מחפש מסך 52-55"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mayeast פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #1 

הי,
לאחר שהתחדשתי במסך 37 בחדר של הילד (פיליפס 8404), הגיע הזמן לשדרג את הסלון.
המרחק הוא כ 3.5 מטר מהספה לטלויזיה.
רוב השימוש בטלויזיה זה כבלים (כרגע ממיר רגיל, ישודרג ל HD לפי הצורך).
שימוש נוסף הוא PS3 (נניח 20% מהזמן).
יש כבר סטרימר שממתין, אז אני מניח שהשימוש בתכני HD ילך ויגבר.

אני מאוד מרוצה מהפיליפס (מחובר לממיר כבלים ב SCART)
גם בתכני SD רגילים וכמובן בתכני HD.
אבל מהסתכלות בדגמים שלהם, האפשרות היחידה ל 52" זה 7404 .
האם באמת ה 7404 היא בדיוק כמו ה 8404 רק ללא האמבילייט והרשת ?

התקציב הוא בערך 15-17K
אז התחלתי להסתכל על אפשרויות אחרות
ראיתי שממליצים פה על הסמסונגים למיניהם גם b750 / b650 וגם על הלד b7000.

אני יודע שאין כמו מראה עיניים , אבל אילו דגמים נוספים כדאי להוסיף למשוואה ?
דגמי סוני ?

תודה.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

בתקציב שלך ניתן לרכוש כל מסך (כמעט) בגודל 50 עד 55 אינץ'. הייתי דווקא בוחר בסמסונג 55 אינץ' B7000 מאשר ה-Kuro האולטימטיבית ולו רק בגלל ה-5 אינצ'ים הנוספים. אם קיימת תאורה חזקה ומסנוורת בזמן הצפיה אז גם נקודה זו מחזקת את התמיכה ב-LCD.

שלא תבין לא נכון הקורו 5090 זה למעשה המסך הטוב ביותר נכון להיום אבל ובתנאי שמדובר במרחק צפיה שלא עולה על 3 מטרים (לתכני HD) ובתאורה בעוצמה ובמיקום שלא יעפילו על איכות התצוגה (השתקפויות).

יש לציין גם שככל שאחוז הצפיה בתכני HD עולה, יתרונות ה-Kuro על הסמסונג יורדים שכן אחד התועלות הגדולות של הפלאזמה הוא איכות הצפיה בתכני SD רגילים.

נקודה נוספת לשיקול היא זוית הצפיה.
אם ברוב הזמן צופים במסך מספר אנשים בזויות חדות אזי איכות הצפיה במסך LCD יורדת בצורה ניכרת - הצבעים מאבדים צבע והלבן "מתהצב" (צהוב ועצוב) - מה שלא קורה כלל במסכי פלאזמה: איכות הצפיה נשמרת כמעט בכל זויות הצפיה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

nils3373 כתב:בתקציב שלך ניתן לרכוש כל מסך (כמעט) בגודל 50 עד 55 אינץ'. הייתי דווקא בוחר בסמסונג 55 אינץ' B7000 מאשר ה-Kuro האולטימטיבית ולו רק בגלל ה-5 אינצ'ים הנוספים. אם קיימת תאורה חזקה ומסנוורת בזמן הצפיה אז גם נקודה זו מחזקת את התמיכה ב-LCD.

שלא תבין לא נכון הקורו 5090 זה למעשה המסך הטוב ביותר נכון להיום אבל ובתנאי שמדובר במרחק צפיה שלא עולה על 3 מטרים (לתכני HD) ובתאורה בעוצמה ובמיקום שלא יעפילו על איכות התצוגה (השתקפויות).

יש לציין גם שככל שאחוז הצפיה בתכני HD עולה, יתרונות ה-Kuro על הסמסונג יורדים שכן אחד התועלות הגדולות של הפלאזמה הוא איכות הצפיה בתכני SD רגילים.

אם ברוב הזמן צופים במסך מספר אנשים בזויות חדות אזי איכות הצפיה במסך LCD יורדת בצורה ניכרת - הצבעים מאבדים צבע והלבן "מתהצב" (צהוב ועצוב) - מה שלא קורה כלל במסכי פלאזמה: איכות הצפיה נשמרת כמעט בכל זויות הצפיה.
...
mayeast שלום לך .

כל מה שנכתב הוא נכון מאוד .

ויש עוד יתרונות רבים למסך הליד של סמסונג .

צריכת חשמל נמוכה מאוד .
אין צריבות במסך .
100 הרץ מתקדם .
עיצוב המסך .+ רמקולים מובנים .+ סטנד .

אלה לא קיימים בקורו .

דעתי היא לכיוון הליד 55 אינצ' דגם 7000 .

גש וראה את המסכים בעיניים וכך תוכל להחליט לגבי אחד מהם .

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

mayeast פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #4 

9000es כתב:
nils3373 כתב:בתקציב שלך ניתן לרכוש כל מסך (כמעט) בגודל 50 עד 55 אינץ'. הייתי דווקא בוחר בסמסונג 55 אינץ' B7000 מאשר ה-Kuro האולטימטיבית ולו רק בגלל ה-5 אינצ'ים הנוספים. אם קיימת תאורה חזקה ומסנוורת בזמן הצפיה אז גם נקודה זו מחזקת את התמיכה ב-LCD.

...
mayeast שלום לך .

כל מה שנכתב הוא נכון מאוד .

ויש עוד יתרונות רבים למסך הליד של סמסונג .

צריכת חשמל נמוכה מאוד .
אין צריבות במסך .
100 הרץ מתקדם .
עיצוב המסך .+ רמקולים מובנים .+ סטנד .

אלה לא קיימים בקורו .

דעתי היא לכיוון הליד 55 אינצ' דגם 7000 .

גש וראה את המסכים בעיניים וכך תוכל להחליט לגבי אחד מהם .

בהצלחה . (f)
...

האם מתיחת המסך בתכנים 3:4 היא מתוחכמת כמו בפיליפס (אני מאוד מרוצה מהמנגנון ב 8404) ?
מה לגבי המסכים של סוני עם המעבד החדש (בראוויה 3 ) ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”