, דרך תוכנה שנכרת yamj gui או משהו בסגנון. אנשים שמשתמשים בmoviejukebox ולא בתוכנה myihome משתמשים בזה אני אף פעם לא עשיתי את זה אז אני לא כל כך מכיר
נשמע כאילו יש כאן בלגאן שלם בהבנה.
השם NMT הוא קיצור של NetworkMediaTank - או מזרימדיה, להבנתי.
עכשיו יש את המזרימדיה ויש את התוכנות שאפשר להתקין עליו (מעבר ליכולת הצגת הסרטים וההזרמה)
אפליקציות NMT מותקנות על דיסק קשיח (פנימי למיטב ידיעתי) - (לא בדקתי אופציה לכונן חיצוני - למרות שאני מניח שזה גם צריך לעבוד - בהנחה שכאשר המזרימדיה עובד, הדיסק מחובר).
אפליקציות NMT מאפשרות דברים מאוד יפים לדוגמא :
1. הורדת תכנים ימ - Emule / Torrent / Usnet בצורה אוטומטית למכשיר.
2. OverSight - אפליקציה מסוג MoviejukeBox (זו שמסדרת את הסרטים בתפריטים יפים). האפליקציה הזו רצה ישירות מהמכשיר ללא תלות ב PC (כמובן עם תלות בגישה לאינטרנט). yamj שמוזכרת פה, משתייכת גם היא למשפחת ה- MovieJukeBox, אך מצריכה שימוש ב PC לצורך הרצתה. לטעמי yamj טובה יותר כרגע, מה עוד שהיא יודעת לקחת אינפורציה מאתר "סרטים" וליצור תפריטים בעברית.
3. שימוש ב בגישת FTP/CIFS / NFS....
ועוד הרבה דברים טובים ונחמדים.
את מרבית האפליקציות ניתן לראות באתר http://www.networkedmediatank.com/forum ... php?fid=33 וניתן להתקין אותן דרך התוכנה שפותחה לצורך כך (CSI).
השם NMT הוא קיצור של NetworkMediaTank - או מזרימדיה, להבנתי.
עכשיו יש את המזרימדיה ויש את התוכנות שאפשר להתקין עליו (מעבר ליכולת הצגת הסרטים וההזרמה)
אפליקציות NMT מותקנות על דיסק קשיח (פנימי למיטב ידיעתי) - (לא בדקתי אופציה לכונן חיצוני - למרות שאני מניח שזה גם צריך לעבוד - בהנחה שכאשר המזרימדיה עובד, הדיסק מחובר).
אפליקציות NMT מאפשרות דברים מאוד יפים לדוגמא :
1. הורדת תכנים ימ - Emule / Torrent / Usnet בצורה אוטומטית למכשיר.
2. OverSight - אפליקציה מסוג MoviejukeBox (זו שמסדרת את הסרטים בתפריטים יפים). האפליקציה הזו רצה ישירות מהמכשיר ללא תלות ב PC (כמובן עם תלות בגישה לאינטרנט). yamj שמוזכרת פה, משתייכת גם היא למשפחת ה- MovieJukeBox, אך מצריכה שימוש ב PC לצורך הרצתה. לטעמי yamj טובה יותר כרגע, מה עוד שהיא יודעת לקחת אינפורציה מאתר "סרטים" וליצור תפריטים בעברית.
3. שימוש ב בגישת FTP/CIFS / NFS....
ועוד הרבה דברים טובים ונחמדים.
את מרבית האפליקציות ניתן לראות באתר http://www.networkedmediatank.com/forum ... php?fid=33 וניתן להתקין אותן דרך התוכנה שפותחה לצורך כך (CSI).
- Irus
- חבר מביא חבר

האם תוכל להרחיב לגבי 2?
אני כרגע משתמש ב-c200 כמכשיר ראשי בבית, כל הסרטים נמצאים בכונן שבפנים ואני מחובר לרשת קווית (לראוטר).
כרגע אין לי pc שמחובר למכשיר, האם יש אפשרות להפעיל את ה-movie jukebox ישירות מהפופקורן?
כל עוד התוכנה שואבת מידע מ-imdb אין לי צורך בעברית.
תודה
אני כרגע משתמש ב-c200 כמכשיר ראשי בבית, כל הסרטים נמצאים בכונן שבפנים ואני מחובר לרשת קווית (לראוטר).
כרגע אין לי pc שמחובר למכשיר, האם יש אפשרות להפעיל את ה-movie jukebox ישירות מהפופקורן?
כל עוד התוכנה שואבת מידע מ-imdb אין לי צורך בעברית.
תודה