חיבור מחשב לטלוויזיה חדשה
שלום,
לפני שבוע קניתי טלוויזית LCD מדגם LGLH35F. חיברתי את המחשב לטלוויזיה דרך כבל DVI/HDMI. זאת הייתה הדרך היחידה לחבר לפי דעתי היות והמרחק הוא 7 מטר בין המחשב לטלוויזיה.
אבל, מכיוון שמדובר ב-DVI וכרטיס המסך שלי לא מוציא קול איך אני יכול אם בכלל להעביר סאונד לטלוויזיה?
תודה.
לפני שבוע קניתי טלוויזית LCD מדגם LGLH35F. חיברתי את המחשב לטלוויזיה דרך כבל DVI/HDMI. זאת הייתה הדרך היחידה לחבר לפי דעתי היות והמרחק הוא 7 מטר בין המחשב לטלוויזיה.
אבל, מכיוון שמדובר ב-DVI וכרטיס המסך שלי לא מוציא קול איך אני יכול אם בכלל להעביר סאונד לטלוויזיה?
תודה.
בהחלט נשמע שתצטרך להעביר כבל נוסף לאודיו
מה שכן יש כ.מסך שיכולים להוציא קול דרך DVI אם יש לך חיבור בינם לבין יציאת הקול על לוח האם שלך. תבדוק איזה כ.מסך יש לך
יש כ.מסך עם יציאות HDMI שיש להם גם כרטיס קול מובנה בהם (של חברת ATI לרב)
מה שכן יש כ.מסך שיכולים להוציא קול דרך DVI אם יש לך חיבור בינם לבין יציאת הקול על לוח האם שלך. תבדוק איזה כ.מסך יש לך
יש כ.מסך עם יציאות HDMI שיש להם גם כרטיס קול מובנה בהם (של חברת ATI לרב)
לא נראה שהכרטיס מוציא סאונד,
לא מצאתי משהו על זה בדרייבר. יש לי כרטיס של asus x1300.
כרטיס טוב אבל לא נראה לי שיש לו את האפשרות הזאת. איך אני יכול לדעת שהטלוויזיה יכולה לקבל בו זמנית תמונה מ-HDMI וסאונד מכבל אודיו נפרד?
כרטיס טוב אבל לא נראה לי שיש לו את האפשרות הזאת. איך אני יכול לדעת שהטלוויזיה יכולה לקבל בו זמנית תמונה מ-HDMI וסאונד מכבל אודיו נפרד?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
Re: לא נראה שהכרטיס מוציא סאונד,
אין אפשרות להוציא סאונד מכרטיס זה.llllll כתב:לא מצאתי משהו על זה בדרייבר. יש לי כרטיס של asus x1300.
כרטיס טוב אבל לא נראה לי שיש לו את האפשרות הזאת. איך אני יכול לדעת שהטלוויזיה יכולה לקבל בו זמנית תמונה מ-HDMI וסאונד מכבל אודיו נפרד?...
איך המסך יודע? יודע, רק תחבר נכון, תפתח ספר ותקרא באיזה חיבור אתה צריך לחבר (בדרך כלל זה חיבור אודיו של ערוץ הקומפוננט)