הורדת משחקים לכונן הקשיח ב-PS3
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
בס"ד
שלום לכולם!
ראשית - ישנה דרך להוריד משחקי PS3 מלאים ולהתקינם על הקונסולה (דרך HDD - של הקונסולה או אחד חיצוני)?!?!?
שנית - במידה ובאמת מה שאני קורא נכון ואין שום דרך לשחק ב-PS3 מבלי לקנות משחק, יש אולי אפשרות להוריד משחקי PS2 ולשחק בהם ב-PS3???
שלישית - צריבה של דיסק בלו-ריי לא תקלט - ה-PS3 לא יקרא דיסקים צרובים ולא משנה איך נכון?! - תקנו אותי אם אני טועה והאירו את עיניי...
ובקיצור - ישנה דרך לשחק באיזשהו משחק מלא מבלי לקנות אותו?!?!
תודה מראש.
שלום לכולם!
ראשית - ישנה דרך להוריד משחקי PS3 מלאים ולהתקינם על הקונסולה (דרך HDD - של הקונסולה או אחד חיצוני)?!?!?
שנית - במידה ובאמת מה שאני קורא נכון ואין שום דרך לשחק ב-PS3 מבלי לקנות משחק, יש אולי אפשרות להוריד משחקי PS2 ולשחק בהם ב-PS3???
שלישית - צריבה של דיסק בלו-ריי לא תקלט - ה-PS3 לא יקרא דיסקים צרובים ולא משנה איך נכון?! - תקנו אותי אם אני טועה והאירו את עיניי...
ובקיצור - ישנה דרך לשחק באיזשהו משחק מלא מבלי לקנות אותו?!?!
תודה מראש.
Stay foolish
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש משחקים שאפשר להוריד דרך רשת הPSN.
פשוט דרך החנות - האמריקאית - לא האירופאית, קונים. יש גם משחקי PS2 וגם משחקי PS3 - ואפילו קצת משחקי PS1 - אבל המשחקים הכבדים בד"כ יגיעו בדיסק רגיל.
- אין דרך לקרוא צרובים. - וגם לא שווה.
משחקים בהזמנה מחו"ל כמו שרובנו עושים עולים עד 200 ש"ח - ויש גם משחקים בפחות - אפילו בפחות מ-100 ש"ח.
פשוט דרך החנות - האמריקאית - לא האירופאית, קונים. יש גם משחקי PS2 וגם משחקי PS3 - ואפילו קצת משחקי PS1 - אבל המשחקים הכבדים בד"כ יגיעו בדיסק רגיל.
- אין דרך לקרוא צרובים. - וגם לא שווה.
משחקים בהזמנה מחו"ל כמו שרובנו עושים עולים עד 200 ש"ח - ויש גם משחקים בפחות - אפילו בפחות מ-100 ש"ח.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
יש כמה תוכנות (גם חינמיות וגם לא) שמתהדרות ביכולות גיבויי והעתקה של משחקי PS3.
לא ניסיתי אף אחת מהן כי אין לי צורב בלו-ריי אבל אם יש למישהו צורב והוא מוכן להקריב דיסק בלו-ריי למען המדע, הנה לינק לאחת התוכנות :
http://www.easybackupwizard.com/index.php
לא ניסיתי אף אחת מהן כי אין לי צורב בלו-ריי אבל אם יש למישהו צורב והוא מוכן להקריב דיסק בלו-ריי למען המדע, הנה לינק לאחת התוכנות :
http://www.easybackupwizard.com/index.php
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הדרך היחידה שבה תוכל לשחק במשחק PS3 בלי לשלם עליו היא אם תקבל אותו במתנה או תגנוב עותק פיזי של מהחנות. אין אפשרות לצרוב משחקים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Malcontent - יש אפשרות שהוא ינחת אצלך בסלון, או שתשפשף איזו מנורה, או תשתתף בתכנית של אלן דנג'רס - אתמול כל מי שבא לאולפן קיבל PS3 SLIM.
יקיר - בקיצור - לא פצחו את הקונסולה ואין שום אפשרות לעשות מה שאתה רוצה.
יקיר - בקיצור - לא פצחו את הקונסולה ואין שום אפשרות לעשות מה שאתה רוצה.
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
בס"ד
חבר'ה אני לא מדבר על צריבה של דיסק אלא על הורדה של משחק כקובץ... בדיוק כמו שמקבלים אותו כאשר רוכשים אותו מ- PlaystationStore ובדיוק כמו שמקבלים ב-HDD דמו שמורידים או משהו כזה... לכיוון הזה חתרתי...
חבר'ה אני לא מדבר על צריבה של דיסק אלא על הורדה של משחק כקובץ... בדיוק כמו שמקבלים אותו כאשר רוכשים אותו מ- PlaystationStore ובדיוק כמו שמקבלים ב-HDD דמו שמורידים או משהו כזה... לכיוון הזה חתרתי...
Stay foolish
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אפשר להוריד לדיסק הקשיח רק משחקים מה PSN Store. אי אפשר להוריד איזה משחק מהאינטרנט ולהעביר לדיסק הקשיח עם דיסק און קי.