היום סגרתי עסקת HTPC. המפרט להתייחסותכם
-
tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחרי המון שבועות של השוואות בין מפרטים שונים, תחת מגבלות התקציב שלי, הגעתי למפרט הבא;
המחשב הנוכחי ישודרג ל-HTPC ויכלול:
CPU: AMD Athlon 2200+
Board: Gigabyte 7NF-RZ
(הכולל יציאת "HDTV" לחיבור ב-RGB לטל') <-- Video: Leadtek A6600GT
(יחובר אופטית לרסיבר) Sound: Hercules Digifire 7.1
RAM: 1.5GB DDR
HDD: 250GB + 120GB WD
TVcard: Avermedia FastCom TV
NEC DVD/RW
והמפרט הבא יהווה את המחשב המרכזי לשאר העיסוקים (לא יכלול ניגון וידאו או הקלטה):
CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice
Board: Gigabyte K8NF-9 + digital out onboard
(כרטיס זול ב-60$) Video: Leadtek 6200TC PCIe 64MB
RAM: 1GB DDR
מה אתם אומרים?!?
הרעיון הוא שהמחשב הנוכחי שלי (2200+) יעבור לכוננית של המערכת בתוך קייס של AHANIX (דגם D-Vine5) ועם דחיפה קלה של Leadtek A6600GT בשביל הוידאו (אין ללוח הזה סלוט PCIe לכן הייתי חייב להשאר עם AGPX8). כרגע אשאר עם כרטיס הטלויזיה שיש לי בשביל לראות אם הוא מספק (Avermedia).
המחשב החדש שקניתי (3200+ Venice ולוח G/B K8NF-9) יעמוד בחדר השינה.
מכיוון שאני לא מתכוון לנגן בו וידאו, ארכיב לו כרטיס מסך זול (Leadtek 6200TC) כדי לעמוד במגבלות התקציב שלי.
המחשב הנוכחי ישודרג ל-HTPC ויכלול:
CPU: AMD Athlon 2200+
Board: Gigabyte 7NF-RZ
(הכולל יציאת "HDTV" לחיבור ב-RGB לטל') <-- Video: Leadtek A6600GT
(יחובר אופטית לרסיבר) Sound: Hercules Digifire 7.1
RAM: 1.5GB DDR
HDD: 250GB + 120GB WD
TVcard: Avermedia FastCom TV
NEC DVD/RW
והמפרט הבא יהווה את המחשב המרכזי לשאר העיסוקים (לא יכלול ניגון וידאו או הקלטה):
CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice
Board: Gigabyte K8NF-9 + digital out onboard
(כרטיס זול ב-60$) Video: Leadtek 6200TC PCIe 64MB
RAM: 1GB DDR
מה אתם אומרים?!?
הרעיון הוא שהמחשב הנוכחי שלי (2200+) יעבור לכוננית של המערכת בתוך קייס של AHANIX (דגם D-Vine5) ועם דחיפה קלה של Leadtek A6600GT בשביל הוידאו (אין ללוח הזה סלוט PCIe לכן הייתי חייב להשאר עם AGPX8). כרגע אשאר עם כרטיס הטלויזיה שיש לי בשביל לראות אם הוא מספק (Avermedia).
המחשב החדש שקניתי (3200+ Venice ולוח G/B K8NF-9) יעמוד בחדר השינה.
מכיוון שאני לא מתכוון לנגן בו וידאו, ארכיב לו כרטיס מסך זול (Leadtek 6200TC) כדי לעמוד במגבלות התקציב שלי.
עדיף שהמעבד החזק יותר יורכב בHTPC ולא במחשב השולחני כי אם אתה אומר שאתה מרכיב כרטיס מסך לא רציני במחשב השולחני אז אני מסיק שהילדים אואתה לא תתעסקו עם משחקים או תוכנות גרפיקה כבדות ולכן אני מסיק שגם לא צריך מעבד חזק.
בHTPC תצטרך מעבד חזק לניגור HD \ הקלטות \ ואם תרצה אפילו משחקים שכוללים גרפיקה מורכבת בסלון.
נקודה נוספת: מערכת קירור שקטה + ספק - אל תשכח את זה במיוחד כשאתה שם את הכול בחדר השינה.
בעצם עכשיו אני נזכר - כבר יש לך נזק בשמיעה אז זה לא ממש חשוב אם לא תשים מער' קירור רגילה כי גם ככה לא תשמע אותה....
אני צוחק - תתחדש ואל תהפוך את הHTPC למרכז תשומת הלב שלך בחדר השינה.
הHTPC לא יאפשר את המשך הדורות והצאצאים שלך. (נראה לי
)
בHTPC תצטרך מעבד חזק לניגור HD \ הקלטות \ ואם תרצה אפילו משחקים שכוללים גרפיקה מורכבת בסלון.
נקודה נוספת: מערכת קירור שקטה + ספק - אל תשכח את זה במיוחד כשאתה שם את הכול בחדר השינה.
בעצם עכשיו אני נזכר - כבר יש לך נזק בשמיעה אז זה לא ממש חשוב אם לא תשים מער' קירור רגילה כי גם ככה לא תשמע אותה....
אני צוחק - תתחדש ואל תהפוך את הHTPC למרכז תשומת הלב שלך בחדר השינה.
הHTPC לא יאפשר את המשך הדורות והצאצאים שלך. (נראה לי
נערך לאחרונה על ידי goodoffer ב 19/02/2006 15:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בהנחה שאתה לא בונה על משחקים מרחיקי לכת במחשב ה HTPC , אתה יכול לקנות לו גם כרטיס 6200 בשקט...
למה אתה צריך כל כך הרבה זכרון במחשב HTPC? הכרטיס מסך יסחוב את הכול.... אלא אם אתה מתכוון לבצע עריכת וידיאו ותמונה מה שלא נראה לי
למה אתה צריך כל כך הרבה זכרון במחשב HTPC? הכרטיס מסך יסחוב את הכול.... אלא אם אתה מתכוון לבצע עריכת וידיאו ותמונה מה שלא נראה לי
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
tamiral
-
- חבר ותיק

עופר,
המארז מגיע עם 2 מאווררי 60 מ"מ + ספק ללא מאוורר ואמור להוות פתרון שקט לכל הסיפור.
דווקא אני מאוד מוטרד מנושא הרעש בסלון אבל אני מקווה שזה יספיק. אם לא בהחלט אשקיע במאווררי ZALMAN שקטים יותר. נראה.
דרור,
נתת לי חומר למחשבה. עד היום יצאתי מנקודת מחשבה שה-HTPC בסלון לא צריך מעבד חזק ויחזיק עם ה-2200+ הנוכחי שלי, רק יצטרך שדרוג קל בצורת כ. מסך שיוריד עומס מהמעבד. לכן הלכתי על ה-6600 (ועוד כרטיס יקר, כי אני רוצה לצאת ב-RGB לטלויזיה ובנוסף הלוח הנוכחי שלי לא מקבל PCIe). כמות הזכרון ב-HTPC על אותו העקרון: יותר וידאו = יותר זכרון.
אתה חושב שמעבד 3200+ וכרטיס מסך 6200 ינגנו בקלות וידאו? מה עם HD כשיגיע הזמן?
מה אתם אומרים בקשר לכרטיס טלויזיה של Avermedia, יספיק?
יש לי אותו כבר ואני מנסה לצמצם נזקים...
המארז מגיע עם 2 מאווררי 60 מ"מ + ספק ללא מאוורר ואמור להוות פתרון שקט לכל הסיפור.
דווקא אני מאוד מוטרד מנושא הרעש בסלון אבל אני מקווה שזה יספיק. אם לא בהחלט אשקיע במאווררי ZALMAN שקטים יותר. נראה.
דרור,
נתת לי חומר למחשבה. עד היום יצאתי מנקודת מחשבה שה-HTPC בסלון לא צריך מעבד חזק ויחזיק עם ה-2200+ הנוכחי שלי, רק יצטרך שדרוג קל בצורת כ. מסך שיוריד עומס מהמעבד. לכן הלכתי על ה-6600 (ועוד כרטיס יקר, כי אני רוצה לצאת ב-RGB לטלויזיה ובנוסף הלוח הנוכחי שלי לא מקבל PCIe). כמות הזכרון ב-HTPC על אותו העקרון: יותר וידאו = יותר זכרון.
אתה חושב שמעבד 3200+ וכרטיס מסך 6200 ינגנו בקלות וידאו? מה עם HD כשיגיע הזמן?
מה אתם אומרים בקשר לכרטיס טלויזיה של Avermedia, יספיק?
יש לי אותו כבר ואני מנסה לצמצם נזקים...
Good advise $5, me shut up $10
- droren
- חבר מביא חבר

tamiral ,
שאני בניתי את המחשב HTPC הראשון שלי , גם אני חשבתי ככה
רציתי מחשב חזק שגם יוריד תוכנות , ינגן , יפעיל אפליקציות שונות .
במחשבה שניה , לאחר שהתחקמתי ושיניתי את צורת החשיבה שלי
אני מנהל שרת מדיה שתפקידו הם לבצע את הכול כולל הכול חוץ מלהציג ומה זאת אומרת הכול?
להוריד , לפתוח , לצרוב , להקליט , למחוק , בקיצור שרת מדיה קומפלט , עליו נמצא כרטיס הלכידה והוא מבצע הקלטות מול הממירים , ונחש איפה הוא נמצא? בבוידם! רחוק רחוק , אני בכלל לא צריך אותו ליידי
לאחר מכן , הקמתי 2 מחשבים (1 הוקם השני בתהליכים) , שהם מחשבים "טיפשים" , מה הכוונה ב "טיפשים" הכוונה היא שהם בעלי חומרה מינימלית , מעבד SAMPRON , דיסק קשיח 20 גיגה , כי תפקידם בכוח הוא פשוט מאד להציג!
אני לא שומר שום מידע עליהם והם פשוט לוקחים קובץ (במקרה הנ"ל מקבלים ב STREAM דרך הרשת) ומציגים
שלב ההצגה הוא חשוב לפירוט כי בהינתן חומרה מינימלית כמו שציינתי HD וחבריו יהיה קשים להעמסה , כן בא כרטיס 6200 המדהים בעלות של 300 שח בלבד ! לעומת 6600 שמגיע ב 1000 ומעלה
כרטיס PURE VIDEO של NVIDIA שתומכת באפשרות פינוח וידיאו (DECODE ) בשימוש של ה GPU שזה מעבד כרטיס המסך , בפועל בזמן ניגון HD המעבד של המחשב הוא על 10 אחוז , כי הוא לא עובד , מי שמזיע זה המעבד של הכרטיס מסך ...... אז למה לקנות 6600? ב 6200 יש יציאת VGA , SVIDEO ו DVI! אם אתה לא גיימר , יסלחו לי האנשים , זה הכרטיס האפטימלי
זאת היתה האג'נדה שלי בכמה מילים ... התחלתי כמוך בחשיבה יחידנית , ועברתי לחשיבה כוללת , שבסך הכול בשורה התחתונה חסכה לי כסף רב , הוצאות מיותרות , ותענוג !
כלל האצבע, מחשבים בחדרים , צריכים להיות טיפשים , אתה לא רוצה טרקטור בחדר שינה , שיזמזם לך בזמן שאתה ... לא נעים , לא נכון , לא חכם!
אתה צריך שרת מדיה! מכול המשתמע מכך , אתה רוצה שזה גם יהיה הנגן שלך בסלון בתוך מארז לדוגמה כמו SILVERSTONE , אין בעיה , גם הולך , רק כאן השיקול שלי היה שאני רוצה סלון נקי , בלי ממירים , בלי כל מיני דברים , הכול נמצא הרחק הרחק
דיברתי הרבה?
בהצלחה
שאני בניתי את המחשב HTPC הראשון שלי , גם אני חשבתי ככה
רציתי מחשב חזק שגם יוריד תוכנות , ינגן , יפעיל אפליקציות שונות .
במחשבה שניה , לאחר שהתחקמתי ושיניתי את צורת החשיבה שלי
אני מנהל שרת מדיה שתפקידו הם לבצע את הכול כולל הכול חוץ מלהציג ומה זאת אומרת הכול?
להוריד , לפתוח , לצרוב , להקליט , למחוק , בקיצור שרת מדיה קומפלט , עליו נמצא כרטיס הלכידה והוא מבצע הקלטות מול הממירים , ונחש איפה הוא נמצא? בבוידם! רחוק רחוק , אני בכלל לא צריך אותו ליידי
לאחר מכן , הקמתי 2 מחשבים (1 הוקם השני בתהליכים) , שהם מחשבים "טיפשים" , מה הכוונה ב "טיפשים" הכוונה היא שהם בעלי חומרה מינימלית , מעבד SAMPRON , דיסק קשיח 20 גיגה , כי תפקידם בכוח הוא פשוט מאד להציג!
אני לא שומר שום מידע עליהם והם פשוט לוקחים קובץ (במקרה הנ"ל מקבלים ב STREAM דרך הרשת) ומציגים
שלב ההצגה הוא חשוב לפירוט כי בהינתן חומרה מינימלית כמו שציינתי HD וחבריו יהיה קשים להעמסה , כן בא כרטיס 6200 המדהים בעלות של 300 שח בלבד ! לעומת 6600 שמגיע ב 1000 ומעלה
כרטיס PURE VIDEO של NVIDIA שתומכת באפשרות פינוח וידיאו (DECODE ) בשימוש של ה GPU שזה מעבד כרטיס המסך , בפועל בזמן ניגון HD המעבד של המחשב הוא על 10 אחוז , כי הוא לא עובד , מי שמזיע זה המעבד של הכרטיס מסך ...... אז למה לקנות 6600? ב 6200 יש יציאת VGA , SVIDEO ו DVI! אם אתה לא גיימר , יסלחו לי האנשים , זה הכרטיס האפטימלי
זאת היתה האג'נדה שלי בכמה מילים ... התחלתי כמוך בחשיבה יחידנית , ועברתי לחשיבה כוללת , שבסך הכול בשורה התחתונה חסכה לי כסף רב , הוצאות מיותרות , ותענוג !
כלל האצבע, מחשבים בחדרים , צריכים להיות טיפשים , אתה לא רוצה טרקטור בחדר שינה , שיזמזם לך בזמן שאתה ... לא נעים , לא נכון , לא חכם!
אתה צריך שרת מדיה! מכול המשתמע מכך , אתה רוצה שזה גם יהיה הנגן שלך בסלון בתוך מארז לדוגמה כמו SILVERSTONE , אין בעיה , גם הולך , רק כאן השיקול שלי היה שאני רוצה סלון נקי , בלי ממירים , בלי כל מיני דברים , הכול נמצא הרחק הרחק
דיברתי הרבה?
בהצלחה
-
tamiral
-
- חבר ותיק

תודה דרור, בהחלט נקודה למחשבה.
דבר ראשון שאני עושה מחר על הבוקר זה משנה את ההזמנה ל-6200 במקום 6600.
זה באמת יחסוך המון וכנראה שאני אשקיע את זה ב-PVR150 (אם לא אהיה מרוצה מה-AVERMEDIA שלי) או בקירור ZALMAN.
בקשר לקינפוג SAGE בתצורת SERVER/CLIENT, יש לי בעיה טופולוגית גרידא, בנוסף לבעיה הרעיונית;
כל החיווט לחדר השינה עובר דרך צינורות חצובים בקיר. אם ארצה לעבוד בצורה כזו אצטרך להעביר IR-BLASTER בתוך
הצינורות, מה שלא יהיה פשוט אם בכלל (בנוסף לשאר הכבלים: אינטרקונקטים לאודיו, SVIDEO או RGB למסך, SVIDEO מיס ועוד), ואני חושש מהאודיו; מאחר ואין לי כניסה דיגיטלית להקלטות של YES (וזה הפתיע אותי שלא קיימות הרבה אופציות כאלה ONBOARD), אני חושש שהסיגנל על הכבלים האנלוגיים יונחת עד שיגיע לכרטיס הלכידה (לפחות 10 מ').
אין לי עניין בלהפוך את הדירה שלי למרכז מדיה ענק. בזמן עבודה על המחשב השולחני בחדר אני לא רוצה הפרעות כי הוא בדיוק מקליט מ-YES או שולח המון מידע ברשת ל-CLIENT.
המחשב השולחני בחדר לא יחובר אפילו לטלויזיה ולא יציג וידאו בשום צורה. חוץ משייכות לאותה רשת עם ה-HTPC לא יהיה לו קשר אליו והוא ישמש לצורכי עבודה בלבד.
דבר ראשון שאני עושה מחר על הבוקר זה משנה את ההזמנה ל-6200 במקום 6600.
זה באמת יחסוך המון וכנראה שאני אשקיע את זה ב-PVR150 (אם לא אהיה מרוצה מה-AVERMEDIA שלי) או בקירור ZALMAN.
בקשר לקינפוג SAGE בתצורת SERVER/CLIENT, יש לי בעיה טופולוגית גרידא, בנוסף לבעיה הרעיונית;
כל החיווט לחדר השינה עובר דרך צינורות חצובים בקיר. אם ארצה לעבוד בצורה כזו אצטרך להעביר IR-BLASTER בתוך
הצינורות, מה שלא יהיה פשוט אם בכלל (בנוסף לשאר הכבלים: אינטרקונקטים לאודיו, SVIDEO או RGB למסך, SVIDEO מיס ועוד), ואני חושש מהאודיו; מאחר ואין לי כניסה דיגיטלית להקלטות של YES (וזה הפתיע אותי שלא קיימות הרבה אופציות כאלה ONBOARD), אני חושש שהסיגנל על הכבלים האנלוגיים יונחת עד שיגיע לכרטיס הלכידה (לפחות 10 מ').
אין לי עניין בלהפוך את הדירה שלי למרכז מדיה ענק. בזמן עבודה על המחשב השולחני בחדר אני לא רוצה הפרעות כי הוא בדיוק מקליט מ-YES או שולח המון מידע ברשת ל-CLIENT.
המחשב השולחני בחדר לא יחובר אפילו לטלויזיה ולא יציג וידאו בשום צורה. חוץ משייכות לאותה רשת עם ה-HTPC לא יהיה לו קשר אליו והוא ישמש לצורכי עבודה בלבד.
- droren
- חבר מביא חבר

tamiral ,
קצת לא הבנתי את מבנה הרשת אצלך בבית , אשמח אם תוכל להעלות ציור של המצב הקיים והמצב הרצוי ונוכל ליעץ לך יותר טוב
קצת לא הבנתי את מבנה הרשת אצלך בבית , אשמח אם תוכל להעלות ציור של המצב הקיים והמצב הרצוי ונוכל ליעץ לך יותר טוב
-
tamiral
-
- חבר ותיק

כרגע המחשב השולחני (והיחיד) בבית יושב בחדר השינה ומחובר לנתב חוטי.droren כתב:tamiral ,
קצת לא הבנתי את מבנה הרשת אצלך בבית , אשמח אם תוכל להעלות ציור של המצב הקיים והמצב הרצוי ונוכל ליעץ לך יותר טוב...
מהחדר חצובה תעלה עד למאחורה של המערכת בשביל חיווט למחשב ולרמקולים האחוריים.
(כל המערכת יושבת בתוך נישה ענקית חצובה בקיר, ככה שאסטתיקה חשובה לי מאוד).
ה-HTPC החדש מתוכנן לשבת עם המערכת בסלון. אני פשוט אמשוך עוד כבל RJ45 מהנתב אל ה-HTPC דרך התעלות, וזהו.
כמובן שהמחשב השולחני וה-HTPC יתקשרו ברשת, פשוט אין לי צורך בפתרונות SERVER/CLIENT בשלב זה כי אני לא רואה טלויזיה בכלל בחדר השינה. היא אפילו לא מחוברת.
לכן הגיוני להניח (מבחינתי) שיהיה מחשב HTPC בלעדי בסלון שיטפל בכל נושא ההקלטות וניגון וידאו ב-SAGE, ומחשב נפרד, שולחני, בחדר בשביל שאר העבודה עליו.
אני מקבל את הטענה שה-HTPC בתצורה זו צריך להיות חזק יותר מהמחשב השולחני, ואני אחשוב איך זה מסתדר לי.
כרטיס מסך ו...בלבלתם אותי...
עכשיו הלכתי לאיבוד !! לכל אורך הדרך הומלץ ה-6600GT וכעת ה-6200 .?!
מה ההבדלים ביניהם?
מה תיתן ההשקעה הנוספת בכרטיס היקר יותר?
לא מתכוון להציג או לשחק משחקים !
תודה
מה ההבדלים ביניהם?
מה תיתן ההשקעה הנוספת בכרטיס היקר יותר?
לא מתכוון להציג או לשחק משחקים !
תודה
הבעיות העיקרית ב-6600GT לגבי מחשב HTPC:
1. מתחמם !
2. צורך מתח רב מהספק
3. יקר
4. OVERKILL לשימושי HTPC
54. מתחמם...מתחמם...
לדעתי:
HTPC צריך להיות קרוב ככל האפשר ל-APPLIANCE - קטן, שקט <-> לא מתחמם, לא יקר ופועל ללא נפילות.
ה-6600GT לא מאפשר מארז קטן -> צריך ספק כח גדול (ושקט=יקר), מתחמם=רעש לקירור או קירור פאסיבי יקר מאד, לא מאפשר מארז קטן וקומפקטי.
התרוץ היחיד היה הצגת וידאו HD באיכות גבוהה - לא ערכתי השוואה בין האיכות של ה-6600GT ל-6200, אבל אצלי מציג HD ללא בעיות עם מעבד SEMPRON 64 2800. ה-6200 אינו מתחמם כמו ה-6600GT, בעל קירור פאסיבי קטן, אינו צריך ספק כח גדול - מסתפק בספק של 200W, ומאפשר לבנות מערכת HTPC קומפקטית ושקטה...ובזול.
הכל לדעתי כמובן...
אורן.
1. מתחמם !
2. צורך מתח רב מהספק
3. יקר
4. OVERKILL לשימושי HTPC
54. מתחמם...מתחמם...
לדעתי:
HTPC צריך להיות קרוב ככל האפשר ל-APPLIANCE - קטן, שקט <-> לא מתחמם, לא יקר ופועל ללא נפילות.
ה-6600GT לא מאפשר מארז קטן -> צריך ספק כח גדול (ושקט=יקר), מתחמם=רעש לקירור או קירור פאסיבי יקר מאד, לא מאפשר מארז קטן וקומפקטי.
התרוץ היחיד היה הצגת וידאו HD באיכות גבוהה - לא ערכתי השוואה בין האיכות של ה-6600GT ל-6200, אבל אצלי מציג HD ללא בעיות עם מעבד SEMPRON 64 2800. ה-6200 אינו מתחמם כמו ה-6600GT, בעל קירור פאסיבי קטן, אינו צריך ספק כח גדול - מסתפק בספק של 200W, ומאפשר לבנות מערכת HTPC קומפקטית ושקטה...ובזול.
הכל לדעתי כמובן...
אורן.
-
tamiral
-
- חבר ותיק

אני מבקש את עזרת חברי הפורום במציאת כרטיס מסך מתאים לפי הצרכים המיוחדים שלי (וברוך ה' יש הרבה!):
כרטיס עם GPU של NVIDIA צ'יפסט 6200.
חיבור AGPx8 ולא PCIe (מה לעשות הוא הולך לשבת על לוח יחסית ישן שלא תומך ב-PCI Express).
יציאת "HDTV" המאפשרת לחבר מתאם ולהוציא RGB מהכרטיס. יש הרבה כרטיסים שמוציאים COMPONENT - לא מתאים לי. רק RGB.
הפיצ'רים הבאים לא קריטיים בשבילי אבל יהיה נחמד אם יהיו קיימים:
יציאת DVI,
כרטיס שקט ללא מאוורר
זכרון 128MB ומעלה.
הצלחתי למצוא ב- NEWEGG.COM מספר מצומצם של דגמים, אבל אני מנסה למצוא חברה רצינית (GIGABYTE, MSI וכו') כדי להיות בטוח שאני מקבל מה שכתוב על האריזה.
מישהו?
כרטיס עם GPU של NVIDIA צ'יפסט 6200.
חיבור AGPx8 ולא PCIe (מה לעשות הוא הולך לשבת על לוח יחסית ישן שלא תומך ב-PCI Express).
יציאת "HDTV" המאפשרת לחבר מתאם ולהוציא RGB מהכרטיס. יש הרבה כרטיסים שמוציאים COMPONENT - לא מתאים לי. רק RGB.
הפיצ'רים הבאים לא קריטיים בשבילי אבל יהיה נחמד אם יהיו קיימים:
יציאת DVI,
כרטיס שקט ללא מאוורר
זכרון 128MB ומעלה.
הצלחתי למצוא ב- NEWEGG.COM מספר מצומצם של דגמים, אבל אני מנסה למצוא חברה רצינית (GIGABYTE, MSI וכו') כדי להיות בטוח שאני מקבל מה שכתוב על האריזה.
מישהו?
- droren
- חבר מביא חבר

זה הכרטיס שאני קניתי לפני יומיים
http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7493
אני חושב שהוא מתאים לדרישתך
http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7493
אני חושב שהוא מתאים לדרישתך
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
-
tamiral
-
- חבר ותיק

כנראה שאלך על זה:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814122222
ממש לא ברור לי העניין הזה עם מתאם ה-"HDTV" מכיוון שאף פעם הם לא מפרטים אם הכרטיס יודע להוציא מיציאת ה-TVOUT אות RGB או COMPONENT.
ממש מוזר, וזה לא רק בכרטיסים של LEADTEK. המקסימום שכולם מפרטים זה "hdtv output".
זה המתאם, נראה שהוא מוציא RGB אבל אני רוצה להיות בטוח:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814122222
ממש לא ברור לי העניין הזה עם מתאם ה-"HDTV" מכיוון שאף פעם הם לא מפרטים אם הכרטיס יודע להוציא מיציאת ה-TVOUT אות RGB או COMPONENT.
ממש מוזר, וזה לא רק בכרטיסים של LEADTEK. המקסימום שכולם מפרטים זה "hdtv output".
זה המתאם, נראה שהוא מוציא RGB אבל אני רוצה להיות בטוח:
-
tamiral
-
- חבר ותיק

אורן,
מה הרעיון מאחורי ה-LOW PROFILE הזה? זה בדיוק מה שמציק לי בכרטיס הספציפי הזה.
הם מתכוונים אולי שהוא לא מתוכנן לנגן HEAVY DUTY VIDEO?
אתה מחבר אותו לטלויזיה ישירות ב-SVIDEO או דרך המתאם?
כאמור, מעניין אותי לדעת אם המתאם יודע להוציא RGB או COMPONENT.
מה הרעיון מאחורי ה-LOW PROFILE הזה? זה בדיוק מה שמציק לי בכרטיס הספציפי הזה.
הם מתכוונים אולי שהוא לא מתוכנן לנגן HEAVY DUTY VIDEO?
אתה מחבר אותו לטלויזיה ישירות ב-SVIDEO או דרך המתאם?
כאמור, מעניין אותי לדעת אם המתאם יודע להוציא RGB או COMPONENT.