בעיה ב JD

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
DotanYaniv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים, לאחרונה נכנסתי לעולם ההורדות הישירות (עברתי מ emule :D ) ורכשתי Premium Account ל RapidShare לפי מיטב הבנתי לאחר שקראתי כאן ובפורומים אחרים התוכנה הטובה ביותר היא Jdownloader אבל...
לאחר ההתקנה והוספת התכנים להורדה התוכנה מורידה כמו משוגעת בכל רוחב הפס !!! (מעולה) ... אבל ..לאחר זמן מה (כחצי שעה) היא נעצרת לגמרי !!!! ולא מורידה כלום !!! , לשם השוואה הורדתי את תוכנת ההורדה של RapidShare (שמוגבלת ל 5 קבצים בו זמנית) שם אין בעיה - אבל היא מורידה בקצב ה emule....ולא לשם כך נכנסתי לעולם הזה, עוד משהוא - ניסיתי לשנות שרתים ב jd - גם ללא הצלחה והתוכנה הפסיקה להוריד לגמרי לאחר כחצי שעה, ניסיתי גם בלילה...
אשמח מאוד לעזרה או לרעיון לתוכנה חילופית שיועדת לעבוד עם Premium Account.

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

אולי מישהו מוכן להסביר לי את העניין של חשבון בראפיד שייר בתשלום?

איזה יתרון זה נותן? הרי דרך JD, גם ככה הכל עובד חלק, כולל אפשרות לביטול זמן ההמתנה בין הורדות.

וזה לא רק מטעמים של חסכון בכסף. יש לי בעיה קשה עם העובדה שמישהו מרוויח כסף מתכנים פיראטים (בדיוק כמו שלעולם לא אקנה סרט או דיסק מוסיקה פיראטי).

DotanYaniv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה #3 

הסתדרתי !!!

התחלתי לעבוד עם Internet Download Manager והחיים יפים !!! מהירויות טובות ומלאות !! (כרגע לילה, אני מקווה שזה לא בגלל זה....)

amittzor, תגיד, כמה זמן לוקח לך להוריד סרט HD (במיוחד ה 1080) דרך ה JD ?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #4 

תנסה את התוכנה Internet download manager
לא צריך להגדיר שיש לך חשבון פרימיום היא עובדת איתו אוטומטית מאוד פשוטה לשימוש ומנצלת את כל רוחב הפס

mrgadgets
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 868
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

amittzor כתב:אולי מישהו מוכן להסביר לי את העניין של חשבון בראפיד שייר בתשלום?

איזה יתרון זה נותן? הרי דרך JD, גם ככה הכל עובד חלק, כולל אפשרות לביטול זמן ההמתנה בין הורדות.

וזה לא רק מטעמים של חסכון בכסף. יש לי בעיה קשה עם העובדה שמישהו מרוויח כסף מתכנים פיראטים (בדיוק כמו שלעולם לא אקנה סרט או דיסק מוסיקה פיראטי).
...
היתרונות הם שאתה יכול להוריד כמה קבצים בו זמנית לעומת קובץ אחד בלבד בחשבון חינמי,
אתה מוריד על כל רוחב הפס שלך

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

רוחב הפס שלי מאוד צר כרגע (1.5), כך שזה מוריד לי רוב הזמן על מהירות מקסימלית, ועם האפשרות לניתוק אוטומאטי וחיבור מחדש בין קובץ לקובץ, גם זמן ההמתנה מצטמצם ל-2 דקות.

אני לא מכיר את internet download manager, אבל כל מנהל הורדות שניסיתי (וניסיתי) לא מספק אפילו רבע מהיכולות המדהימות של JD.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #7 

ואם אני לא רוצה שהאינטרנט שלי יתנתק כל כמה דקות?
ואם בא לי לעבוד עם IP קבוע?
ואם יש לי רוחב פס של 5 מגה ויותר?
ואם אני רוצה להוריד 15 ג'יגה ביום? (בלילה רק 10% נחשב)
ואם אני משתף סרטונים כדי לקבל עליהם נקודות PREMIUM מראפיד ולהאריך את החשבון בחינם?

אגב אני לא ממליץ על JD כתוכנה לבעלי חשבון PREMIUM , עדיף לעבוד עם FREE DOWNLOAD MANAGER .
יש הורדות שנתקעות באמצע בJD בגלל בעיות של סנכרון עם השרתים של ראפיד. מהירות לא יציבה ועוד
גם FLASHGET טובה, אבל יש מקרים שהיא אוכלת יותר TRAFFIC מהחשבון שלכם בראפיד לכן צריך לשים לב את מה שהורדתם זה באמת מה שירד לכם מהחשבון
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78907
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #8 

JD = JDATE?

ohadc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175

שליחה #9 

jdownloader

itzik_vip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #10 

איך אפשר לבטל את זמן ההמתנה בין הורדות בתוכנה JD ?

תודה
איציק

Slior
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #11 

oferlaor כתב:JD = JDATE?
...
:lol: :lol: :lol:

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

איציק, כנס ל settings, יש שם אופציה של reconnection. גם אם אתה מחובר דרך ראוטר, יש אפשרות לבחור את סוג הראוטר ואפשרות ללמוד את פקודות הניתוק והחיבור שלו ע"י התחברות לממשק הניהול של הראוטר (אתה פשוט מנתק ומחבר, ו JD יודע ליצור סקריפט באופן אוטומאטי). אחרי שאתה עושה את זה, אתה צריך לסמן את האייקון של auto reconnect בשורת האייקונים שמתחת לתפריטים, וזהו..

אם תסתבך (מודה, זה לא פשוט, לקח לי קצת זמן להבין איך זה עובד), אשמח לעזור.

sheva23 - כנראה שהצרכים שלנו פשוט שונים.

"ואם אני משתף סרטונים כדי לקבל עליהם נקודות PREMIUM מראפיד ולהאריך את החשבון בחינם? " לא הבנתי בדיוק למה הכוונה, כי אני לא כל כך בקיא בעניין, אבל זה מדגיש את מה שכתבתי קודם - מאוד מפריע לי כשמישהו עושה כסף מתכנים פיראטים, וההצלחה האדירה של ראפיד ודומיו הרי מתבססת על תכנים פיראטים (למרות שהם, ובמיוחד ראפיד, נזהרים ומוחקים קבצים שהתלוננו עליהם שמפירים זכויות יוצרים)

אגב, החסרון היחידי שמצאתי ב JD, שהיא תוכנה פשוט גאונית ובכל פעם אני נדהם לגלות פיצ'ר מדהים נוסף, היא שהיא כבדה בטירוף. אבל כנראה ששום דבר לא מושלם.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

מפריע לך שעושים כסף מתכנים פירטיים, אבל לא מפריע לך לגנוב זכויות יוצרים ולהשתמש בהם בחינם. אהבתי את הרעיון, העיקר שאתה מרגיש טוב עם זה
ראפידשר וUSENET ודומיהם זה בסה"כ שרתים שמאחסנים חומר. זה שאנשים בחרו לאחסן שם מידע לא חוקי , לא אמור לפסול את השירות שאתה מקבל מהחברה
יש כאלה שצריכים מהירות וכמות בניגוד אלייך, וזה עולה כסף.

יש אופציה לעלות בעצמך תכנים לאתר, ולשתף אותם בפורומים. ראפידשר מתגמלים אותך בנקודות ובסופו של דבר אם צברת מספיק כאלה, אז תוכל להאריך את החשבון , בחינם (כמו שאתה אוהב).

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

אני לא מבין למה אתה מתעקש להפוך את הדיון הזה להתנצחות אישית ביני לבינך. זו לא דרכי ולמיטב הבנתי גם לא דרכו של האתר הזה, אז צא מזה, כי אני לא מתכוון לשתף איתך פעולה.

אין לי שום בעיה לשלם על תוכן. ולראיה, יש לי YES בבית. יש לי בעיה קשה לשלם על תוכן פיראטי. ראפידשייר ודומיו הם לא אתרים פיראטים בהגדרתם, והם עושים כל מה שצריך כדי שלא יהיו כאלה מבחינת החוק (אי אפשרות חיפוש באתר, מחיקת קבצים שמתקבלים תלונות לגביהם וכדומה), אבל זה בסך הכל כסת"ח. בוא לא ניתמם. בעלי האתרים האלה יודעים טוב מאוד שללא התכנים הפיראטים לא היתה כל הצדקה לקיומם.

אם למצוא הקבלות להבדלים בין שני הדברים - אז הורדת תוכן לא חוקי מהאינטרנט זה כמו שבעבר אנשים לקחו סרטים DVD מספריית וידאו וצרבו אותם, ותשלום לאתרי אחסון זהה לרכישת DVD פיראטי בבאסטה בשוק.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

אתה לא משלם אבל על תוכן פיראטי, אלא על שירות הורדות נוח יותר ומהיר יותר (זה שביינתים אתה לא צריך אותו זה משהו אחר).
להזכירך אפשר להוריד גם סדרות ישראליות שכבר שודרו בטלויזיה ועוד טונות של דברים שלאו דווקא פירטיים .
לדעתי חלק מהסיבה זה שאתה מנסה לחסוך קצת בנושא הזה. אין בזה כל פסול. השאלה מה היית עושה במידה והיו חוסמים את כל המקורות להורדות, ורק השרתים האלה היו פעילים.
האם היית מוותר על הורדת תכנים באופן גורף, רק בגלל העקרון שלך? לפחות תהיה קנה עם עצמך , עזוב את מה שאנשים אחרים יחשבו.
אתה חושב שאני לא מכיר מלא אנשים שמוכנים לבזבז פי 20 זמן רק בשביל לא להוציא שקל מהכיס, רק בגלל שיש איזו דרך עקיפה להשיג בחינם? זה עניין של אופי , ובארץ לא חסר לנו כאלה.

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

דרך אגב - לא כתבתי בשום מקום שאני צורך תוכן פיראטי. חשבת על זה שאולי אני משתמש ב JD להורדות לגיטמיות?

לגבי מה שכתבת על סדרות ישראליות - זה שהן שודרו בטלוויזיה לא משנה את העובדה שמדובר בתוכן פיראטי שהועלה ללא אישור וללא תשלום לבעלי הזכויות. מבחינת החוק, גם הקלטה במכשיר וידאו נחשב כעבירה.

ובנוגע לפסקה האחרונה - נכון, עניין של אופי, הישראלי המכוער, וכו'... אבל אתה לא יכול להעלות את הטענה הזו כשמדובר על ספק תוכן פיראטי (ואיך שלא תהפוך את זה, ראפיד ושאר אתרי האחסון, בכוונה או שלא בכוונה, הם כאלה). אתה יכול להעלות את הטענה כשמדובר על אנשים שבוחרים לא לשלם לחברות הטלוויזיה הרב ערוצית כי במילא את כל התוכן הם מורידים מהאינטרנט, או כאלה שחלילה מתחברים פיראטית, אבל בכל הנוגע לאי-תשלום לשרתי אחסון, זה כבר סיפור אחר. מה גם שבינינו - כמה אנשים לדעתך כבר מורידים תכנים ב 1080P ששוקלים מעל 10GB לסרט? הישראלי הממוצע, כרגע לפחות, יסתפק בגרסת XVID של 700 מגה, ובשביל זה בטח ובטח שלא צריך חשבון פרימיום.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

אני מקבל את מה שאתה אומר.
לא יודע מה בדבר החוקיות של סדרות ישראליות, לפחות אלה שהועלו כבר לרשת באתר של NANA ושל ערוץ 2 , גם אותן אפשר להוריד דרך ראפידשר.
כל עוד אף אחד לא בודק מה אתה מוריד, כל הטענות שלנו לגבי חוקיות הן מוסריות בלבד ועל כן היה לי מוזר לשמוע שאין לך בעיה להוריד פיראטי (ובוא לא ניתמם), אבל לשלם לחברת איחסון, כן יש בעיה.
גלשנו לדיון ששייך לשרשור הגדול שמתנהל כרגע על הורדות וחוקים , והיו שם מלא מגיבים , אבל עדיין לא קפץ שם מישהו שלא מוכן לשלם לחברת איחסון או משהו בסגנון רק בגלל שיש על השרתים שלהם תוכן פיראטי :)
והבאתי את הדוגמא על הדברים החוקיים שיש בשרתים של RAPIDSHARE רק כדי להמחיש שקיימים גם אנשים שמשלמים להם כדי לקבל שירות על דברים חוקיים.
תדע לך שהמהות של ראפידשר החלה בכלל מפתרונות אחסון לחברות גדולות שרצו להעביר ביניהן מידע של קבצים גדולים ומקודדים, בכדי לחסוך בעלויות .
מה גם שבינינו - כמה אנשים לדעתך כבר מורידים תכנים ב 1080P ששוקלים מעל 10GB לסרט? הישראלי הממוצע, כרגע לפחות, יסתפק בגרסת XVID של 700 מגה, ובשביל זה בטח ובטח שלא צריך חשבון פרימיום.
...
אנשים שקונים טלויזיה FHD או HDR , וקונים מזרימדיה/HTPC ירצו לצפות בתוכן HD ולא להסתפק בגירסת DVDRIP או TELESYNC
הדרישות עולות בהתאם, גם רוחב פס גבוה יותר , וגם מתחברים לUSENET , שרתי אחסון או טורנטים פרטיים.
לכן גם אמרתי שמה שמספיק לך לא מספיק לרבים אחרים באתר הזה , ואין מה להרים גבה מדוע אנשים משלמים על פרמיום. הבאתי מספיק סיבות לכך.

mrgadgets
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 868
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #18 

knazi כתב:תנסה את התוכנה Internet download manager
לא צריך להגדיר שיש לך חשבון פרימיום היא עובדת איתו אוטומטית מאוד פשוטה לשימוש ומנצלת את כל רוחב הפס
...
בכיף הייתי משתמש בה,
אבל לכל הורדה היא פותחת חלון ואם ממזערים אז Tray ואין רשימה מסודרת,
אם לא JDownloader אז עדיף אורביט ששומר הכל ברשימה מסודרת, בלי המון חלוניות לא נחוצות.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #19 

ברור שidm שומר הכל ברשימה מסודרת...על מה אתה מדבר?
תלחץ על הסמל שבtray והרשימה תופיע
או אם כמוני יש לך ווינדוס 7 תוסיף את זה לסרגל למטה הכי נוח לתוכנות שמשתמשים בהם כל הזמן

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

זה ציטוט המפתח - "מה שמספיק לך לא מספיק לרבים אחרים באתר הזה"

עם דגש על "באתר הזה", שממש לא מייצג את הכלל. אני מוכן להתערב שבסביבות 90% מבעלי הפלזמות וה LCD לא שמעו בכלל על המושג מזרימדיה. הם קונים את זה כי זה חדש ויפה, וצופים בעיקר בשידורי YES\HOT.

לגבי ראפיד - שוב, לא מעניין אותי לאיזה צורך האתר הוקם ומה היתה מטרתו. מה שחשוב הוא השימוש העיקרי שנעשה בו כיום.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”