אפשר להעביר ממיר למקום אחר?
שלום לכולם
ניסיתי לחפש ולא מצאתי כלום
אני מחובר לייס ולהורים שלי יש גם יס בעיר אחרת
הם קנו יס מאקס ובסוף הם לא משתמשים בו
אז חשבתי לקחת אותו לאצמי,האם טכנית אפשר
להעביר ממיר ממיקום למיקום? ואם כן
יש אילו הגדרות שצריך לאפס?
תודה
דני
ניסיתי לחפש ולא מצאתי כלום
אני מחובר לייס ולהורים שלי יש גם יס בעיר אחרת
הם קנו יס מאקס ובסוף הם לא משתמשים בו
אז חשבתי לקחת אותו לאצמי,האם טכנית אפשר
להעביר ממיר ממיקום למיקום? ואם כן
יש אילו הגדרות שצריך לאפס?
תודה
דני
טכנית אפשרי, בפועל לא חוקי, הרי עכשיו אני יכול לקחת ממיר של יס ולהתחבר בחינם ללא תשלום, על התשתית שקיימת בבניין שלי.
בנוגע לכרטיסים אל תדברו שטויות אפילו אם תחליפו בין הכרטיסים לא תהיה התאמה בניהם לממיר צריך שהכרטיס יותאם לממיר דרך המוקד של יס.
בנוגע לכרטיסים אל תדברו שטויות אפילו אם תחליפו בין הכרטיסים לא תהיה התאמה בניהם לממיר צריך שהכרטיס יותאם לממיר דרך המוקד של יס.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מה אתה אומרguycomp כתב:טכנית אפשרי, בפועל לא חוקי, הרי עכשיו אני יכול לקחת ממיר של יס ולהתחבר בחינם ללא תשלום, על התשתית שקיימת בבניין שלי.
בנוגע לכרטיסים אל תדברו שטויות אפילו אם תחליפו בין הכרטיסים לא תהיה התאמה בניהם לממיר צריך שהכרטיס יותאם לממיר דרך המוקד של יס....
לקרוא יודעה ? בגלל זה רשמתי לא להחליף בין הכרטיסים,הוא יראה את החבילה שההורים שלו משלמים עליו,ידוע שיש הצלבה בין כרטיס לסריאלי של מכשיר...
ממש לא, הוא לא יראה כלום, הוא יקבל הודעת שגיאה שהכרטיס אינו תואם לממיר אתה מוזמן לנסות אצלך בבית להחליף בין שתי כרטיסים וגם שזהו אותו חשבון כיבכול עדיין תקבל את השגיאה.ocsi כתב:מה אתה אומרguycomp כתב:טכנית אפשרי, בפועל לא חוקי, הרי עכשיו אני יכול לקחת ממיר של יס ולהתחבר בחינם ללא תשלום, על התשתית שקיימת בבניין שלי.
בנוגע לכרטיסים אל תדברו שטויות אפילו אם תחליפו בין הכרטיסים לא תהיה התאמה בניהם לממיר צריך שהכרטיס יותאם לממיר דרך המוקד של יס....וואלה הכפרים הערבים לא יודעים מזה
![]()
לקרוא יודעה ? בגלל זה רשמתי לא להחליף בין הכרטיסים,הוא יראה את החבילה שההורים שלו משלמים עליו,ידוע שיש הצלבה בין כרטיס לסריאלי של מכשיר......