שאלה דחופה לגבי SCART ו-RGB
אני רוצה לקנות עכשיו טלוויזיה CRT, עם חיבור SCART ששרשום עליו
suittable iputs fo av1 include RGB
הטלוויזיה צריכה להיות מחוברת למחשב, ואני רוצה לחבר אותה עם כבל VGA ל-COMPONENT
האם החיבור הזה תומך בקומפוננט ורק צריך מתאם ל-SCART ? והאם בכלל יש הבדל באיכות אם מחברים מחשב ל-S-VIDEO או ל-COMPONENT
תודה
suittable iputs fo av1 include RGB
הטלוויזיה צריכה להיות מחוברת למחשב, ואני רוצה לחבר אותה עם כבל VGA ל-COMPONENT
האם החיבור הזה תומך בקומפוננט ורק צריך מתאם ל-SCART ? והאם בכלל יש הבדל באיכות אם מחברים מחשב ל-S-VIDEO או ל-COMPONENT
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כמעט בטוח שמVGA לקומפוננט לא תראה כלום.
אך עדיין לקומפוננט קראו פעם RGB, בכבל G מועבר גם מידע לגבי התמונה וגם צבע ירוק
חיבורי הRGBS לאומת זאת לא מעבירים בכבל G את המדע ולכן הנוסח של מה שרשום על המסך לא מובן.
שווה לנסות לבדוק, פירסמתי פעם שרטוט של כבל VGA לRGB עם מתאם SCART.
אך עדיין לקומפוננט קראו פעם RGB, בכבל G מועבר גם מידע לגבי התמונה וגם צבע ירוק
חיבורי הRGBS לאומת זאת לא מעבירים בכבל G את המדע ולכן הנוסח של מה שרשום על המסך לא מובן.
שווה לנסות לבדוק, פירסמתי פעם שרטוט של כבל VGA לRGB עם מתאם SCART.
נערך לאחרונה על ידי JEXY ב 23/11/2009 23:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז מה הדרך הטובה והאיכותי ביותר לחבר מחשב למסך CRT ?JEXY כתב:כמעט בטוח שמVGA לקומפוננט לא תראה כלום.
אך עדיין לקומפוננט קראו פעם RGB, בכל G מועבר גם מידע לגבי התמונה וגם צבע ירוק
שווה לנסות לבדוק, פירסמתי פעם שרטוט של כבל VGA לRGB עם מתאם SCART....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בעיקרון
עדיפות היא לחיבור מקודד שימיר את האות מהמחשב לאות להמסך מסוגל לקרוא, מקודד כזה יעלה בארץ בסביבות ה300 ש"ח (פחות או יותר, תלוי מאיפה קונים).
לאומת זאת כבל כזה עולה גרושים (50 ש"ח), אז שווה להתחיל עם האופציה של הכבל, במידה ולא להביא מקודד.
יש לי כבל כזה ואני יכול לתת לך אותו לבדיקה:
לאומת זאת כבל כזה עולה גרושים (50 ש"ח), אז שווה להתחיל עם האופציה של הכבל, במידה ולא להביא מקודד.
יש לי כבל כזה ואני יכול לתת לך אותו לבדיקה:
Re: בעיקרון
תודה, בסופו של דבר ויתרתי על הטלווזיה ההיא, רציתי לדעת איזה טלוויזיה כן כדי לקנות בשביל לקבל את האיכות הטובה ביותר מהמחשב,איזה חיבור או איזה דגם, חברה... משהוJEXY כתב:עדיפות היא לחיבור מקודד שימיר את האות מהמחשב לאות להמסך מסוגל לקרוא, מקודד כזה יעלה בארץ בסביבות ה300 ש"ח (פחות או יותר, תלוי מאיפה קונים).
יש לי כבל כזה ואני יכול לתת לך אותו לבדיקה:...