רמקולים אחוריים
-
erezm_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום לכולם
הרמקולים שיש לי paradigm MONITOR 11 והסנטר הוא CC-290 paradigm וברצוני להחליף את הרמקולים האחוריים שהם SHAREWOOD 3WAY ריצפתיים.
מצד אחד אני מחפש רמקול איכותי רמקול פתוח וטוב ומצד שני רמקול שלא תופס נפח בסלון.
1) אך נשמעים הרמקול Slim Dream Pure Acoustics
2) מה עדיף או מה נשמע יותר טוב בין Slim Dream Pure Acoustics לבין ADP-390 של paradigm (את הרמקול הנ"ל שמעתי אותו )
אשמח לקבל יעוץ והבדלים לגבי הרמקולים הנ"ל.
ארז
הרמקולים שיש לי paradigm MONITOR 11 והסנטר הוא CC-290 paradigm וברצוני להחליף את הרמקולים האחוריים שהם SHAREWOOD 3WAY ריצפתיים.
מצד אחד אני מחפש רמקול איכותי רמקול פתוח וטוב ומצד שני רמקול שלא תופס נפח בסלון.
2) מה עדיף או מה נשמע יותר טוב בין Slim Dream Pure Acoustics לבין ADP-390 של paradigm (את הרמקול הנ"ל שמעתי אותו )
ארז
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי מנסה למצוא רמקולים ביפולארייים או קואדפולריים - מאז הכתבה על AXIOM AUDIO QS8 הבנתי שזו הדרך הנכונה לרמקולים אחוריים המשמשים בעיקר לסרטים
שלום,
אם הייעוד של האחוריים הוא לסרטים - ההמלצה של איתי מצוינת - רמקולים ביפולארייים או קואדפולריים.
אם הייעוד הוא לשמיעה של מוזיקה רב-ערוצית (SACD, DVD-AUDIO ), אז מומלץ רמקול רגיל.
לא הייתי נוגע ב Pure Acoustics , במיוחד כאשר כל שאר הסטאפ שלך הוא paradigm .
חפש ביפולארייים או קואדפולריים (לא חובה של paradigm ) אם זה לצורך קולנוע ביתי או רמקול מדף של paradigm מסדרת MONITOR אם זה לצורך שמיעת מוזיקה רב-ערוצית.
ארז
אם הייעוד של האחוריים הוא לסרטים - ההמלצה של איתי מצוינת - רמקולים ביפולארייים או קואדפולריים.
אם הייעוד הוא לשמיעה של מוזיקה רב-ערוצית (SACD, DVD-AUDIO ), אז מומלץ רמקול רגיל.
חפש ביפולארייים או קואדפולריים (לא חובה של paradigm ) אם זה לצורך קולנוע ביתי או רמקול מדף של paradigm מסדרת MONITOR אם זה לצורך שמיעת מוזיקה רב-ערוצית.
ארז
-
erezm_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני רוצה שישמעו את ההפרדה טוב בין הקידמיים לאחוריים.ארז_וחני כתב:שלום,
ארז...
אני שומע הרבה מוסיקה וגם הרבה סרטים,קשה לי לומר מה יותר.
כיום יש לי רמקולים אחוריים של SHAREWOOD 3WAY ולפעמים אני שומע את ההפרדה בעיקר בסרטים.
אין איזה רמקול שניתן להצביע שזה הרמקול שמבצע את ההפרדה טוב ושומעים בו הכי טוב ??
ארז
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ההפרדה מבוצעת ע"י הרסיבר יותר מאשר ע"י הרמקולים.
אולי דווקא בגלל שהאחוריים שלך גדולים יחסית ויוצרים במה רחבה למדי - אתה לא לגמרי מבחין בהפרדה.
איזה רסיבר יש לך, ומה המקור לתכנים?
אולי דווקא בגלל שהאחוריים שלך גדולים יחסית ויוצרים במה רחבה למדי - אתה לא לגמרי מבחין בהפרדה.
איזה רסיבר יש לך, ומה המקור לתכנים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אפילו הייתי אומר שעדיף להמנע מרמקולים כאלה עבור מוזיקה רב ערוצית.
אם רוצים במה רחבה, אפשר להשקיע ברמקולים אומניפולריים קדמיים (יש שאוהבים את הסגנון הזה, אבל זה דורש הסתגלות מה).
אם רוצים במה רחבה, אפשר להשקיע ברמקולים אומניפולריים קדמיים (יש שאוהבים את הסגנון הזה, אבל זה דורש הסתגלות מה).
בשביל רמקולים אחוריים למוזיקה אתה צריך רמקולים מדפיים מוזיקליים.רמקולים בי פולארים במוזיקה נשמעים לא טוב.ברור שלקונוע בייתי הם מעולים אבל למוזיקה לא הייתי מתקרב.erezm_1 כתב:מה ההבדלים בין הרמקולים שציינת ?ארז_וחני כתב:בשביל מוזיקה רב-ערוצית אתה לא צריך רמקולים בי-פולרים או קוואד-פולרים.
ארז...
אפשר לקבל הסבר ....
ארז...
חפש מדפיים טובים{חדשים או יד שניה}
מה התקציב שלך?
והאם יד שניה בא בחשבון?
בתקציב האלה אין הרבה מדפיים חדשים טובים{יש את הוורפידל 9.1או 9.2 אבל עדיין אני לא מת עליהם במוזיקה}erezm_1 כתב:סדר גודל של עד 1500...
אני הייתי הולך על יד שניה יש שם הרבה דברים טובים בתקציב הזה....
הנה דוגמא מצויינת
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 18dfb9510c
רמקולים מעולים למחירם.
הנה עוד דוגמא.
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 18dfb9510c
חברה מעולה שמייצרת אחלה רמקולים.
Pure Acoustics הוא לא רמקול אייכותי.erezm_1 כתב:שלום לכולם
ארז...
....
הרמקולים האלה יכולים להתאים לך, יש להם סאונד מעולה: http://www.homecinema.co.il/prodactTofs.asp?id=43