מה כדאי לקנות? Assassin's Creed II או Batman: Arkham Asylum

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
itzik_vip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

מתלבט לקנות אחד מן המשחקים Assassin's Creed II או Batman: Arkham Asylum
שני המשחקים קיבלו ציוניים מעולים

איזה משחק משניהם עדיף מכל הבחינות ?

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

אני לא ממש אהבתי את באטמן. AC הראשון היה מצויין, והשני אמור להיות הרבה יותר טוב. אני אומר: לך על AC2.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #3 

אני אומר להיפך - AC הראשון היה אחד המשחקים שאני הכי מצטער ששיחקתי בהם אי פעם. באטמן, כמו שאמרת, קיבל ביקורות מעולות וגם מככב ברשימות המועמדים למשחק השנה שמתפרסמות בימים אלה בכל מיני אתרים. נראה לי כמו הימור בטוח.
בנוסף, אם יש לך PS3 - שמעתי ש AC2 פשוט מזעזע עליו, עם ירידות חדות בקצב הפריימים בכל קרב עם מספר משתתפים גדול יחסית.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

Malcontent כתב:אני אומר להיפך - AC הראשון היה אחד המשחקים שאני הכי מצטער ששיחקתי בהם אי פעם. באטמן, כמו שאמרת, קיבל ביקורות מעולות וגם מככב ברשימות המועמדים למשחק השנה שמתפרסמות בימים אלה בכל מיני אתרים. נראה לי כמו הימור בטוח.
בנוסף, אם יש לך PS3 - שמעתי ש AC2 פשוט מזעזע עליו, עם ירידות חדות בקצב הפריימים בכל קרב עם מספר משתתפים גדול יחסית.
...
יש גם תופעת Tearing שאני לא מכיר שום דבר יותר מעצבן והורס חוויית משחק. :x
Need more cowbell

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73343
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #5 

Malcontent כתב:אני אומר להיפך - AC הראשון היה אחד המשחקים שאני הכי מצטער ששיחקתי בהם אי פעם. באטמן, כמו שאמרת, קיבל ביקורות מעולות וגם מככב ברשימות המועמדים למשחק השנה שמתפרסמות בימים אלה בכל מיני אתרים. נראה לי כמו הימור בטוח.
...
נכון, AC הראשון משחק די מתיש מהסיבה הפשוטה - המשימות שם חוזרות על אצמן שוב ושוב ושוב (ושוב)...

ד"א, אני אישית מאוד נהניתי מהבטמן החדש. למה שלא תוריד את הדמו מה PSN ותתנסה? רק תקח בבחשבון שהמשחק הרבה יותר טוב מהדמו.

MAL - אפא קראת שיש בעיות בגירסת ה PS3 של AC3?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #6 

Huber כתב:
MAL - אפא קראת שיש בעיות בגירסת ה PS3 של AC3?
...
הובר - בפורום תפוז.

בקשר לבאטמן, אני אשחק בו בקרוב, אבל כרגע אני עושה השלמות של קומיקס באטמן - המשחק בפירוש פונה לאוהבי הקומיקס, ולא מנסה להיות משחק שמבוסס על הסרטים. אני בטוח שאני אהנה מהמשחק כמו שהוא, אבל אני מאמין שאם אני אקרא כמה קלאסיקות קודם, אני אהנה אפילו יותר.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #7 

באטמן לא ממש עניין אותי, אבל בעקבות הבאז החלטתי לנסות ואני מבסוט לגמרי. משחק מצויין, מושקע ולא קצר.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

Huber כתב:
...
נכון, AC הראשון משחק די מתיש מהסיבה הפשוטה - המשימות שם חוזרות על אצמן שוב ושוב ושוב (ושוב)...
...
למיטב הבנתי הבעיה הזו נפתרה במשחק האחרון ויש הרבה יותר גיוון. יש שיפור רציני מאד במשחק השני, למרות שאני נמנה על אלו שנהנו גם מהראשון.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”