איזה פלסמה לקנות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
ממליץ שתתחיל עם קריאה של מאמרים בתחום (יש כמה כאלה בתחום), חיפוש של המילה פלאזמה מהעמוד הראשי תעזור.
במחיר כזה, יהיה לך בעיה לרכוש מסך איכותי בגודל 42" (גם מסך EDTV). שווה לשקול הוספה של עוד כמה (לא הרבה) אלפי שקלים ולקבל משהו איכותי. כרגע יש שינוי משמעותי בתחום, הרבה תחלופת מודלים. אני ממליץ שתבדוק את הפנסוניק PWD8.
אין כרגע מבצעים עליו, אבל שווה ליצור קשר עם חנויות שמומלצות על ידי המשתמשים כאן באתר, כמו לגאסי, העולם הדיגיטלי, וכו'.
במחיר כזה, יהיה לך בעיה לרכוש מסך איכותי בגודל 42" (גם מסך EDTV). שווה לשקול הוספה של עוד כמה (לא הרבה) אלפי שקלים ולקבל משהו איכותי. כרגע יש שינוי משמעותי בתחום, הרבה תחלופת מודלים. אני ממליץ שתבדוק את הפנסוניק PWD8.
אין כרגע מבצעים עליו, אבל שווה ליצור קשר עם חנויות שמומלצות על ידי המשתמשים כאן באתר, כמו לגאסי, העולם הדיגיטלי, וכו'.
אין לי בעיה לחכות קצת לדגם טוב יותר או להוסיף עוד כמה אלפים.
ממה שקראתי אני באמת מחפש 42" EDTV ומצאתי כאלה של LG ושל GRAETZ במחיר של 10K
יש להם ניגודיות של 1:10000 השאלה האם זה בא בחשבון או שרק מותגים מסוימים באמת שווים את ההשקעה?
ממה שקראתי אני באמת מחפש 42" EDTV ומצאתי כאלה של LG ושל GRAETZ במחיר של 10K
יש להם ניגודיות של 1:10000 השאלה האם זה בא בחשבון או שרק מותגים מסוימים באמת שווים את ההשקעה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אני ממליץ על חיפוש על נושא ה-10,000:1.
נושא כאוב. הם אומנם נותנים שחורים עמוקים מאוד, אבל תמונה נורא מגורענת במיוחד בגוונים כהים.
נושא כאוב. הם אומנם נותנים שחורים עמוקים מאוד, אבל תמונה נורא מגורענת במיוחד בגוונים כהים.