התקנת WinTV PVR 150 MCE על ווינדוס 7
שלום לכולם, קניתי מחשב HTPC עם כרטיס הלכידה של Hauppauge והתקנתי עליו ווינדוס 7.
דיסק ההתקנה שצורף בערכה של הכרטיס מיועד לווינדוס ויסטה, ומחיפוש באתר שלהם לא מצאתי תשובה ברורה בקשר לאיזה דריברים צריך להתקין עבור ווינדוס 7, מישהו יכול לעזור לי?
הייתי רוצה להתקין את זה פעם אחת וכמו שצריך כי ממש לא בא לי לפרמט את המחשב עוד פעם, אני בטוח שיש פה לא מעט חברים שהתקינו את הכרטיס ב-7 אז בבקה תשובות מניסיון בלבד! תודה מראש
דיסק ההתקנה שצורף בערכה של הכרטיס מיועד לווינדוס ויסטה, ומחיפוש באתר שלהם לא מצאתי תשובה ברורה בקשר לאיזה דריברים צריך להתקין עבור ווינדוס 7, מישהו יכול לעזור לי?
הייתי רוצה להתקין את זה פעם אחת וכמו שצריך כי ממש לא בא לי לפרמט את המחשב עוד פעם, אני בטוח שיש פה לא מעט חברים שהתקינו את הכרטיס ב-7 אז בבקה תשובות מניסיון בלבד! תודה מראש
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
מניסיון שלי זה מעולם לא עבד בשום מחשב בהיסטוריה...adirbd כתב:יש לי את הכרטיס אך לא חיברתי אותו עוד למחשב שמותקן עליו ווינדוס 7, מניסיון בדרך כלל המחשב מוריד דרייבר אוטומטי לכל רכיב חדש, אני חושב שזה אמור אחרי זה לעבוד....
Noam_B
תנסה להתקין את הדרייבר של ויסטה עם תאימות של ויסטה... ולא תצרטך לפרמט, מקסימום לא יעבוד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם התקנת גירסת 32 ביט או 64 ביט של ווינדוס 7?
אם התקנת גירסת 64 ביט, העסק קצת מסובך ויש טיפ להתקנת הדרייבר לכרטיס הזה בשרשור המדריכים בראש הפורום.
אם התקנת גירסת 64 ביט, העסק קצת מסובך ויש טיפ להתקנת הדרייבר לכרטיס הזה בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
32 ביט, Windows 7 Ultimatepixies כתב:האם התקנת גירסת 32 ביט או 64 ביט של ווינדוס 7?
אם התקנת גירסת 64 ביט, העסק קצת מסובך ויש טיפ להתקנת הדרייבר לכרטיס הזה בשרשור המדריכים בראש הפורום....
ברשימת העידכון של Windows Update מופיע לי כ-Recommendd בעידכון הבא:
Hauppauge - Streaming Media and Broadcast - Hauppauge WinTV PVR PCI II (26xxx)
עדיין לא התקנתי אותו, רשום שהוא שוחרר בפברואר 2007, וכמו שDimka אמר העידכונים האוטומטים האלה בד"כ לא שווים כלום.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני התקנתי דרייבר של ויסטה עבור כרטיס טלוויזיה AverMedia M785 בווינדוס 7 בטא שהתקנתי פעם, ועבד מצויין.
תודה על העזרה!yotam20 כתב:תתקין את זה http://hauppauge.lightpath.net/software ... 7_whql.zip
זה עובד בWINDOWS 7 בדוק...
התקנתי את הדריבר המדובר אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת.. הממיר שיס התקינו לי הוא רק בעל יציאת RCA, התקשרתי אליהם בסופ"ש וביקשתי להחליף לממיר עם יציאת SVideo, בהתחלה הם אמרו שהם לא מתחייבים לסוג ממיר והחלפה עולה 150 ש"ח וכו וכו.. עד שאיימתי להתנתק מהם ואז אחרי המתנה קצרה לשיחה עם המנהל שלהם נאמר לי שאין להם בכלל ממירים רגילים עם יציאת SVideo, אלא רק עם יציאת Scart. (רק ב-YES Max יש SVideo לטענתם)
האם זה בכלל נכון? והאם יש דרך להמיר מ-Scart ל-SVideo? (נראה לי שפעם דובר על כבל Scart ל-SVideo שאיננו דורש טרנסקודר)
טוב עכשיו דיברתי עם Yes שוב פעם, התחזיתי ללקוח חדש שרוצה להצטרף וביקשתי ממיר עם יציאת Svideo ומסתבר שבאמת אין להם ממירים כאלה חוץ מממיר ה-Yes MAX. מה שמשאיר רק את האופציה להמיר מ-Scart ל-SVideo... איך ניתן לעשות את זה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בהנחה שמדובר בממיר תומך (ביס זה בד"כ ממיר עם לוגו כחול של יס עליו), אתה עושה את זה עם מתאם SCART ל-S-Video ואז כבל S-Video ל-S-Video. במדריך לחיבור ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום), בעמוד הראשון שלו, יש הסברים בדיוק איך מחברים.
פיקסיס תודה על העזרה
דיברתי עם יס ובשבוע הבא יגיע אלי טכנאי להחליף את הממיר לממיר עם יציאת Scart
יש לי עדיין 2 שאלות:
1) אני מבין שאני צריך לוודא שהממיר תומך ב-SVHS כדי שניתן יהיה לחבר אותו לכרטיס הטלוויזיה (ממיר כחול עם לוגו של יס)
2) במאמר מדובר על חיבור באמצעות מתאם מ-Scart ל-SVideo ומשם באמצעות כבל SVideo אל כרטיס הטלוויזיה, לא עדיף לקנות פשוט כבל Scart-SVideo כמו זה?
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HE
דיברתי עם יס ובשבוע הבא יגיע אלי טכנאי להחליף את הממיר לממיר עם יציאת Scart
יש לי עדיין 2 שאלות:
1) אני מבין שאני צריך לוודא שהממיר תומך ב-SVHS כדי שניתן יהיה לחבר אותו לכרטיס הטלוויזיה (ממיר כחול עם לוגו של יס)
2) במאמר מדובר על חיבור באמצעות מתאם מ-Scart ל-SVideo ומשם באמצעות כבל SVideo אל כרטיס הטלוויזיה, לא עדיף לקנות פשוט כבל Scart-SVideo כמו זה?
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HE
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

1) הממיר עצמו לא כחול (בד"כ כסוף), רק הלוגו של יס עליו כחול.
2) אפשר, אבל ממש חבל על הכסף (159 ש"ח??!!). המתאם עולה 12-15 ש"ח, וכך גם כבל S-Video, בחנויות אלקטרוניקה לא יקרות. כלומר הוצאה של גג 25-30 ש"ח.
2) אפשר, אבל ממש חבל על הכסף (159 ש"ח??!!). המתאם עולה 12-15 ש"ח, וכך גם כבל S-Video, בחנויות אלקטרוניקה לא יקרות. כלומר הוצאה של גג 25-30 ש"ח.
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
pixies הכבל שהוא רצה לקנות יקר כי הוא איכותי יותר, גם תמיד עדיף כבל יחיד מאשר כבל+מתאם (פחות רעשים).
ובקשר ל-Scart, אני לא fan גדול של היציאה הזו, כי היא משלבת לפעמים S-video, לפעמים Component ולפעמים Composite ולפעמים שילוב של שניים או שלושת החיבורים - אבל לא תמיד ברור מה היא תעביר או אם יש לה תאימות עם Scart של ההתקן השני.
ובקשר ל-Scart, אני לא fan גדול של היציאה הזו, כי היא משלבת לפעמים S-video, לפעמים Component ולפעמים Composite ולפעמים שילוב של שניים או שלושת החיבורים - אבל לא תמיד ברור מה היא תעביר או אם יש לה תאימות עם Scart של ההתקן השני.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

S-Video דרך SCART זו האפשרות הכי איכותית להוצאת תמונה אל כרטיס טלוויזיה בממירי SD לא מקליטים של הוט ויס.
לגבי איכות הכבל, לא חושב שיש הבדל גדול באיכות התמונה המתקבלת עבור כבל של 1.5 מטר. ב-S-Video איכות הכבל הרבה פחות משפיעה על איכות התמונה מאשר בכבל Composite.
לגבי איכות הכבל, לא חושב שיש הבדל גדול באיכות התמונה המתקבלת עבור כבל של 1.5 מטר. ב-S-Video איכות הכבל הרבה פחות משפיעה על איכות התמונה מאשר בכבל Composite.