בעייה בהקלטת תכנים בוינדוס 7 מדיה סנטר
לאחרונה צצה לי בעייה מוזרה במדיה סנטר, זה התחיל עוד כשהיתה מותקנת לי ויסטה במחשב שאגב הייתה מקליטה מצויין עד שצצה הבעייה והיא נמשכה אפילו אחרי שהתקנתי וינדוס 7, כרגע הכל עובד מצויין חוץ מההקלטות, לא מתוזמנות ולא אקראיות, אני בשום פנים ואופן לא מצליח להקליט שום ערוץ אלא במקום זה אני מקבל בכל פעם שאני מנסה להקליט הודעה כזאת:
אין אפשרות להקליט את "שם התוכנית". הגבלות שהגדיר המשדר ו\או היוצר של התוכן אוסרות את הקלטת תוכנית זו.
אני כבר מתחיל לחשוד שזה לא קשור לוינדוס שעבד מצויין ויכול מאוד להיות למרות שזה נשמע הזוי אבל נראה לי שמאז שהחלפתי ממיר התחילו כל התקלות.. למרות שזה נראה לא קשור בכלל.
אני מצרף תמונה של התקלה.
אשמח לעזרה אם מישהו מכם נתקל בתופעה דומה.
אין אפשרות להקליט את "שם התוכנית". הגבלות שהגדיר המשדר ו\או היוצר של התוכן אוסרות את הקלטת תוכנית זו.
אני כבר מתחיל לחשוד שזה לא קשור לוינדוס שעבד מצויין ויכול מאוד להיות למרות שזה נשמע הזוי אבל נראה לי שמאז שהחלפתי ממיר התחילו כל התקלות.. למרות שזה נראה לא קשור בכלל.
אני מצרף תמונה של התקלה.
אשמח לעזרה אם מישהו מכם נתקל בתופעה דומה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה מנוי של הוט במקרה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
בשביל מה הציניות? אתה שמח לאיד?mp3lll כתב:קריאה מהנה....
http://www.hometheater.co.il/vt89226...
And the meek shall inherit the earth
...
...
כפי ש mp3lll כתב, גם אני נתקלתי בבעיה הזאת לפני מספר חודשים.
הבעיה היא אצל הוט, כנראה שבזמן כלשהוא הממיר שלך קיבל עדכון תוכנה. העדכון הכיל באג שהפעיל הגנה שנקראת macrovision. הוט כבר מבטיחים מספר חודשים שהם יפתרו את הבאג, אבל אני מבין ממך שהם עדיין לא פתרו. (אני גם לא מאמין שהם יפתרו).
יש לך שתי אפשרויות לפתרון הבעיה:
1) לעבור לבצע הקלטות בעזרת GBPVR. זוהי תוכנה חינמית נהדרת להקלטות. היתרון שלה הוא שיש לך בנוסף ממשק WEB שמאפשר להתחבר מכל מחשב ולבצע הקלטות. התוכנה לא מתייחסת להגנת macrovision ולכן אין בעיה להשתמש בה. (ה media center של ווינדוס הינו היחידי שבודק את ההגנה).
2) להתעקש מול הוט שיחליפו לך ממיר. אצלי הם שידרגו לממיר HD (ללא ערוצי תוכן) בחינם בגלל הבעיה הזאת. אני רק אציין שהיה לי כוח מיקוח טוב מכיוון שבדיוק הסתיימה לי ההתחייבות.
בהצלחה.
הבעיה היא אצל הוט, כנראה שבזמן כלשהוא הממיר שלך קיבל עדכון תוכנה. העדכון הכיל באג שהפעיל הגנה שנקראת macrovision. הוט כבר מבטיחים מספר חודשים שהם יפתרו את הבאג, אבל אני מבין ממך שהם עדיין לא פתרו. (אני גם לא מאמין שהם יפתרו).
יש לך שתי אפשרויות לפתרון הבעיה:
1) לעבור לבצע הקלטות בעזרת GBPVR. זוהי תוכנה חינמית נהדרת להקלטות. היתרון שלה הוא שיש לך בנוסף ממשק WEB שמאפשר להתחבר מכל מחשב ולבצע הקלטות. התוכנה לא מתייחסת להגנת macrovision ולכן אין בעיה להשתמש בה. (ה media center של ווינדוס הינו היחידי שבודק את ההגנה).
2) להתעקש מול הוט שיחליפו לך ממיר. אצלי הם שידרגו לממיר HD (ללא ערוצי תוכן) בחינם בגלל הבעיה הזאת. אני רק אציין שהיה לי כוח מיקוח טוב מכיוון שבדיוק הסתיימה לי ההתחייבות.
בהצלחה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שום עמדת מיקוח.
זוהי תקלה טכנית. נקודה. ואם המוקדן הזוטר מנסה לנפנף אותך, לדרוש בתוקף תומך בכיר ולהסביר לו שזה לא מקובל שאחרי עדכון תוכנה שלהם פתאום אתה לא יכול לעשות הקלטות.
זוהי תקלה טכנית. נקודה. ואם המוקדן הזוטר מנסה לנפנף אותך, לדרוש בתוקף תומך בכיר ולהסביר לו שזה לא מקובל שאחרי עדכון תוכנה שלהם פתאום אתה לא יכול לעשות הקלטות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

mp3lll, לא יפה. לפחות תן לו brief על מה השרשור הארוך הזה....
לפותח השרשור הפסיקו ההקלטות וה-HTPC שלו כרגע ניצב בסלון כאבן ללא הופכין.
אתה כמובן צודק, אבל אין קשר בין צדק לבין מה שיקרה בפועל.pixies כתב:שום עמדת מיקוח.
זוהי תקלה טכנית. נקודה. ואם המוקדן הזוטר מנסה לנפנף אותך, לדרוש בתוקף תומך בכיר ולהסביר לו שזה לא מקובל שאחרי עדכון תוכנה שלהם פתאום אתה לא יכול לעשות הקלטות....
הם יכולים להגיד לו שהם לא תומכים במחשבים סלוניים. הוא עדיין יכול לצפות בשידורים רגילים ואם הוא רוצה להקליט שיזמין hot magic (לפי דעתי זו הסיבה לקיום ה"באג" הזה מלכתחילה) ולכן הם עומדים בתנאי החוזה שלהם איתו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי על דבר כזה (שלא מוכנים לתקן את ה"באג" או להחליף ממיר) צריך להתלונן למועצה לשידורי כבלים ולוויין ו/או למועצה לצרכנות.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
מה עובר עליכם?! אני פארניק מחפש לו את השירשור הנכון, ויש לכם מה להעיר?pixies כתב:mp3lll, לא יפה. לפחות תן לו brief על מה השרשור הארוך הזה....
לפותח השרשור הפסיקו ההקלטות וה-HTPC שלו כרגע ניצב בסלון כאבן ללא הופכין....
קחו בבקשה אויר, זו התגובה שלי ואם לא נראה לכם אל תתיחסו אליה.
הבאתי תגובה לבחור בלבד.
חבר'ה אני מבקש את סליחתכם...
שלום שוב לכולם.
אני מבקש את סליחתכם, האתר פה כנראה לא מדווח לי במייל על הודעות חדשות באשכול ולכן לא הייתי מודע שמישהו הגיב לנושא, אבדוק זאת בהגדרות פרופיל באתר עצמו, ולענייננו רפרפתי קצת בהודעות שנכתבו פה מאז הודעתי הראשונה ואגיב מייד בהתאם.
תודה רבה מקרב לב למי שניסה לעזור. זה בטוח יוכל לעזור גם לאחרים.
אני מבקש את סליחתכם, האתר פה כנראה לא מדווח לי במייל על הודעות חדשות באשכול ולכן לא הייתי מודע שמישהו הגיב לנושא, אבדוק זאת בהגדרות פרופיל באתר עצמו, ולענייננו רפרפתי קצת בהודעות שנכתבו פה מאז הודעתי הראשונה ואגיב מייד בהתאם.
תודה רבה מקרב לב למי שניסה לעזור. זה בטוח יוכל לעזור גם לאחרים.
OK ועכשיו לאחר שקראתי את כל, אבל כל התגובות למעט ההפניה לאשכול אחר אני בהחלט שמח שיש אנשים כמוכם שנרתמים לעזור, אכן זה התחיל פתאום ולאחר שצץ בראשי רעיון קטן ניסיתי משהו נוסף, שלפתי את הכרטיס החכם מהממיר והצלחתי להקליט ערוץ 2 וערוץ 1 אך זה פעל רק פעם אחת והיווה פיתרון זמני מאוד, כל העניין זה האח הגדול הזה שמשגע את המדינה ואת התוכנית הזאת רציתי להקליט כי אני לא תמיד נמצא בבית בשעות שזה משודר.
בכל אופן כרגע זה שוב לא פועל כך או כך ויש לי בעייה נוספת אך לא לציטוט בפורום זה, אין באפשרותי לפנות לתמיכה והמבין יבין מדוע... זה לא ממש לפירסום.
בכל זאת עכשיו אעבור לקרוא את מה ש MP3III רשם\הפנה אותי.
תודה רבה לכולכם.
בכל אופן כרגע זה שוב לא פועל כך או כך ויש לי בעייה נוספת אך לא לציטוט בפורום זה, אין באפשרותי לפנות לתמיכה והמבין יבין מדוע... זה לא ממש לפירסום.
תודה רבה לכולכם.
אם ככה, אז הפתרון זה להתקין GBPVR ולבצע הקלטות דרכו.asafmoraz כתב:OK ועכשיו לאחר שקראתי את כל, אבל כל התגובות למעט ההפניה לאשכול אחר אני בהחלט שמח שיש אנשים כמוכם שנרתמים לעזור, אכן זה התחיל פתאום ולאחר שצץ בראשי רעיון קטן ניסיתי משהו נוסף, שלפתי את הכרטיס החכם מהממיר והצלחתי להקליט ערוץ 2 וערוץ 1 אך זה פעל רק פעם אחת והיווה פיתרון זמני מאוד, כל העניין זה האח הגדול הזה שמשגע את המדינה ואת התוכנית הזאת רציתי להקליט כי אני לא תמיד נמצא בבית בשעות שזה משודר.
תודה רבה לכולכם....