כתוביות ב 7MC על ION - DVXA
- the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש אפשרות עם coreAVC
- the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
או שתוריד או שתקנה ובהגדרות של הshark תבחר להשתמש בcoreav וזהו. זה מנסיון!Dumalkin כתב:מה זה אומר ? צריך להוריד / לקנות, ואז כתוביות יופעו ב מדיאה סנטר ו WMP ניגון יהיה דרך GPU ?the_lighting כתב:יש אפשרות עם coreAVC...
זה מניסיון ?...
-
Dumalkin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
the_lighting כתב:או שתוריד או שתקנה ובהגדרות של הshark תבחר להשתמש בcoreav וזהו. זה מנסיון!Dumalkin כתב:מה זה אומר ? צריך להוריד / לקנות, ואז כתוביות יופעו ב מדיאה סנטר ו WMP ניגון יהיה דרך GPU ?the_lighting כתב:יש אפשרות עם coreAVC...
זה מניסיון ?......
-
Dumalkin
-
- חבר פעיל

ניסיתי.
הורדתי גרסת ניסוי שך CODECAVC, גרסה אחרונה של שרק7,
לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד.
בחרתי ב CODECAVCכקודק בדף הקודקים, לא עזר. אחרי שעשיתי RESET ALL - מדיא פלייר בכלל לא מציג תמונה, כך שאני הולך ךעזות SYSTEMRESTORE.
משהו יכול להסביר או לשלוח קישור לקונפיגורציה שעובדת ? בשרק הרי אפשר לשמור קונפיגורציה.
הורדתי גרסת ניסוי שך CODECAVC, גרסה אחרונה של שרק7,
לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד.
בחרתי ב CODECAVCכקודק בדף הקודקים, לא עזר. אחרי שעשיתי RESET ALL - מדיא פלייר בכלל לא מציג תמונה, כך שאני הולך ךעזות SYSTEMRESTORE.
משהו יכול להסביר או לשלוח קישור לקונפיגורציה שעובדת ? בשרק הרי אפשר לשמור קונפיגורציה.
-
Dumalkin
-
- חבר פעיל

עדיין לא עובד.
אחרי שקינפגתי אל CoreAVC הצלחתי לגרום לwindows media player להשתמש בו (כניראה גם WMC). אבל אין כתוביות.
בקיצור - אני יורד מWindows, ועובר ל XBMC Live - אצטרך להזכר בימים עליזים של אוניברסיטה ו LINUX.
אחרי שקינפגתי אל CoreAVC הצלחתי לגרום לwindows media player להשתמש בו (כניראה גם WMC). אבל אין כתוביות.
בקיצור - אני יורד מWindows, ועובר ל XBMC Live - אצטרך להזכר בימים עליזים של אוניברסיטה ו LINUX.
-
Dumalkin
-
- חבר פעיל

א' - אני לא יודע למה, אבל כל השיטות ניגון ב Windows (חוץ מmedia player / media center של Windows) נותנים הרגשה פחוט חלקה. CPU נמצא בסביבות 20 אחוזים. כאשר מנגנים ב-media player (ןב-LINUX) הוא בסביבות 6-8 %. אולי זה קשור.staticx כתב:למה לא לעבוד עם מדיה פורטל?...
ב' - ו זה בעיה יותר אקוטית - הוא הפסיק לנגן קבצי מוזיקה. יותר נכון - sound מופנה ל-SPDIF בלבד, ללא קשר למה שאני בוחר. בסרטים שמע עובד בסדר. זה כניראה בעיה של קונפיגורציה, השתבש משהו, אבל אני לא יודע מה. הורדה / התקנה מחדש לא עזרה.
ג' - אני הולך לנסות XBMC for Windows אם נגן חיצוני (MPC), שיודע לעשות DVXA.
אבל תכלס - נימאס לי כבר מלשחק ב ASROCK הזה. אני לא צריך עבודות מחשב בבית - יש לי מספיק בעבודה, ס"כ רציתי לנגן סרטים עם כתוביות, לא משהו מפלצתי.