שלום לחברי הפורום.
יש לי טלויזיה 42PFL7404H/12 שקניתי אותה ביולי השנה. עד ליפני שבוע לא הייתה איתה כל בעיה עד ששבוע שעבר באמצע לילה היא נדלקה לבד ממצב STAND BY כאשר כל הבית היה חשוך ואף אחד לא נגע בה. מאז אותו המקרה נעלם הקול בטלוויזיה, היא לא מגיבה לשלט והכפתורים בצד המכשיר כולם מבולבלים (כל הכפתורים מנסים להחליף את מקור הווידיאו ולא מתפקדים כייעודם). לפעמים, לאחר ניתוק קבל חשמל מהשקע והחזרתו (RESET) אני מדליקה את הטלוויזיה וכרבע שעה לאחר מכן הכל מתחיל לתפקד תקין אבל כעבור פרק זמן רב יחסית נעלם שוב ללא שום סיבה (שמתי לב שאולי זה קורה אחרי שאני מעבירה ערוץ או עושה פעולה אחרת כלשהי בממיר HOT או מנסה לחבר מחשב לטלוויזיה באמצעות קבל HDMI).
אתמול הגיע אלי טכנאי של מעבדה חיצונית של אלקטרה בנתניה. הפתרון היחיד שהוא הציע זה לקחת את הטלוויזיה למעבדה בכדי להחליף בה איזה צ'יפ כל כך קטן שאי אפשר להחליפו בבית הלקוח.
באחד השרשורים הישנים באתר ראיתי כי בעיה מאוד דומה לזו שתיארתי נפתרה ע"י שינוי SET UP או עדכון תוכנה ע"י טכנאי אלקטרה בבית הלקוח (לינק לשירשור הישן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0). למרות זאת הטכנאי שהגיע אלי לא הכיר שום עדכון תוכנה טכני שקיים לטכנאים של אלקטרה. אני כמובן סירבתי שייקח את הטלוויזיה החדשה (סה"כ בת 4 חודשים) למעבדה.
האם משהו מחברי הפורום יכול לעזור לי ולהגיד איזה בדיוק עדכון טכני צריכים לבצע או להריץ לפתרון הבעיה? האם יש לעדכון זה שם מוגדר? שתהיה לי שיחה מבוססת יותר עם שירות של אלקטרה.
האם מישהו יודע אם עדכון גרסה שמתפרסם באתר PHILIPS יכול לעזור לפתרון הבעיה? אני מפחדת להריץ אותו ולגרום לתקלה רצינית עוד יותר.
תודה רבה מראש לכל המגיבים,
נטלי