HTPC כקונסולת משחקים אמיתית, אפשרי ?
המשחקים לווי פשוט לא טובים, יש לי מאות משחקים ואני עדיין כמעט ולא משחק אף פעם.
הטניס/ים באמת מוצלחים אבל גם הם נמאסים ובכל אופן הם לא מצדיקים רכישה של הקונסולה.
בכלל השילוב של תנועה במשחקים עובד הרבה יותר טוב על הנייד מאש במציאות...
אם נקח למשל משחקי FPS ... זה נשמע נחמד מאוד להחזיק "אקדח" ולשחק איתו, אבל בפועל אחרי שאתה מחזיק אותו יותר מכמה דקות זה מתחיל לכאוב ביד.
משחקי ה fitness למינהם נורא נחמדים בהתחלה אבל גם להם יש אורך חיים מאוד קצר עד שאתה מרגיש מיצוי
וויי מאוד כיף בהתחלה אבל ממצה נורא מהר (ולמרות זאת יש לי ווי שאני כל הזמן מפנק בעוד שטויות)
הטניס/ים באמת מוצלחים אבל גם הם נמאסים ובכל אופן הם לא מצדיקים רכישה של הקונסולה.
בכלל השילוב של תנועה במשחקים עובד הרבה יותר טוב על הנייד מאש במציאות...
אם נקח למשל משחקי FPS ... זה נשמע נחמד מאוד להחזיק "אקדח" ולשחק איתו, אבל בפועל אחרי שאתה מחזיק אותו יותר מכמה דקות זה מתחיל לכאוב ביד.
משחקי ה fitness למינהם נורא נחמדים בהתחלה אבל גם להם יש אורך חיים מאוד קצר עד שאתה מרגיש מיצוי
וויי מאוד כיף בהתחלה אבל ממצה נורא מהר (ולמרות זאת יש לי ווי שאני כל הזמן מפנק בעוד שטויות)
אני רק רוצה להדגיש שוב - אין טעם לקנות קונסולה בשביל הנוחות של הגיימפאד. הרבה מאוד משחקים (במיוחד משחקים עם הלוגו של Games for Windows) תומכים באופן מושלם בפאד של ה-Xbox, והביצועים במחשב יהיו טובים יותר (וכמובן לא לשכוח רזולוציית 1080p, טקסטורות עשירות יותר, וכו').