לבטים והרהורים חדשים לגבי בחירת מקרן full hd
שלום חברים
לפני כחודש הוציאה חב' פנסוניק לשוק את ה=ptae4000 במחיר מפתיע מאוד של 1,999 דולר.
לפי ביקורות בארה'ב מדובר במקרן -על. קיבל 5 כוכבים על כל הקטגוריות האפשריות בתחום.
אפשר להתפלא על חברת ענק כמו פנסוניק שממשיכה גם בדגם החדש להתעקש על עיצוב לא הכי מחמיא של המקרן.
בתור חדש באתר הבנתי כבר שכאשר נקבע תג מחיר למקרן בארה'ב - המקרן יתומחר כפליים בארץ.
אם חב' יורוקום יתמחרו את המקרן עד 15k אעשה באופן אישי כל מאמץ להשיגו.
אם יתומחר מעל 15k אוותר ואחזור לאופציית מקרן fhd בסביבות 12k.
אופציית יבוא מחו'ל כרגע לא קיימת בשבילי אבל אני מבין שאם יתומחר מעל 15k רבים יעשו זאת.
לפי מקורות בחו'ל הדבר יביא ל-''רעידת אדמה'' בתחום המקרנים בעולם ויתר החברות יצטרכו ליישר קו עם מחירים חדשים והגיוניים. אני כרגע בהמתנה. לפי דעתי בגלל המחיר הבאמת מפתיע, מחירי המקרנים ירדו בזמן הקרוב.
דרך אגב מחיר ה-ptae 3000 כנראה בגלל המהלך האחרון ירד עד 14.5k ועוד היד נטויה. זכור לי שלפני 4 חודשים מחיר היה בין 18-20k.
האם מישהו יודע מתי יגיע לארץ ומה יהיה מחירו ?
לפני כחודש הוציאה חב' פנסוניק לשוק את ה=ptae4000 במחיר מפתיע מאוד של 1,999 דולר.
לפי ביקורות בארה'ב מדובר במקרן -על. קיבל 5 כוכבים על כל הקטגוריות האפשריות בתחום.
אפשר להתפלא על חברת ענק כמו פנסוניק שממשיכה גם בדגם החדש להתעקש על עיצוב לא הכי מחמיא של המקרן.
בתור חדש באתר הבנתי כבר שכאשר נקבע תג מחיר למקרן בארה'ב - המקרן יתומחר כפליים בארץ.
אם חב' יורוקום יתמחרו את המקרן עד 15k אעשה באופן אישי כל מאמץ להשיגו.
אם יתומחר מעל 15k אוותר ואחזור לאופציית מקרן fhd בסביבות 12k.
אופציית יבוא מחו'ל כרגע לא קיימת בשבילי אבל אני מבין שאם יתומחר מעל 15k רבים יעשו זאת.
לפי מקורות בחו'ל הדבר יביא ל-''רעידת אדמה'' בתחום המקרנים בעולם ויתר החברות יצטרכו ליישר קו עם מחירים חדשים והגיוניים. אני כרגע בהמתנה. לפי דעתי בגלל המחיר הבאמת מפתיע, מחירי המקרנים ירדו בזמן הקרוב.
דרך אגב מחיר ה-ptae 3000 כנראה בגלל המהלך האחרון ירד עד 14.5k ועוד היד נטויה. זכור לי שלפני 4 חודשים מחיר היה בין 18-20k.
האם מישהו יודע מתי יגיע לארץ ומה יהיה מחירו ?
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 24/11/2009 15:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודהride כתב:המחיר של המקרן לצרכן הוא 19900. אני מאמין שתוכל להשיגו בחנויות עצמן בפחות...
חששתי וחשבתי שזה יהיה המחיר. כנראה הייתי תמים מדי. אני מבין שזה מחיר התחלתי והמחיר עוד ירד.
מבחינה אישית תאריך יעד לקניית מקרן הוא סוף ינואר 2010. אני מקווה שעד אז המחיר יתעדכן .
מה שנותר כרגע לחכות ולהמתין לביקורת של המקרן בארץ.
יניב כולם מחכים לסקירה שלך. כמו תמיד סקירות מעולות.
ride כתב:המקרן בארץ ונמצא בביקורת אצלי. יפורסם בקרוב. אני מנסה להשיג את המחיר מהיבואן....