כל מי שמשתמש באייפון ברכב או בספורט יודע שמסך המגע יכול גם להיות מעיק.
אצלי, האייפון מחובר כמעט תמיד כשאני באוטו, ואני משתמש באייפוד שלו כמקור סאונד כמעט יחיד (למעט הבלחות של רדיו, פה ושם).
הבעיה שמאוד מעיק להעביר שיר. אתה חייב להדליק את האייפון, slide to unlock, להקיש קוד, ואז להקיש על המסך בדיוק במקום הנכון. גם אם האייפון נשאר דולק, עדיין כדי להעביר שיר קדימה חייבים להקיש בדיוק במקום הנכון.
תוסף חדש שנקרא Volume Media Settings (חפשו בסידיה, בסורס של ביג-בוס) פותר את הבעיה בדרך אלגנטית לגמרי.
בזמן שהאייפון מנגן, לחיצה על כפתורי הווליום (הפיסיים, מצד שמאל) תשלוט בשירים - "קדימה"/"אחורה".
כשהאייפון לא מנגן, הכפתורים מתנהגים כרגיל (שולטים על עוצמת ה-ringer או הספיקר תוך כדי שיחה).
פשוט וגאוני!
אפשר לקנפג שני דברים:
1. אופציה מוזרה שמוסיפה pause כשלוחצים "למעלה" ומהר "למטה". נראה לי לא נוח וגם לא נחוץ.
2. אפשר להדליק מצב שבו גם אם האייפון לא מנגן, לחיצה על אחד הכפתורים תגרום לתחילת נגינה של השיר הבא. כלומר, לא צריך להכנס לאפליקציית האייפוד כדי להתחיל נגינה. מצד אחד זה מאוד נחמד, אבל מצד שני זה מנטרל את כפתורי הווליום לחלוטין.
ממליץ מאוד מאוד מאוד! העסק הזה עובד אצלי כבר מס' ימים ושדרג לי משמעותית את חווית השליטה ברכב.
המלצה חמה לבעלי אייפונים: שליטה על הנגן בעזרת כפתורים פיזיים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור