EAC ripping שגיאות
אני כבר מזמן לא עשיתי ריפ ולכן אני לא זוכר , אבל יש שתי דרכים
אחת בסקיור מוד אתה אמור לקבל לוג של בדיקת CRC
2 יש דבר כזה שנקרא ACURATE RIP אאל"ט , אני לא יודע אם זה מובנה בEAC או תוכנה נוספת ,אאל"ט היא בודקת את זה לעומת DATABASE של הדיסקים שיש אצלה , אבל אני לא סגור על זה . אני מקווה שמישהו שעשה ריפים לאחרונה יכנס ויענה לך
אחת בסקיור מוד אתה אמור לקבל לוג של בדיקת CRC
2 יש דבר כזה שנקרא ACURATE RIP אאל"ט , אני לא יודע אם זה מובנה בEAC או תוכנה נוספת ,אאל"ט היא בודקת את זה לעומת DATABASE של הדיסקים שיש אצלה , אבל אני לא סגור על זה . אני מקווה שמישהו שעשה ריפים לאחרונה יכנס ויענה לך
מה זאת אומרת איך?
התוכנה נותנת לך דו"ח מדויק בסוף כל ריפ. כתוב שם הכל, כולל מה שהיא לא הצליחה לקרוא.
כדי שההתוכנה תפעל על מקסימום של "נכונות למקור", אתה אמור לכוון את האופציות נכון, כמו את ה-OFSSET המדויק של ה- CD-ROM שלך ואת הכיבוי של ה-cache, וכך הלאה.
התוכנה נותנת לך דו"ח מדויק בסוף כל ריפ. כתוב שם הכל, כולל מה שהיא לא הצליחה לקרוא.
כדי שההתוכנה תפעל על מקסימום של "נכונות למקור", אתה אמור לכוון את האופציות נכון, כמו את ה-OFSSET המדויק של ה- CD-ROM שלך ואת הכיבוי של ה-cache, וכך הלאה.
יש הרבה מדריכים באינטרנט איך לכוון את EAC, תכתוב במנוע החיפוש EAC SETUP, למשל.
הכיוונון די חשוב כי הוא די משפיע על התוצאות. למשל, בחלק מאתרי ה-TORRENT, אם אתה לא מצרף LOG שמראה שכיוונת את ה-EAC שלך נכון, לא ינתנו לך לצרף את ה-RIP שעשית ולפרסם את הדיסק שלך.
לגבי ה-OFFSET של ה-CD-ROM שלך, תכתוב פשוט את הדגם שיש לך במנוע החיפוש ואת המילה OFFSET, ותראה מה המספר המדויק, הוא אמור להיות + או - משהו. למשל 12- או 106+.
הכיוונון די חשוב כי הוא די משפיע על התוצאות. למשל, בחלק מאתרי ה-TORRENT, אם אתה לא מצרף LOG שמראה שכיוונת את ה-EAC שלך נכון, לא ינתנו לך לצרף את ה-RIP שעשית ולפרסם את הדיסק שלך.
לגבי ה-OFFSET של ה-CD-ROM שלך, תכתוב פשוט את הדגם שיש לך במנוע החיפוש ואת המילה OFFSET, ותראה מה המספר המדויק, הוא אמור להיות + או - משהו. למשל 12- או 106+.
טוב לא ידעתי שהיום בטורנטים משתמשים רק בEAC זה חדש לי . אולי זו סיבה טובה ללמוד על טורנטים
ולגבי האופסט אני אבדוק , ותודה לך על המידע
הבעיה שלי שאני יודע שהצורב הוא של LG , אני רק לא יודע איך בדיוק אני מוצא את מספר הדגם שלו ?
מישהוא ואלי יודע איך בודקים דבר כזה ?
ולגבי האופסט אני אבדוק , ותודה לך על המידע
הבעיה שלי שאני יודע שהצורב הוא של LG , אני רק לא יודע איך בדיוק אני מוצא את מספר הדגם שלו ?
מישהוא ואלי יודע איך בודקים דבר כזה ?
זה שיש קובץ לוג עם תוצאות לא אומר שאני מבין אותן
PolarBear
איך אתה מבין המספר 99.9% ? מה זה אומר ?
תוצאות באחוזים זה כשמחלקים מונה במכנה . מה חילקו כאן במה ?
איך אתה מבין המספר 99.9% ? מה זה אומר ?
תוצאות באחוזים זה כשמחלקים מונה במכנה . מה חילקו כאן במה ?
לומר לך את האמת ? אני אף פעם לא העזתי לגעת/לפתוח או משהו , כי עם ידיים שמאליות כמו שלי , זה בטוח לא יצא טוב כשאני אנסה לסגור את זה .PolarBear כתב:גם לי יש LG.
איך אתה מוצא את הדגם? פשוט תפתח את המכסה של המארז ותסתכל?![]()
או אם נשארו לך ניירות מהקניה, תבדוק בהן....
בפעם הבאה שאצטרך טכנאי אבקש ממנו לבדוק לי וארשום לפני
99.9% ב-EAC זה בסדר גמור, זה הרבה פעמים ככה, גם כשהדיסק חדש לחלוטין.
TRUEJOKER - בטוח אפשר לבדוק בעוד צורות, תבדוק במנהל התקנים אצלך בווינדוס או מתוך איזו תוכנת-צריבה או משהו.
בעצם תנסה פשוט ללכת ל- MY COMPUTER, ללחוץ מקש ימני על האייקון של ה-CD-ROM, לבחור באפשרות-PROPERTIES ואז באפשרות- HARDWARE. אמור להראות לך את הדגם.
TRUEJOKER - בטוח אפשר לבדוק בעוד צורות, תבדוק במנהל התקנים אצלך בווינדוס או מתוך איזו תוכנת-צריבה או משהו.
בעצם תנסה פשוט ללכת ל- MY COMPUTER, ללחוץ מקש ימני על האייקון של ה-CD-ROM, לבחור באפשרות-PROPERTIES ואז באפשרות- HARDWARE. אמור להראות לך את הדגם.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
תבדקו מושג AccurateRip. הוא, לדעתי המפתח לדיון הזה.