גם אני על הגדר... (לקנות A-110?)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

טוב, חבר'ה. הגעתי למסקנה שנמאס לי. אחרי קצת יותר משנה שאני מת לקנות סטרימר. אני סוף סוף עושה את זה.
נמאס לי לשבת על הגדר. החלטתי לרכוש את A-110 שמגיע באספקה מיוחדת מ"באג" חודש הבא.
השאלה שלי היא:
האם עכשיו זה זמן טוב? האם עכשיו זה זמן טוב לרדת מהגדר? או שעוד חודשיים אגלה שיצא סטרימר חדש שעונה יותר טוב על צרכיי?
אשמח אם תביעו דעתכם :)

לידיעתכם, אלו צרכיי מהסטרימר:
אני הולך לחבר אליו הארד-דיסק פנימי של טרה WD10EADS מהסדרה הירוקה. ככה שאני לא אצפה במדיה מוזרמת, אלא הכל יהיה על הכונן.
הסטרימר יהיה מחובר באופן חוטי מהראוטר שלי.
סרטי בלו-ריי מלאים... אולי אני אוריד מדי פעם, לא השימוש העיקרי - אבל כנראה יהיה איזשהו שימוש (לא אכפת לי מתפריטים)
תמיכה כמה שיותר טובה בכתוביות (בלי היפוכים כאלה ואחרים למיניהם, מספרים, גרשיים וכ'ו).
אממ גישה ותפריטים נוחים (אני מניח שהYAMJ יעשה את העבודה הזו).

בכל מקרה, לסיכום, האם הA-110 יעשה את העבודה? ואם כן, האם לחכות לאחד יותר טוב שיבוא?
פשוט שמעתי כל מיני שמועות לגבי "המחליף של A-110" ושלא מדובר על C-200...

ronentr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

לא יודע לענות לך לגבי הפופקורן, אני מניח שהוא יעשה את העבודה אבל
בתור אחד שישב על הגדר תקופה ארוכה, היה בעלים של אקסטרימר תקופה קצרה
וכיום הוא בעלים מאושר של PlayOn אני לא רואה שום סיבה לא לקנות את ה- A C Ryan.
הצרכים שלי דומים לשלך: אני משתמש במזרימדיה אך ורק בשביל לראות סרטים ועושה זאת
בעזרת הארד דיסק חיצוני. הבעיות כיום עם הכתוביות (צבע ועניין הרווח בין השורות לפי זיו למרות
שלא ממש שמתי לב לכך) הם שוליות בעיניי. לא צריך להפוך כלום ואין עניין עם סימני הפיסוק.
לגבי נושא ה- YAMJ אין לי מושג. לא מבין בזה ונוח לי עם מה שיש לי.
והשורה התחתונה היא שה- PlayOn עולה פחות מהפופקורן: כמעט 500 ש"ח פחות.
זה מה שלי יצא אפילו עם מסים.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #3 

לי יש 110 ואני מאוד מרוצה והוא ייענה על התנאים שלך וקל להשתמש בו בעזרת הmoviejukebox
כמובן שאם כסף היא לא בעייה עדיף ללכת על מוצר חדיש יותר כמו הc200 או אם אתה אומר שמשהו חדש אחר יוצא...חבל ללכת על דגם מיושן

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46402
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #4 

ronentr,
הגבתי לגבי הכתוביות בשרשור השני ממנו צוטטת אותי מכיוון שזה מה שפותח השרשור שאל. ל Play יש עוד הרבה בעיות (אשר משותפות לכל משפחת ה Realtek) כמו חוסר בתמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים. מצד שני, יש לו המון יתרונות...

ronentr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

ziv_r
לא ממש הבנתי את תגובתך.
הכוונה שלי הייתה להסב את תשומת ליבו של RoeyTNT לעניין הכתוביות ב- PlayOn.
גם לא טענתי שהוא מושלם: לא הועלה עניין התמיכה ב- HD ועל כן לא ציינתי זאת.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

אם אין בעיה של כמה מאות שקלים, אני לא מבין למה לא לקנות את ה-c200.

מדובר על 1,800 ש"ח עד הבית, כולל מיסים.

הדגם המתקדם ביותר עם הצ'יפ מהדור האחרון, אפשרויות איחסון מגוונות, עדכוני קושחה ישירות מהמכשיר וכו'.

אני גם התלבטתי זמן מה ובסוף החלטתי ללכת עליו בתור הסטרימר הראשי בבית, ואני מרוצה מאוד (עדיין לומד אותו).

כרגע, אני לא רואה סיבה לרכוש מוצר שנמצא בסוף דרכו, לא סתם מחירו של ה-a110 צנח בחודשיים האחרונים ביותר מ-500 ש"ח פה בארץ (כבודו במקומו מונח).

אם הנושא הכספי מהווה שיקול, כמו שרשמו בתגובות לפני, ניתן לשקול את האקסטרימר (שבניגוד למה שנכתב בחלק מן התגובות, הוא מכשיר לא רע בכלל בעל תמיכה רחבה, במיוחד לאחר העדכונים האחרונים-ברשותי גם אחד כזה).
ניתן לשקול גם את ה-play on hd-איני מכיר אותו.
אין ספק שהפופקורן טוב מהם.

בהצלחה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #7 

Irus,
גם 500 ש"ח זה כסף ולא כולם מוכנים לייבוא אישי. בנוסף, ה C-200 נראה כמו מפלצת לעומת המראה ה Sleek של ה Play.
התמחור של ה Play בארץ בהחלט קורץ. אני רק צריך שיסדרו לי כמה דברים...

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

זיו,

התייחסתי לנושא הכספי בחלק האחרון של התגובה ונתתי גם חלופות זולות אפילו מה-a110.

נתקלתי לאחרונה במספר אנשים שמתלבטים אם לקנות את ה-a110, למרות החלופות שיש בשוק (עם דגש על חשש מה-c200).

הייתי רוצה שתתייחס לנושא הזה ותביע את דעתך, כי לדעתי זו טעות לקנות מוצר שכנראה הייצור שלו יופסק בקרוב (או הופסק) ומירב המשאבים של החברה מופנים למוצר החדש והמתקדם שכבר נמכר באופן סדיר - כל זאת במידה ומעוניינים בפופקורן...

כמובן שיש עוד מוצרים טובים וגם זולים יותר.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #9 

Irus,
ה A-110 הינו מוצר שעדיין מקבל משאבי פיתוח אצל היצרן, לפני פחות מחודש אפילו יצאה לו קושחה חדשה. היתרון של ה A-110 כיום הוא ביציבות שלו, המעבד שלו נמצא כבר שנתיים בשוק והוא הגיע לרמת יציבות גבוהה.
ה C-200 מוצר מצויין, אך מתומחר בצורה גבוהה יותר ונועד עבור משתמשים מתקדמים יותר אשר מעוניינים בפתרון עבור ניגון Blu-ray מלא וניגון כותרים פיזיים.

זהו לא סוג שה A-110 נמצא בסוף דרכו, המוצר כבר בשוק מעל לשנה ולא צריך להיות גאון גדול בשביל לדעת שהיצרן כנראה שמתכנן מוצר שיחליף אותו. אך גם למכשיר החליפי (במידה וקיים כזה), תהיה עקומה של יציבות טרם יהיה בר שימוש.
עם ה A-110 אנחנו מקבלים מכשיר יציב היום.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

דרך אגב, על איזה צ'יפ מבוסס ה-play?

אם אני לא טועה זה לא נמצא בדביק.

mediaplay
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 253
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #11 

Irus כתב:דרך אגב, על איזה צ'יפ מבוסס ה-play?

אם אני לא טועה זה לא נמצא בדביק.
...
ה PlayOn!HD מבוסס על הצ'יפ 1073DD של REALTEK
(זו גרסה משופרת של 1073DA אשר מוסיפה תמיכה ב- DTS DOWNMIX)

אפשר למצוא בלינק הבא קצת רקע על סוגי הרכיבים הנפוצים היום :

http://www.iboum.com/artkill/chipsets.php

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #12 

Irus,
כשיהיה מה לשים בדביק בקשר ל Play, אנחנו נשים, אל חשש :)

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

אני צריך להיות מעודכן

אני ספק הסטרימרים של כל המשפחה, המורחבת...

ואני אוהב לגוון :D

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #14 

בכל מקרה, תודה לכולכם על הבעת דעותיכם.
אני רק רוצה לציין שכמובן שאני צריך תמיכה מלאה בHD.
(MKV של 1080 ו-720)
ואני לא מעוניין בC-200 מפני ש-1) הוא ענק!!! (פיזית)
2) למה לי להוציא כסף על משהו שאני לא צריך? אני לא צריך ניגון סרטי בלו-ריי באופן מלא.
3) אני מסכים עם זיו. אני מעדיף לקנות מוצר ישן ויציב. מאשר חדש ומקרטע כמו האקסטרימר הזה שכולם מתלהבים ממנו בגלל המחיר הנמוך.
אחת הבעיות שמפריעות לי עם האקסטרימר זה שאפשר להכניס לו רק כונן 2.5". זה משהו שבאופן אישי - ימנע ממני לקנות אותו בכל פנים.

ronentr, אם הPLAY ON לא תומך בפורמטים החדשים. אני לא רואה סיבה לקנות אותו. אין לי כרגע רסיבר תומך, אבל אני לא רוצה להצטער על קניית סטרימר כאשר כן יהיה לי רסיבר כזה.

זיו, תודה. זה מה שרציתי לשמוע.
ziv_r כתב:Irus,
ה A-110 הינו מוצר שעדיין מקבל משאבי פיתוח אצל היצרן, לפני פחות מחודש אפילו יצאה לו קושחה חדשה. היתרון של ה A-110 כיום הוא ביציבות שלו, המעבד שלו נמצא כבר שנתיים בשוק והוא הגיע לרמת יציבות גבוהה.
ה C-200 מוצר מצויין, אך מתומחר בצורה גבוהה יותר ונועד עבור משתמשים מתקדמים יותר אשר מעוניינים בפתרון עבור ניגון Blu-ray מלא וניגון כותרים פיזיים.

זהו לא סוג שה A-110 נמצא בסוף דרכו, המוצר כבר בשוק מעל לשנה ולא צריך להיות גאון גדול בשביל לדעת שהיצרן כנראה שמתכנן מוצר שיחליף אותו. אך גם למכשיר החליפי (במידה וקיים כזה), תהיה עקומה של יציבות טרם יהיה בר שימוש.
...
בכל מקרה, אני רוצה להזכירכם שהA-110 היה הסטרימר הכי פופולרי לא מזמן. הכל עניין של יחס. רק בגלל שיש כרגע יותר סטרימרים בסביבה - לא עושה אותו פחות טוב ממה שהוא היה. הוא לא השתנה, הסביבה השתנתה. ואם (לפי זיו) יש לו עדיין עדכונים - אז בכלל מעולה.

בכל מקרה, תודה לכולכם :) באמת...

mediaplay
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 253
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #15 

RoeyTNT כתב:בכל מקרה, תודה לכולכם על הבעת דעותיכם.
אני רק רוצה לציין שכמובן שאני צריך תמיכה מלאה בHD.
(MKV של 1080 ו-720)
ואני לא מעוניין בC-200 מפני ש-1) הוא ענק!!! (פיזית)
2) למה לי להוציא כסף על משהו שאני לא צריך? אני לא צריך ניגון סרטי בלו-ריי באופן מלא.
3) אני מסכים עם זיו. אני מעדיף לקנות מוצר ישן ויציב. מאשר חדש ומקרטע כמו האקסטרימר הזה שכולם מתלהבים ממנו בגלל המחיר הנמוך.
אחת הבעיות שמפריעות לי עם האקסטרימר זה שאפשר להכניס לו רק כונן 2.5". זה משהו שבאופן אישי - ימנע ממני לקנות אותו בכל פנים.

ronentr, אם הPLAY ON לא תומך בפורמטים החדשים. אני לא רואה סיבה לקנות אותו. אין לי כרגע רסיבר תומך, אבל אני לא רוצה להצטער על קניית סטרימר כאשר כן יהיה לי רסיבר כזה.

זיו, תודה. זה מה שרציתי לשמוע.
ziv_r כתב:Irus,

...
בכל מקרה, אני רוצה להזכירכם שהA-110 היה הסטרימר הכי פופולרי לא מזמן. הכל עניין של יחס. רק בגלל שיש כרגע יותר סטרימרים בסביבה - לא עושה אותו פחות טוב ממה שהוא היה. הוא לא השתנה, הסביבה השתנתה. ואם (לפי זיו) יש לו עדיין עדכונים - אז בכלל מעולה.

בכל מקרה, תודה לכולכם :) באמת...
...
שיהיה בהצלחה :-)

רק כדאי להבהיר - כל הנגנים מבוססי REALTEK, בכלל זה אקסטרימר ו- PLAYON (וכן TVIX 6600), נמצאים באותו סטטוס מבחינת פורמטי האודיו המתקדמים - הנושא כרגע עדיין בעבודה וצפוי להיות מסודר בגרסת קושחה שתצא בהמשך. בסופו של דבר כל היצרנים התחייבו על הפיצ'ר הזה...

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

דעתי

שליחה #16 

אני רכשתי לפני חודש את ה A110.. בהזמנה ישירה מהיצרן לארה"ב, כך שהמחיר מאוד אטרקטיבי (215$ +משלוח).

תכלס, אני לא מתחתן עם המכשיר, אלא רוכש מכשיר שיתן לי פתרון "היום" (כפי שנאמר).
באם עוד שנה יהיה משהוא חדש, אפשר להחליף.
אז נכון שזה עולה כסף, אבל במכלול הגדול של ההוצאות, זה כסף קטן.

shayv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
שם מלא: shayv
קיבל תודות: 2 פעמים

בהמשך לתגובה #15

שליחה #17 

רק כדאי להבהיר - כל הנגנים מבוססי REALTEK, בכלל זה אקסטרימר ו- PLAYON (וכן TVIX 6600), נמצאים באותו סטטוס מבחינת פורמטי האודיו המתקדמים - הנושא כרגע עדיין בעבודה וצפוי להיות מסודר בגרסת קושחה שתצא בהמשך.
...
האקסטרימר לא תומך כבר עכשיו (עם ה firmware האחרון) בכל פורמטי הסאונד המתקדמים?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #18 

שלילי.

shayv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
שם מלא: shayv
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #19 

אז מה חסר?

באתר שלהם מפורסם שיש תמיכה ב- Dolby TrueHD , DTS MA

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #20 

במידה ומה שהם רשמו נכון, זה פענוח פנימי, לא Bitstream.
למיטב ידיעתי, אין היום מכשיר מבוסס Realtek עם Bitstream לכל פורמטי האודיו המתקדמים.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”