לפי הנכתב ברשת,הדור השלישי של WD,מספק את הסחורה,נפתרו כמה חיסרונות של דגמים הקודמים,חוץ מעברית אבל זה פחות חשוב לי,מיועד להורים דוברי הונגרית ,אני בעל HTPC,לכן אותי פחות מעניין מזרימי מדיה,אבל בשבילם יכול להיות נהדר.שאלה שלי האם מישהו כבר רכש/יש לו ניסיון עם המוצר הנ"ל ? אחרי ישיבה ממושכת על הגדר בקשר ל-A110,פתאום צץ מכשיר בפחות מ-700 ש"ח !!! ללא סירבול של יבוא אישי (בין 100-120$ בחו"ל),עם אחריות בארץ (שני ותיקים טק דאטה/בנדה),עם צ'פ הכי חדש בשוק !!! רוב הסיכויים שהמחליף של A-110 יהיה מבוסס גם כן על צ'פ הזה,בכל מקרה ללא ספק נזרק לשוק מוצר עם עלות/תמורה מטורפת,ואם נושא של עברית יבשיל אז בכלל יכול להיות להיט לטווח הארוך.אשמח לתגובות/רשמים...
לפי AVS
It already does DTS, Dolby Digital, TrueHD. The only thing missing is DTS-HD MA and currently the unit will play the DTS core from that. Thats a pretty damn good start compared to the other units on the market in the same price range...
בתור אחד שיש לו בין השאר את ה-wd hd, אני יכול לומר שנושא הכתוביות פשוט מרגיז, ובכלל חוסר התמיכה בעברית מעיד על התעלמות היצרן.
בעבר הלא כל כך רחוק, כשמחירי הסטרימרים היו יקרים מאוד ולא היו הרבה שחקנים, wd היה פיתרון פשוט ונהדר.
היום, כשיש כמה מכשירים טובים מאוד שמחירם נמוך משמעותית מ-1000 ש"ח, האטרקטיביות של ה-wd ירדה פלאים.
למה לא לרכוש, לדוגמא, את האקסטרימר שעולה בארץ 749 ש"ח, כולל תמיכה מלאה בעברית, קורא את כל הפורמטים החדשים, תומך ביישומי אינטרנט, קטן אך יחד עם זאת יכול להכיל כונן פנימי ומסוגל להעביר/להעתיק קבצים מכונן לכונן...
אני יכול להעיד על עצמי שאני משתמש ממוצע, לא אודיופיל...
השתמשתי בפועל ב-4 סטרימרים, ביניהם גם ה-wd וגם האקסטרימר.
אצלי פינת המדיה בסמוך לפינת הישיבה ועליה המכשירים, מול המסך (אצל רוב האנשים המכשירים נמצאים רחוק יותר לדעתי).
אני יכול להעיד שמאוורר האקסטרימר לא הפריע לי מעולם (מכוון למדיום) והרעש שלו בהחלט לא עולה על הרעש של מכשיר היס מקס לדוגמא (גם מהכונן הפנימי של הפופקורן נשמעים רעשים לפעמים, אבל זה לא ביג דיל).
בכל אופן, וזו דעתי האישית כמובן, ההתעסקות עם המרת הכתוביות וחוסר התמיכה בהצגת תיקיות בעברית ב-wd הפריעו לי הרבה יותר, וחד משמעית, מבחינתי, אם הבחירה הייתה בין שני מכשירים אלה - הייתי בוחר באסטרימר.
דרך אגב, יש הרבה שיפורים בגרסאות האחרונות ויש תחושה שהיצרן מגיב ביעילות לבעיות נקודתיות.
למה המצב לא כך עם ה-wd? הרי זו חברה גדולה עם נציגות מכובדת בארץ...
לגבי הפורמטים, מי שרוצה לצפות בתכני בלו-ריי מלאים עם תפריטים אולי תהיה לו בעיה, אבל אני לא בטוח שעם ה-wd המצב טוב יותר.
Batnun כתב:(ממילא אני עובד מהבית - באים לשדרג לי את האינטרנט ל-50Mb)
...
50 מגה??!?!?! WOW
דרך מי (בזק או הוט)
וכמה עולה (כולל ספק)
אני בדיוק לפני שידרוג החבילה שלי, אני מעוניין לבנות HTPC ולהוריד תוכן ולשם כך אני צריך קו חזק יותר מה 1.5 שיש לי היום, אני מחפש את השדרוג הבא ואני חושב בכיוון של 2.5 מגה אבל 50 נשמע הרבה יותר טוב (-:
כמובן שאם מדובר ב 300-400 ש"ח אז וודאי לא בשבילי אבל אם יש דיל שאני לא מודע לו שהופך קווים כאלו למשתלמים - אנא שתף
תודה, לא שמתי לב, בכל אופן מצאתי כבר את השרשור שלכם למחירי אינטרנט,
http://www.hometheater.co.il/modules.p ... start=180
אחלה רעיון, עוזר לי מאוד, מחר אני מתקשר לברר על10 מגה עם בב"ל ובזק ב 155 ש"ח נשמע דיל מעולה,
וגם הדיל של הוט UFI 16 מגה ב 202 ש"ח נשמע טוב.