אחרי הרבה לבטים לבסוף מתחתי מעט את התקציב שלי והזמנתי היום את דגם ה S5500 של סוני ב2800 ש"ח
עוד לא קיבלתי אותה ואני כבר בעננים כי יש על הטלויזיה אין סוף המלצות שאני מקווה שמצדיקות אותה..
בכל מקרה, דרושה לי הבהרה בנוגע ליחס הקונטרסט באופן כללי כי הדגם הזה של סוני מגיע עם יחס של 1:25,000 כשדגם אחר שרציתי של LG מגיע עם 1:60,000..
וכידוע לי, ככל שיש יותר כך התמונה והשחורים מופקים בצורה איכותית יותר.. אז למה בעצם מסכים עם יחס נמוך מושכים אף יותר המלצות ושיבוחים?
שאלה בנוגע ליחס הקונטרסט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה תפוזים ומכוניות.
כל אחד מודד את הקונטרסט באופן שונה לחלוטין. הדרך היחידה להשוות קונטרסט באמת זה דרך אותו מכשיר מדידה באותה סביבת מדידה.
למשל אפשר להשוות ביקורות שלנו - כי הן תמיד נמדדות באותו אופן.
בכל מקרה, אי אפשר להאמין למילה שכתובה במפרט טכני של מסכים של אף יצרן. זה תחרות של אנשי השווק, כמה אפסים הם יכולים להוסיף אחרי הפסיק.
כל אחד מודד את הקונטרסט באופן שונה לחלוטין. הדרך היחידה להשוות קונטרסט באמת זה דרך אותו מכשיר מדידה באותה סביבת מדידה.
למשל אפשר להשוות ביקורות שלנו - כי הן תמיד נמדדות באותו אופן.
בכל מקרה, אי אפשר להאמין למילה שכתובה במפרט טכני של מסכים של אף יצרן. זה תחרות של אנשי השווק, כמה אפסים הם יכולים להוסיף אחרי הפסיק.
תודה לכם על התשובות..
אז בעצם מה שאתם אומרים זה שאין הסמכתה לזה שה LH23UR באמת עם יחס של 1:60,000, גם אם כן, עדיין הבנתי שהסוני הרבה יותר מומלצת בטח לשידורים רגילים וביכלל יותר מוצלחת כי הרי יש עוד פרמטרים חוץ מיחס הקונטרסט.
למען האמת לא ראיתי אותם בעיניים שלי(חוץ מתמונות להמחשה) ואני מסתמך בעיקר על ההמלצות כאן ובייחוד על זה שסוני הוא מותג שמייצר דגמים מהשורה הראשונה ולא ***..
ומהסיבה שהזמנתי דרך האינטרנט ואין חנות בקרבת הבית שלי שמחזקה בדגמים הנל..
אבל אני מאמין שעשיתי את הבחירה הנכונה בתקציב שעמד לרשותי..
שוב תודה!
אז בעצם מה שאתם אומרים זה שאין הסמכתה לזה שה LH23UR באמת עם יחס של 1:60,000, גם אם כן, עדיין הבנתי שהסוני הרבה יותר מומלצת בטח לשידורים רגילים וביכלל יותר מוצלחת כי הרי יש עוד פרמטרים חוץ מיחס הקונטרסט.
למען האמת לא ראיתי אותם בעיניים שלי(חוץ מתמונות להמחשה) ואני מסתמך בעיקר על ההמלצות כאן ובייחוד על זה שסוני הוא מותג שמייצר דגמים מהשורה הראשונה ולא ***..
ומהסיבה שהזמנתי דרך האינטרנט ואין חנות בקרבת הבית שלי שמחזקה בדגמים הנל..
אבל אני מאמין שעשיתי את הבחירה הנכונה בתקציב שעמד לרשותי..
שוב תודה!