ניגון סרטי FHD ברשת ביתית
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בקליינט. השרת יכול להיות גם פנטיום 2 ישן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שלב הבא
תודה על התשובה.
הבעיה עולה שלב...
בהינתן שאין בעיית רוחב פס, אני מעוניין להקרין 3 - 4 סרטי FHD מארבעה מקורות ברשת הבייתית.
כלומר מחשב אחד קולט סטרימים מארבעה מחשבים (בעצם לא חייב ארבעה מחשבים אפשר גם ארבעה סרטים ממחשב אחד) מה המפרט שעל אותו מחשב להיות?
(מעבד וצ'יפסט של הכרטיס מסך)
ושוב תודה.
הבעיה עולה שלב...
בהינתן שאין בעיית רוחב פס, אני מעוניין להקרין 3 - 4 סרטי FHD מארבעה מקורות ברשת הבייתית.
כלומר מחשב אחד קולט סטרימים מארבעה מחשבים (בעצם לא חייב ארבעה מחשבים אפשר גם ארבעה סרטים ממחשב אחד) מה המפרט שעל אותו מחשב להיות?
(מעבד וצ'יפסט של הכרטיס מסך)
ושוב תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות כאן - להקרין 4 סרטים על אותו מסך? על 4 מסכים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני מניח שעם מעבד ארבע ליבתי כמו ה-Q6600 אפשר, אבל אני לא בטוח ב-100% כי לא ניסיתי בעצמי.
אני גם לא בטוח שאפשר להריץ 4 פעמים את ה-Renderer כדי להציג 4 סרטים בבת אחת.
אני גם לא בטוח שאפשר להריץ 4 פעמים את ה-Renderer כדי להציג 4 סרטים בבת אחת.
אתה מדבר על רשת ביתית עם כבלים? או אלחוטית?
בכל מקרה, אם מדובר על רשת קווית מומלץ להתחבר עם ראוטר שתומך 1000Mb/s כמו כן צריך תמיכה גם מהכרטיסי רשת שיתמכו ב1000Mb.
אם מדובר ברשת אלחוטית, התקן החזק ביותר היום הוא תקן N, עם תקן N לפי מה שהבנתי ניתן לנגן בלחץ FHD אחד ואתה מדבר עוד על 4...
בכל מקרה, אם מדובר על רשת קווית מומלץ להתחבר עם ראוטר שתומך 1000Mb/s כמו כן צריך תמיכה גם מהכרטיסי רשת שיתמכו ב1000Mb.
אם מדובר ברשת אלחוטית, התקן החזק ביותר היום הוא תקן N, עם תקן N לפי מה שהבנתי ניתן לנגן בלחץ FHD אחד ואתה מדבר עוד על 4...