רסיבר שעושה upscalling דרך ...
שלום,
מישהו מכיר אולי רסיבר (כמו דנון 1910) שעושה upscaling גם לכניסות ה-HDMI שלו??
(בסדר גודל של ימאהה 765 - במחיר)
אם אני לא טועה 2310 של דנון עושה גם (לא בטוח) ו765 של ימאהה לא עושה ( לא בטוח) - תקנו אותי אם אני טועה.
תודה מראש!
אם אני לא טועה 2310 של דנון עושה גם (לא בטוח) ו765 של ימאהה לא עושה ( לא בטוח) - תקנו אותי אם אני טועה.
תודה מראש!
יש כמה סיבות..
1) לאחר השווה בינו לבין ה765, ה765 נתן תוצאה יותר טובה גם באיכות הוידאו וגם באודיו (חשוב לציין שלשניהם חובר ממיר yes HD דרך component)
2) ממשק ההגדרות שלו יחסית מסובך
3) בשביל לראות את הממשק חייבים לחבר composite מהרסיבר לטלוויזיה (הממשק לא עובר על HDMI!)
4) שלט לא נוח.
.
.
.
עכשיו, הייתי שמח לקנות את ה765 אבל כיום אני מחבר את כל המכשירים שיש לי בחיבורי HDMI (מחשב, ממיר וכו')
הבעיה היא שה765 לא עושה upscaling לכניסות הHDMI !
נורא חשוב לי נושא הווידאו (רב השימוש שלי הוא סרטים).
יש לכם על מה להמליץ??
1) לאחר השווה בינו לבין ה765, ה765 נתן תוצאה יותר טובה גם באיכות הוידאו וגם באודיו (חשוב לציין שלשניהם חובר ממיר yes HD דרך component)
3) בשביל לראות את הממשק חייבים לחבר composite מהרסיבר לטלוויזיה (הממשק לא עובר על HDMI!)
4) שלט לא נוח.
.
.
.
עכשיו, הייתי שמח לקנות את ה765 אבל כיום אני מחבר את כל המכשירים שיש לי בחיבורי HDMI (מחשב, ממיר וכו')
הבעיה היא שה765 לא עושה upscaling לכניסות הHDMI !
נורא חשוב לי נושא הווידאו (רב השימוש שלי הוא סרטים).
יש לכם על מה להמליץ??
- juv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: יובל אינדיצקי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כתבתי את זה כבר בשרשור אחר - לדעתי UPSCALING ברסיברים ברמה הזו הוא לחלוטין לא פיצ'ר שקובע קניה.
האיכות של הסקיילינג פשוט לא מצדיק שימוש בו, בד"כ זה של המסך (כל עוד מדובר על מותג סביר ומעלה) יהיה עדיף.
איזה סקיילר כבר אפשר לשים ברסיבר שנמכר לצרכן ב-4000 ש"ח ועלות הרכיבים ליצרן היא משהו כמו 100-150 דולר אם לא פחות?
האיכות של הסקיילינג פשוט לא מצדיק שימוש בו, בד"כ זה של המסך (כל עוד מדובר על מותג סביר ומעלה) יהיה עדיף.
איזה סקיילר כבר אפשר לשים ברסיבר שנמכר לצרכן ב-4000 ש"ח ועלות הרכיבים ליצרן היא משהו כמו 100-150 דולר אם לא פחות?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
shayzakai כתב:יש כמה סיבות..
4) שלט לא נוח.
.
.
....
1. לא יכול להגיב - לא בחנתי את ה 765.
2. לא ממש... הסתדרתי איתו מצוין גם ללא ספר.
3. לא נכון! הרסיבר חובר אצלי ב HDMI בלבד וראיתי את כל התפריטים.
4. מסכים.
לפיהגדרות יבואן SG אלקטרוניקה ה-765 כן עושה Upscaling ראה הגדרות יבואן בלינק הזה:
http://www.sge.co.il/item.asp?itemID=14 ... 5&mnfSel=1]
http://www.sge.co.il/item.asp?itemID=14 ... 5&mnfSel=1]
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
Harman Kardon 355 עם 3 כניסות HDMI.shayzakai כתב:שלום,
תודה מראש!...
יש לי אותו בעצמי והוא עולה אותו מחיר סדר גודל של היאמהה.
.