עייפות מצטברת
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אוי כמה שאני עייף/מעוך/שפוך ואומלל. סוף שנה מגיע ואיתו הריטואל הקבוע של סגירת תחזיות שנתיות, תמחור מחדש של קווי מוצרים, שיחות צוות, כנסי הנהלה, מו"מ עם לקוחות תחמנים וספקים מנוולים.
אני חוזר הביתה רק כדי לחטוף כמה שעות שינה ולהתקלח, כל היום בעבודה אני חושב רק על לישון והכרית שלי תופסת לאט לאט ממדים של פנטזיה ארוטית. חצי מהזמן אני מעופף על טייס אוטומטי ובחצי השני אני מנסה לפתוח את הדלת של המשרד עם כרטיס אשראי של ויזה. אני כבר לא סופר את ערימת כוסות הקפה שמצטברת לי על השולחן ואני פוחד להישען אחורה בכיסא כי אני יודע שארדם בו ברגע.
יש לי עוד חודש שלם לעבור ככה עד שאוכל לנוח ולתת לאחרים לעבוד. אין לי מושג איך אני אצליח לעשות את זה...
האם יש עוד אומללים כמוני שעבורם סוף שנה זה הדבר הקרוב ביותר לגיבוש סיירת שהם צריכים לעבור כל שנה?
אני חוזר הביתה רק כדי לחטוף כמה שעות שינה ולהתקלח, כל היום בעבודה אני חושב רק על לישון והכרית שלי תופסת לאט לאט ממדים של פנטזיה ארוטית. חצי מהזמן אני מעופף על טייס אוטומטי ובחצי השני אני מנסה לפתוח את הדלת של המשרד עם כרטיס אשראי של ויזה. אני כבר לא סופר את ערימת כוסות הקפה שמצטברת לי על השולחן ואני פוחד להישען אחורה בכיסא כי אני יודע שארדם בו ברגע.
יש לי עוד חודש שלם לעבור ככה עד שאוכל לנוח ולתת לאחרים לעבוד. אין לי מושג איך אני אצליח לעשות את זה...
האם יש עוד אומללים כמוני שעבורם סוף שנה זה הדבר הקרוב ביותר לגיבוש סיירת שהם צריכים לעבור כל שנה?
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

שיווק ומכירות, אלא מה?moco כתב:לא מכיר את העונתיות הזו.
במה אתה עוסק?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
גם אני לא מכיר את העונתיות הזו, כי אני מהצד של הפיתוח.
אבל מה שאני יכול להציע זה לתכנן חופשה קטנה בתאילנד בינואר/פברואר באחד האיים עם הזוגה. מזג האוויר שם בחודשים האלו נהדר, חמים וכמעט ללא גשם. רק המחשבה על החופשה שמחכה לך אחרי התקופה הזו לדעתי תיתן לך קצת רעננות.
אבל מה שאני יכול להציע זה לתכנן חופשה קטנה בתאילנד בינואר/פברואר באחד האיים עם הזוגה. מזג האוויר שם בחודשים האלו נהדר, חמים וכמעט ללא גשם. רק המחשבה על החופשה שמחכה לך אחרי התקופה הזו לדעתי תיתן לך קצת רעננות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אתה עובד במכירות (רמז - לקוחות ישראלים) ורק עכשיו אתה מותש? יש לך אופי חזק - ח"ח 
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא מעז לחשוב על חופשה עדיין אבל היום עשיתי משהו שחלמתי עליו כל השבוע: חזרתי הביתה, האכלתי את החתול והלכת לישון. דפקתי 12 שעות שינה והתעוררתי הבוקר רענן כמו חדש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
סוף שנה וכל הזאבים התעוררו. למעלה מ15 פגישות בשבוע: "בוא ניפגש ב18:00 - אני פנוי אז". שעות נוספות עולות בכמויות. מגיע הביתה בשמונה וחצי והילד כבר ישן (הוא יתעורר בלילה), יוצא בשבע כבר למשרד. בניגוד לCAT - אני כבר נרדם בסלון. כן, סוף השנה. פרויקטים מתעוררים לחיים. אני עושה גם Presales אצלי. עבודה מול חו"ל אומרת שעד דצמבר אני אהיה גם זמין לצורך העניין בימי שישי... וכולם לחוצים על סגירת שנה.
אגב - ניסיתי למצוא את הסורק תגים כדי להיכנס הביתה...
אגב - ניסיתי למצוא את הסורק תגים כדי להיכנס הביתה...
Vocare Ad Regnum