פיירפוקס כנראה מגיע לפלייסטיישן

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
atb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

ייתכן כי בקרוב נוכל להפרד מהדפדפן המיושן של סוני, ולגלוש באינטרנט באמצעות פיירפוקס - גם בפלייסטיישן 3

אם דפדפן האינטרנט הפופולרי "אינטרנט אספלורר" הוא מיושן ומעצבן, הרי שהדפדפן המובנה של קונסולת הפלייסטיישן 3 הוא קטסטרופה של ממש. למרות שהקונסולה מצליחה להתמודד ללא קושי עם משחקים תלת-מימדיים מרשימים, הרי שהדפדפן שלה איטי מאוד, נוטה לקרוס ולהסגר מעצמו, לא תומך בתקני אינטרנט מודרניים, וגם לא מאוד נוח לשימוש. על תמיכה בשפות שאינן אנגלית או יפנית (כמו לדוגמא: עברית) אין מה לדבר בכלל בינתיים.

למרבה השמחה, ייתכן כי דפדפן האינטרנט "פיירפוקס", שפתר עבור רבים ממשתמשי המחשב האישי את בעיותיהם בחיים, יעשה את אותו הדבר גם עבור שחקני הפלייסטיישן. באתר PlayStation Insider טוענים כי מקורות המקורבים מאוד לסוני דיווחו להם על שיתוף פעולה הנרקם בזריזות בין חטיבת הבידור האלקטרוני ובין קרן "מוזילה", האחראית על פיתוחו של פיירפוקס והפצתו ברחבי העולם.

ולמה לא, באמת? דפדפן הפיירפוקס כבר הגיע לכל מיני מקומות מוזרים, כולל מערכות הפעלה הרבה פחות פופולריות מזו של הפלייסטיישן. אם מוזילה וסוני באמת יצליחו להשיק גרסה תקינה, איכותית וראויה של הדפדפן, זו עשויה להפוך את קונסולות הפלייסטיישן 3 למכונות מולטימדיה משוכללות ומרשימות עוד יותר, ותחליף מלא ושלם יותר למחשב הביתי.

מקור: http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=680191

תמונה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73316
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #2 

אני מניח שזה עדיין בגדר שמועה?

אני מת לראות איך FF ירוץ על "מחשב" עפ פחות מ 512 מגה זיכרון :roll:

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #3 

512 מגה זה מספיק בהחלט.
הדפדפן הכי טוחן זיכרון שאני מכיר זה כרום. עם שלושה טאבים פתוחים כרגע, הוא לוקח לי 150 מגה זיכרון, ואני מאמין שבגלישה מהפלייסטיישן תהיה לאנשים נטיה לפתוח פחות טאבים, מה גם שפיירפוקס לוקח פחות זיכרון על כל טאב חדש.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #4 

אני בספק אם פיירפוקס יגיע ל-PS, בגלל שהוא קוד פתוח זה אומר שכל ה-API של ה-PS יצטרך להיחשף (מה שהיום סוני לא מוכנים ולא מרשים שיקרה).
You are never fully dressed without a smile

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

מה שכמובן יכול להוביל לפירצות אבטחה. כן - גם אני לא רואה את זה קורה האמת.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

Malcontent כתב:512 מגה זה מספיק בהחלט.
הדפדפן הכי טוחן זיכרון שאני מכיר זה כרום. עם שלושה טאבים פתוחים כרגע, הוא לוקח לי 150 מגה זיכרון, ואני מאמין שבגלישה מהפלייסטיישן תהיה לאנשים נטיה לפתוח פחות טאבים, מה גם שפיירפוקס לוקח פחות זיכרון על כל טאב חדש.
...
512 זו הייתה הגזמה, אם אני זוכר נכון רק כחצי מזה באמת פנוי. אני אישית לא הייתי מעז להתקין FF על מחשב עם פחות מגיגה זיכרון ואני חסיד לא קטן של הדפדפן הזה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

נוכל לדון האם רעיון טוב או לא. נכנסתי לקישור שלך ויש שם קישור לתיקון:
Correction
A mistake in our wording may have caused some confusion...
By Dustin Rudzinski - November 20, 2009

Looks like we goofed on the Mozilla rumor... I heard back from our source recently."I don't know how the guys from ps3center did this, but please tell me WHERE I wrote that Mozilla is going to port Firefox for PS3 ?? There was just a meeting between someone from PS division and someone from Mozilla."The original message only mentioned that they had been talking, and I made the mistake of assuming it was related to porting Firefox onto PS3. I apologize for the lack of foresight. Sometimes when interpreting information from a rumor (which in some cases can be worded pretty vaguely), mistakes like this can be made. We apologize for the inconvenience.

או בקיצור - להד"מ, טעות בהבנה.
Vocare Ad Regnum

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

ככה שמועות זוחלות לחור שחור ומתות להן :lol:

את האמת - מלכתחילה זה לא היה הגיוני מהרבה בחינות.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”