אחרי 4 שנים גיליתי שגם אני יכול להנות מ HD ויש לי שאלה בנושא

מקרנים קידמיים - Front Projector.
mush פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

שליחה

לפני יותר מ - 4 שנים נכנסתי לדירה חדשה ועשיתי קניה גדולה לכל הבית של פלאזמה, 2 * LCD ומקרן, השקעתי וקניתי דברים איכותיים (נכון לאז) אבל לא נתתי את דעתי ל HD שעדיין היתה בחיתולים (לפחות בארץ), מאז אני מחכה לאפשרות לשדרג על מנת להנות מחגיגת ה HD שמסביבי. השבוע במקרה נתקלתי במקרן שלי באינטרנט, נכנסתי למפרט והפתעה - :lol: זה מקרן HD ץ (Panasonic AE700).

עד כאן הסיפור המשעשע והגילוי המפתיע, 4 שנים אני רואה בו סרטים, סדרות, משחק PS ולא מבין מה אני מפספס, בקיצור החלטתי לקנות את ה Xstrimer של באג ולחבר אותו למקרן דרך HDMI העניין הוא שאני צריך בסביבות 10 מטר כבל HDMI מהארונית שבה יושבים הרסיבר, הממיר, הDVD ועכשיו ה Xstrimer עד למקרן, ראיתי שיש המון סוגים של כבליי HDMI במחירים שונים ולעיתים לא זולים, מה גם שנראה לי שבאורך כזה איכות הכבל מאד חשובה ופה אני צריך את עזרתכם, איזה כבל HDMI כדאי לי לקנות?
ועוד שאלה קטנה, אני מתכוון להוציא מה Xstrimer כבל HDMI למקרן ואופטי לרסיבר, אין בעיה עם זה, נכון?

המון תודה

dors
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79

שליחה

HDMI מעביר מידע ספרתי, כך שאין כ"כ משמעות ל-"איכות" הכבל. זה יהיה מצויין:
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435-כב ... ר-תוצרת-HQ

כן, כבל HDMI למקרן ואופטי לרסיבר is the way to go :)
(אלא אם יש לך כניסת HDMI ברסיבר, ואז זה יחסוך לך את הכבל האופטי)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

Re: אחרי 4 שנים גיליתי שגם אני יכול להנות מ HD ויש לי שאלה ב

שליחה

mush כתב:לפני יותר מ - 4 שנים נכנסתי לדירה חדשה ועשיתי קניה גדולה לכל הבית של פלאזמה, 2 * LCD ומקרן, השקעתי וקניתי דברים איכותיים (נכון לאז) אבל לא נתתי את דעתי ל HD שעדיין היתה בחיתולים (לפחות בארץ), מאז אני מחכה לאפשרות לשדרג על מנת להנות מחגיגת ה HD שמסביבי. השבוע במקרה נתקלתי במקרן שלי באינטרנט, נכנסתי למפרט והפתעה - :lol: זה מקרן HD ץ (Panasonic AE700).

עד כאן הסיפור המשעשע והגילוי המפתיע, 4 שנים אני רואה בו סרטים, סדרות, משחק PS ולא מבין מה אני מפספס, בקיצור החלטתי לקנות את ה Xstrimer של באג ולחבר אותו למקרן דרך HDMI העניין הוא שאני צריך בסביבות 10 מטר כבל HDMI מהארונית שבה יושבים הרסיבר, הממיר, הDVD ועכשיו ה Xstrimer עד למקרן, ראיתי שיש המון סוגים של כבליי HDMI במחירים שונים ולעיתים לא זולים, מה גם שנראה לי שבאורך כזה איכות הכבל מאד חשובה ופה אני צריך את עזרתכם, איזה כבל HDMI כדאי לי לקנות?
ועוד שאלה קטנה, אני מתכוון להוציא מה Xstrimer כבל HDMI למקרן ואופטי לרסיבר, אין בעיה עם זה, נכון?

המון תודה
...
לי יש כבל HDMI באורך 15 מטר שעלה 600 ש"ח וזה עובד מצוין. לא ברור לי איזה יתרונות יש לכבל דומה שעולה כפול או יותר. לגבי החיבור למקרן ולרסיבר, אם קנית לפני 4 שנים את הרסיבר אז אני מניח שאין לך בו אפשרות של שרשור כבל ה HDMI ואם תחבר כמו שאמרת אני מניח שב XSארקשצקר יש אפשרות לקנפג מאיפה יצא הסאונד (אופטי או HDMI).

בהצלחה

חזור אל “מקרנים”