sleep והורדות
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לשימושים דומים אני השתמשתי באפליקצית NOSLEEP! שאתה קובע לה בכמה זמן אתה רוצה לדחות את ה SLEEP
http://www.softpedia.com/progDownload/N ... 68631.html
http://www.softpedia.com/progDownload/N ... 68631.html
-
kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
mp3lll,
אני מודה לך על האינפוט הענייני והתורם.
לפי השאלה, אתה יכול להניח שאני כן זקוק למצב השינה.
בכלל, ראיתי תגובות שלך בכל מיני שרשורים, והרבה פעמים הן לא ממש עוזרות אלא יותר מתחכמות או מתנשאות.
אם אין לך משהו ממש תורם להוסיף לדיון, אנא המנע ממנו.
הפורומים האלה משגשגים בהצלחה על בסיס ורוח של עזרה ותרומה, לא קנטרנות.
peterzil,
תודה, אני אבדוק את זה.
אני מודה לך על האינפוט הענייני והתורם.
לפי השאלה, אתה יכול להניח שאני כן זקוק למצב השינה.
בכלל, ראיתי תגובות שלך בכל מיני שרשורים, והרבה פעמים הן לא ממש עוזרות אלא יותר מתחכמות או מתנשאות.
אם אין לך משהו ממש תורם להוסיף לדיון, אנא המנע ממנו.
הפורומים האלה משגשגים בהצלחה על בסיס ורוח של עזרה ותרומה, לא קנטרנות.
peterzil,
תודה, אני אבדוק את זה.
סתם רעיון, תבטל את ההגדרה שמכניסה את המחשב לsleep אחרי זמן מסויים (כלומר שיוגדר על never).
תיצור Scheduled Task שתרוץ כל חצי שעה נגיד ותפעיל סקריפט שמכניס את המחשב למצב שינה(אני בטוח שאפשר למצוא בקלות בגוגל) ותגדיר את ה task לפעול רק כשהמחשב נמצא במצב idle.
תיצור Scheduled Task שתרוץ כל חצי שעה נגיד ותפעיל סקריפט שמכניס את המחשב למצב שינה(אני בטוח שאפשר למצוא בקלות בגוגל) ותגדיר את ה task לפעול רק כשהמחשב נמצא במצב idle.
אתה אכן צודק במקרה בו מחשב ההורדות שלך הוא גם קליינטו המדיה שלך אשר נמצא בסלון/ חדר קולנוע.kalinium כתב:מצב שינה הכרחי, למשל אם אתה רוצה בלחיצת כפתור של שלט אוניברסלי להדליק רסיבר, טלוויזיה ומחשב, ותוך 10 שניות להגיע למצב פעילות מלא בתוך הממשק של תוכנת המדיה סנטר....
אני, באופן אישי, דוגל ב "הפרדת רשויות" בנושא הזה, ומעדיף לשים בסלון קליינט רזה יחסית, שקט, לא מחמם, ובעל שטח דיסק מינילי (או ללא דיסק כלל). את האחסון הגדול, הדיסקים, הרעש, החום, והמארז המכוער - אני מעדיף להעלים בתוך איזו פינה בממ"ד, או משהו בסגנון.
You are never fully dressed without a smile