אשת היי פיי
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתה בטוח שההיי- פיי הוא הבעיה ולא כסות לבעיה אחרת?
אצלנו בכל אופן זה נותר בגדר תחביב רציני אבל לא מעבר לזה, וכן לעולם שום תחביב (ויש לי עוד) לא מקבל יותר תשומת לב מאשר אישתי.
אולי היא מרגישה שתשומת הלב המושקעת בהיי- פיי באה על חשבונה. אם אין זה כך, חשוב שתיתן לה להרגיש זאת.
או שאולי היא כועסת על ההוצאה הכספית? או על ווליומים גבוהים?
אם יש לזה אחיזה במציאות, אז חשוב שתהיה כנה עם עצמך ותשנה זאת.
בהצלחה!
אולי היא מרגישה שתשומת הלב המושקעת בהיי- פיי באה על חשבונה. אם אין זה כך, חשוב שתיתן לה להרגיש זאת.
בהצלחה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אצלי יש תמיכה מלאה ושותפות מלאה לשיגעון.
ההנהלה היא שותפה פעילה להחלטות שידרוג ואני מתכוון לא רק מבחינת הנראות אלא גם לסאונד.
המבחן האולטימטיבי הוא קבלת אישור לטיפול אקוסטי בסלון, שאצלי עבר ללא שום בעיה.
מאמר מקיף על התהליך והתוצאות יבוא בהמשך....
ההנהלה היא שותפה פעילה להחלטות שידרוג ואני מתכוון לא רק מבחינת הנראות אלא גם לסאונד.
המבחן האולטימטיבי הוא קבלת אישור לטיפול אקוסטי בסלון, שאצלי עבר ללא שום בעיה.
מאמר מקיף על התהליך והתוצאות יבוא בהמשך....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בעיה כאובה, והיו לא מעט בלאגנים בשנים האחרונות עקב שדרוגים "פרובלמטיים כלכלית"...
זכור לי שדרוג מסך מסויים שכבר סוכם עליו מחיר גג עם האישה. קיבלתי אופציה מדהימה מחנות שהיתה חייבת לסגור הכל עוד באותו יום, והמחיר עלה מעל הגג שסוכם. לא הצלחתי ליצור איתה קשר טלפוני לאישור סופי והחלטתי ללכת על זה.
המכשיר הגיע בדיוק כשהיא הגיע הביתה. היו הרבה טריקות דלת, וטכנאים המומים באותו יום... לבסוף יושרו ההדורים והיום יש שותפות חלקית (אין לי את המזל של מרטין) בשיגעון. יש לי עכשיו תקציב שנתי כולל, שזו אחת הסיבות שחלק מהמערכת לא שודרגה שנה שעברה. כמו כן, עלות התחלופה מחושבת ככלל (כלומר, מחיר המכשירים הישנים שנמכרים מתווספים לתקציב השנתי) וכן התקציב מתגלגל (מה שלא נוצל בשנה קודמת עובר לשנה החדשה).
בסופו של דבר, היא מאוד נהנתה, למשל, מהעובדה שאנחנו רואים HDTV כרגע. בונוסים כמו צפיה ב-LOST ב-HDTV בהחלט עוזרים בעניין הזה...
זכור לי שדרוג מסך מסויים שכבר סוכם עליו מחיר גג עם האישה. קיבלתי אופציה מדהימה מחנות שהיתה חייבת לסגור הכל עוד באותו יום, והמחיר עלה מעל הגג שסוכם. לא הצלחתי ליצור איתה קשר טלפוני לאישור סופי והחלטתי ללכת על זה.
המכשיר הגיע בדיוק כשהיא הגיע הביתה. היו הרבה טריקות דלת, וטכנאים המומים באותו יום... לבסוף יושרו ההדורים והיום יש שותפות חלקית (אין לי את המזל של מרטין) בשיגעון. יש לי עכשיו תקציב שנתי כולל, שזו אחת הסיבות שחלק מהמערכת לא שודרגה שנה שעברה. כמו כן, עלות התחלופה מחושבת ככלל (כלומר, מחיר המכשירים הישנים שנמכרים מתווספים לתקציב השנתי) וכן התקציב מתגלגל (מה שלא נוצל בשנה קודמת עובר לשנה החדשה).
בסופו של דבר, היא מאוד נהנתה, למשל, מהעובדה שאנחנו רואים HDTV כרגע. בונוסים כמו צפיה ב-LOST ב-HDTV בהחלט עוזרים בעניין הזה...
מה הבעיה בדיוק? גם לי לא נראה שהבעיה נעוצה בציוד ההיי-פיי כי אם במקום אחר.
את אשתי (כשעוד היתה חברה) לקחתי פעם ביחד עימי לבחון רמקולים, ישבנו 4 שעות מול 2 זוגות רמקולים והתלבטנו בינהם, במקביל גם ניהלנו שיחה מעניינת עם המארח וכולם נהנו.
למרות שהיא לא ממש בעניין ולא תמיד מבינה איך אני מסוגל לשבת ורק להאזין (מבלי לדבר או לעשות דברים אחרים...), העובדה ששיתפתי אותה בעניין עזרה להבנה.
מצחיק, בדיוק לפני מס' ימים התחלתי לכתוב בפורום המקביל משפטים בנושא "יקירתי", אולי אפשר לעשות מזה פינה המשפט השבועי...
את אשתי (כשעוד היתה חברה) לקחתי פעם ביחד עימי לבחון רמקולים, ישבנו 4 שעות מול 2 זוגות רמקולים והתלבטנו בינהם, במקביל גם ניהלנו שיחה מעניינת עם המארח וכולם נהנו.
למרות שהיא לא ממש בעניין ולא תמיד מבינה איך אני מסוגל לשבת ורק להאזין (מבלי לדבר או לעשות דברים אחרים...), העובדה ששיתפתי אותה בעניין עזרה להבנה.
מצחיק, בדיוק לפני מס' ימים התחלתי לכתוב בפורום המקביל משפטים בנושא "יקירתי", אולי אפשר לעשות מזה פינה המשפט השבועי...
Re: אתה בטוח שההיי- פיי הוא הבעיה ולא כסות לבעיה אחרת?
ציטטתי את זה במלואו כי אחרי שקראתי את זה חשבתי שהייתי כותב משהו דומה...למרות שכבר כתבו את זה. אז הנה המקור שוב.logankungfu כתב:אצלנו בכל אופן זה נותר בגדר תחביב רציני אבל לא מעבר לזה, וכן לעולם שום תחביב (ויש לי עוד) לא מקבל יותר תשומת לב מאשר אישתי.
בהצלחה!...
נועם
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מסתדרים כמו בכל נושא
אתה מקבל אותה כמושהי והיא מקבלת אותך כמו שאתה.
אני אולי לא משדרג בתדירות גבוהה כמו אחרים פה, אבל ויכוחים בנושא התחביב הזה נדירים ביותר עד כמעט ולא קיימים בכלל.
מבחינתי היא שותפה מלאה, מה שלא מעניין אותה (והרוב כן מעניין...) אני מחליט לבד
אתה מקבל אותה כמושהי והיא מקבלת אותך כמו שאתה.
אני אולי לא משדרג בתדירות גבוהה כמו אחרים פה, אבל ויכוחים בנושא התחביב הזה נדירים ביותר עד כמעט ולא קיימים בכלל.
מבחינתי היא שותפה מלאה, מה שלא מעניין אותה (והרוב כן מעניין...) אני מחליט לבד
אשתי אדישה לגמרה ל-Hi-Fi ולא מתקרבת לצעצועם שלי. יחד אם זאת, היא אף פעם לא מגבילה את ה"שיגעונות" שלי (בתחומי אודיו/ וידיאו ופוקט פיסי) . עוד לא היה המקרה שהיא הייתה "עוצרת" אותי בקניות הציוד – תמיד אומרת שאם אני רוצה, יכול לקנות. לפי ההתבטאויות בפורומים ראיתי שזה מקרה נדיר.אני שמח שאשתי היא לא "ההנהלה" אלא שותפה לכל ההתחלות שלי (ולא רק בתחום Hi-Fi )–ומאד מודה לה על כך.
הביטוי "הנהלה" מזכיר לי סדרת מופת (מתאים לשרשור הסדרות הטובות) Rumpole על עו"ד לונדוני משעשע. (ע"פ ספרים עם שם דומה).
אחד הדברים שכל חובב רמפול יצטט דבר ראשון זה הכינוי שבו כינה את אשתו:
"She who must be obeyed"
כשרצה לקצר, כינה אותה פשוט She (בספר זה היה עם S גדולה).
חובה לקרוא ו/או לראות.
אחד הדברים שכל חובב רמפול יצטט דבר ראשון זה הכינוי שבו כינה את אשתו:
"She who must be obeyed"
כשרצה לקצר, כינה אותה פשוט She (בספר זה היה עם S גדולה).
חובה לקרוא ו/או לראות.
משה
אשתי לא מתעניינת בתהליך אלה רק בתוצאה וההוצאה
היא לעולם לא תשב איתי 4 שעות מול רמקולים (מקסימום רבע שעה)
אבל אם יש כסף ואפשרות לממש חלום שלי אז היא תפרגן
מה גם שהיא אוהבת מאוד לשמוע מוסיקה
הכל נעשה בהסכמה תוך פשרות כואבות
גלעד
היא לעולם לא תשב איתי 4 שעות מול רמקולים (מקסימום רבע שעה)
אבל אם יש כסף ואפשרות לממש חלום שלי אז היא תפרגן
מה גם שהיא אוהבת מאוד לשמוע מוסיקה
הכל נעשה בהסכמה תוך פשרות כואבות
גלעד
אני צריך היום את המחשב של המחר