בעיית חיבור די.וי.די מקליט למקס HD
עד לאחרונה היה לי יס מקס רגיל שהיה מחובר בקומפוננט לכניסת AV2 במסך. הדי.וי.די המקליט היה מחובר לכניסת AV1 במסך ע"י s-video. בנוסף הדי.וי.די התחבר ליס מקס בכבל סקראט והתקבלה תמונה תקינה להקלטה ברוחב 16:9.
עכשיו המקס HD מחובר ב - HDMI למסך ומחובר בסקראט לדי.וי.די המקליט. התמונה שמתקבלת במצב AV1 שאליו מחובר הדי.וי.די היא עם פסים שחורים למעלה ולמטה וזאת למרות שהדי.וי.די נשאר בהגדרות 16:9. מן הסתם, גם כשמקליטים תכנים לדי.וי.די הם מוקלטים עם הפסים השחורים ולא על מסך מלא.
האם יש פתרון לבעיה?
עכשיו המקס HD מחובר ב - HDMI למסך ומחובר בסקראט לדי.וי.די המקליט. התמונה שמתקבלת במצב AV1 שאליו מחובר הדי.וי.די היא עם פסים שחורים למעלה ולמטה וזאת למרות שהדי.וי.די נשאר בהגדרות 16:9. מן הסתם, גם כשמקליטים תכנים לדי.וי.די הם מוקלטים עם הפסים השחורים ולא על מסך מלא.
האם יש פתרון לבעיה?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
amir073 שלום לך .amir073 כתב:עד לאחרונה היה לי יס מקס רגיל שהיה מחובר בקומפוננט לכניסת AV2 במסך. הדי.וי.די המקליט היה מחובר לכניסת AV1 במסך ע"י s-video. בנוסף הדי.וי.די התחבר ליס מקס בכבל סקראט והתקבלה תמונה תקינה להקלטה ברוחב 16:9.
האם יש פתרון לבעיה?...
איזה סוג של מקליט יש לך . והאם יש לו כניסת סקרט תומכת RGB .
ממתין לתשובתך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בדוק את ההגדרה הבאה ב- MaxHD:
כנס לתפריט הגדרות -> הגדרות מתקדמות -> סיסמא (ברירת מחדל: 0000) -> הגדרת מסך.
בחר בפורמט יציאה את אפשרות "SD".
ודא שפורמט הוידאו מוגדר על 16:9 וההמרה לטלוויזיה 4:3 היא "תצוגת מסך רחב".
עדכן אם הבעיה ממשיכה לאחר בדיקה/הגדרה מחדש.
כנס לתפריט הגדרות -> הגדרות מתקדמות -> סיסמא (ברירת מחדל: 0000) -> הגדרת מסך.
בחר בפורמט יציאה את אפשרות "SD".
ודא שפורמט הוידאו מוגדר על 16:9 וההמרה לטלוויזיה 4:3 היא "תצוגת מסך רחב".
עדכן אם הבעיה ממשיכה לאחר בדיקה/הגדרה מחדש.
9000s יש לי די.וי.די מקליט טושיבה דגם RD-XS32SB. יש לו כניסות סקראט, אין לי מושג למה הכוונה בתומך RGB ואם זה קיים. אבל מדובר במכשיר בן 5 שנים, אז אני בספק.
סמוולוויל - תודה. זה אכן עובד, למרות שהתמונה שמתקבלת היא אמנם על כל המסך אבל נראית מתוחה ולא 16:9.
כמו כן, האם לאחר שינוי ההגדרות שעשיתי עכשיו זה אומר שבכל פעם שארצה לצפות בערוצי ה - HD אצטרך לשנות את ההגדרות מחדש?
סמוולוויל - תודה. זה אכן עובד, למרות שהתמונה שמתקבלת היא אמנם על כל המסך אבל נראית מתוחה ולא 16:9.
כמו כן, האם לאחר שינוי ההגדרות שעשיתי עכשיו זה אומר שבכל פעם שארצה לצפות בערוצי ה - HD אצטרך לשנות את ההגדרות מחדש?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
amir073amir073 כתב:כי יש דברים שאני רוצה לשמור על די.וי.די ולפנות מקום במקסזורו44 כתב:אם המכשיר מוגדר על SD ,ישדר SD.
אם HD מוגדר ישדר HD.למה אתה זקוק למקליט ,אם המקס מקליט?......
תאמין לי כמה שאתה צודק . יש שימוש די נרחב בדיוידי מקליט .
אני מקליט המון תכנים במקליט שווה כל מחיר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"