windows 7 לא נותן לי לבחור את הרזולוציה של המסך שלי
התקנתי סוף סוף את מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט והיא לא נותנת לי לעבוד ברזולוציה יותר גבוהה מ1024 על 768. אני עובד על טלויזיה ולכן אני צריך שהרזולוציה תהיה 1360 על 768 בשביל להנות מתמונה חדה. הכרטיס מסך שלי הוא ATI 4870 והתקנתי את הדרייבר שלו. זה לא הועיל.
יש דרך להכריח את הכרטיס מסך להפעיל את הרזולוציה הזאת? בXP אני הצלחתי לעשות את זה אבל ב7 נראה שהאופציה נעלמה מהממשק של ATI.
יש דרך להכריח את הכרטיס מסך להפעיל את הרזולוציה הזאת? בXP אני הצלחתי לעשות את זה אבל ב7 נראה שהאופציה נעלמה מהממשק של ATI.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא כל טלוויזיה מאפשרת להגדיר את הרזולוציה הטבעית שלה ב-DVI/HDMI, VGA או שניהם. תבדוק בחוברת ההוראות של המסך שלך באילו רזולוציות היא תומכת. בכל מקרה, תמיד כדאי לנסות את שני סוגי החיבורים ולראות באיזה מהן רואים יותר טוב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בHDMI אני יכול לבחור אבל אני לא רוצה להשתמש בHDMI. אני לא רוצה לנתק ולחבר כל פעם כבל אחר כשאני עובר בין פס3 למחשב. אפשר להשתמש ברזולוציה הטבעית עם VGA (כך הייתי בXP) אז זאת לא הבעיה. חיפשתי בדרייבר ולא מצאתי איך לפתור את זה עם VGA 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אז תקנה באיביי מפצל HDMI עם שלט. זה מה שאני עשיתי. זה עולה בערך 100 שקל כולל משלוח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"